Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.600
Šta je element?Ja sam zapravo prvi put počela vjerovati zbog profesorice koja je svima mogla osjetiti koji su znak ili element.
I danas mi je to neobjašnjivo
ali do foruma nisam znala dalje od znak/podznak![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Šta je element?Ja sam zapravo prvi put počela vjerovati zbog profesorice koja je svima mogla osjetiti koji su znak ili element.
I danas mi je to neobjašnjivo
ali do foruma nisam znala dalje od znak/podznak![]()
Bilo bi fora da se mora na papiru pa uslikati, onako s rukopisom.
To daje jednu dodatnu dimenziju cjelokupnom dojmu.
Ni ja, računali su mi 10 x i opet zaboravilaJa ni podznak.![]()
Pa zato što je imala uvid u vaše datume rođenja![]()
Ja na forumu tek saznao da sam devicaJa ni podznak.![]()
Meni tako, Minka, meni?!Ma zaboravite, više ne klikam u ovoj kafani nikakav link taman da mi ga tata okači![]()
Da, da.. I ono kad prekrižiš nešto ili našvršljaš sa strane da ćeš tu kao ubaciti.Sa sve žvrljotinama, nogopisima i prepravkama, ćirilicom i latinicom.![]()
Gadljiva sam, džabaMeni tako, Minka, meni?!![]()
Pa zato što je imala uvid u vaše datume rođenja![]()
Joj zamisli moje č i ćDa, da.. I ono kad prekrižiš nešto ili našvršljaš sa strane da ćeš tu kao ubaciti.
Ili pokoju sličicu koju si iscrtao dok si razmišljao kako dalje priča da ide, hahaha..
Imaš doktorski rukopis? Daj nam nešto napiši i uslikaj, ne moraš odmah, kad budeš mogao.Tada niko ne bi procitao moju pricu![]()
Šta je element?
Daj ražanj, nataknimo ga!Moram još jednom jer si me iznervirao
![]()
![]()
Nizak je i meni, ali nema šanse da je popijem pred spavanje.Ne smeta to meni, niskotlakašica sam![]()
Ide vrijeme, idu godineebote..a ja danas mijenjao ruze...18 mjeseci i osam dana.....
Ajoj, dobro zapažanje.Pa zato što je imala uvid u vaše datume rođenja![]()
Nikad muško od tebeGadljiva sam, džabane mogu to pa me ubij
![]()
Ni ja. Ne znam jesam li škorpija ili vaga u podznaku, keva se porodila kod babe u kući, neplanirano, i nije znala ni koliko je sati bilo.Ja ni podznak.![]()
Imaš doktorski rukopis? Daj nam nešto napiši i uslikaj, ne moraš odmah, kad budeš mogao.
Ma jok, meni to ništa, još sam oko pola 7 popila i espresso, sad svoju tursku, jaku i gorkuNizak je i meni, ali nema šanse da je popijem pred spavanje.
Bubnula bi me žestoka nesanica.
Voda, vatra, vazduh, zemljaŠta je element?
Ali ima smisla to što je rekao. Ako je profesorica, ima vam uvid u to.Moram još jednom jer si me iznervirao
![]()
![]()