Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

🤣🤣🤣
I supruga mu onaj pokusni kunić... 🤦🤣
Tačno su ove udate krive što se ne udajem :D
Pričaju jednom, dvije udate uz kafu, na poslu
-jes me iznervirao onaj moj sinoć, zamisli majke ti, krenuo da se kupa ja mu moram pripremiti: peškir, čiste gaće, čistu trenerku, ma ja ne znam da li to ijedna budala osim mene radi!
Ja u šoku, ćutim i čekam nastavak, kad ta druga udata:
-ha, čuj pripremiti, ja svog moram okupati!
:manikir:

Šta će ti iskočiti?
GUKE!
Dakle ovako je to bilo, već sam pričala
" Dušo moraš jesti meso, dobićeš AVITAMINOZU!
Belo je gledam, imala sam 4 godine
" Iskočiće ti GUKE!"
Kad sam čula to i zamislila guke, odma sam pocela plačući da jedem meso
GUKE su jako otecene limfne žlezde na vratu, od avitaminoze

Poslednja izmena:
Zadivljena sam kako se nije razvela. 🤣

Na onom forumu bi je savjetovali tako, a ni ja ne bih drugačije. :hahaha1:
Znam jednu stariju ženu, a muž joj tako "plašljiv". Stalno kad je frka on ostavi nju i izmakne se. 😁 A ona lavica. Nema problema koji trenutno ne može da reši. Uopšte mi nije jasno kako su proživeli ceo vek zajedno.😁

Tako moja seka, dovede kćerke, ruke u džepove, do vrata, preda ih i čim ode počnu upute na viber: maloj izmiksaj amarant, avokado i stavi pola banane, velikoj možeš palačinke ali samo spelta i BIO marmeladu..
Prekinem je odgovorom: lulicu uz gujicu, šta si donijela to će i pojesti, mrš! :D

Znam jednu stariju ženu, a muž joj tako "plašljiv". Stalno kad je frka on ostavi nju i izmakne se. 😁 A ona lavica. Nema problema koji trenutno ne može da reši. Uopšte mi nije jasno kako su proživeli ceo vek zajedno.😁
Biće da se on pored nje osjeća ženstveno :rumenka: 🤣

-jes me iznervirao onaj moj sinoć, zamisli majke ti, krenuo da se kupa ja mu moram pripremiti: peškir, čiste gaće, čistu trenerku, ma ja ne znam da li to ijedna budala osim mene radi!
Okupati... crnjak. 🤣 A za to prvo me i ne čudi. Haos.

Da li mu peva i pesmicu

Trljam trljam sve se puši,
Trljam pišu, vrat i uši!

:hahaha1:

Najveći užas je što nosi trenerku 😬

Back