Amelie
Buduća legenda
- Poruka
- 29.020
Korača lijepa poput noći..kadkad u noci cujem ti korake......
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Korača lijepa poput noći..kadkad u noci cujem ti korake......

Sve isto je, ali ništa isto nijekadkad u noci cujem ti korake......

Čeličimo te!A znate da u ovo doba pijem kafu, više ništa neću kliknuti što okačite![]()

Glupo je nas nazivati nekim nevernicima jer nema tu šta da se veruje ili ne, to je naučno dokazano budalaština
Nema tu - verujem ili ne verujem.
Mi smo normalni, oni su delulu, ali dobro, svaka budala ima svoje veseljeMi samo neko drugo
![]()

Ma zaboravite, više ne klikam u ovoj kafani nikakav link taman da mi ga tata okačiČeličimo te!![]()
![]()
![]()

A znate da u ovo doba pijem kafu, više ništa neću kliknuti što okačite![]()

Ne smeta to meni, niskotlakašica samKako kafu pred spavanje![]()

Je l stvarno pišete na papiru ili...?![]()
Ne smeta to meni, niskotlakašica sam![]()

Nisam znao da može tolika poruka da se napiše.Ja napise kao pp moderatoru i vise ne gledam sta sam poslao.

Blizu mi pa sam prošetala, bila sam malo, ali pretužno mi postalokadkad u noci cujem ti korake......

Mene ni onaj bivši forum nije uspeo obrlatitiNisam ni ja vjerovala prije nego što sam došla forum![]()

Bilo bi fora da se mora na papiru pa uslikati, onako s rukopisom.Ja napise kao pp moderatoru i vise ne gledam sta sam poslao.
Možda piše kratkoNisam znao da može tolika poruka da se napiše.![]()
Sekta!Mene ni onaj bivši forum nije uspeo obrlatiti![]()
Mene ni onaj bivši forum nije uspeo obrlatiti![]()
Kad je proza imaš ograničen broj znakova koji smiješ koristiti.Nisam znao da može tolika poruka da se napiše.![]()
Sekta!
Kažem ti ovo u poverenju, nemoj drugima reći da sam ti ovo rekao.
Sa sve žvrljotinama, nogopisima i prepravkama, ćirilicom i latinicom.Bilo bi fora da se mora na papiru pa uslikati, onako s rukopisom.
To daje jednu dodatnu dimenziju cjelokupnom dojmu.
Pa zato što je imala uvid u vaše datume rođenjaJa sam zapravo prvi put počela vjerovati zbog profesorice koja je svima mogla osjetiti koji su znak ili element.
I danas mi je to neobjašnjivo
ali do foruma nisam znala dalje od znak/podznak![]()
Ja ni podznak.Ja sam zapravo prvi put počela vjerovati zbog profesorice koja je svima mogla osjetiti koji su znak ili element.
I danas mi je to neobjašnjivo
ali do foruma nisam znala dalje od znak/podznak![]()