Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Ne znam kako da ti kažem ali kroz istoriju žene su se promijenile na bolje, muškarci na gore. Današnji muškarci su nesposobni da se brinu sami o porodici, ja bih rado kod kuće rađala i odgajala rumenu dječicu a da muž, otac te dječice ide u lov da nas prehrani, da nam osigura sve potrebno za život ali ne može. Ne umiju i nemaju vremena :D
Takoe, treba to u vojsku sve poslati

Ne znam kako da ti kažem ali kroz istoriju žene su se promijenile na bolje, muškarci na gore. Današnji muškarci su nesposobni da se brinu sami o porodici, ja bih rado kod kuće rađala i odgajala rumenu dječicu a da muž, otac te dječice ide u lov da nas prehrani, da nam osigura sve potrebno za život ali ne može. Ne umiju i nemaju vremena :D
Vidim što ste se promenile, a rado bi ostajale kod kuće 🤣

Znači, promenili ste se jer morate, ali duša i dalje isto ište, tako da, zahvalite se muškarcima što morate i da radite nešto, a ne da sedite ispred kauča, debljate se jedeći čipsove i gledajući rijaliti ceo dan dok beba spava u krevecu

Mislim, to su tvoje reči da bi vi to pre radile, ja ne gledam na žene tako

1000060484.gif

Vidim što ste se promenile, a rado bi ostajale kod kuće 🤣

Znači, promenili ste se jer morate, ali duša i dalje isto ište, tako da, zahvalite se muškarcima što morate i da radite nešto, a ne da sedite ispred kauča, debljate se jedeći čipsove i gledajući rijaliti ceo dan dok beba spava u krevecu

Mislim, to su tvoje reči da bi vi to pre radile, ja ne gledam na žene tako

Pogledajte prilog 1796886
Ne mislim se raspravljati :)

Upravo si podelila post sa neke instagram stranice za dokone žene potvrđujući moju poentu, kao muškarčina nemam ni potrebu da čitam šta piše

Pogledajte prilog 1796889
Ali zato imaš potrebu da odgovoriš. Zanimljivo. :manikir:

To je sve sa sajta Ispovesti, gdje se ljudi anonimno ispovjedaju. Ono što je trebalo mi da radimo na Herojkovoj temi. 🤣

Back