Serpenti
Domaćin
- Poruka
- 4.098
Laku noć, lijepo spavajte 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Kakvi smorovi ovde![]()
Pa tek je 12 satišto ne spavaš?
Obozavam gaDanas će biti pun mesec![]()
Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet![]()
Znači ja kad sam vadio umnjake i kad mi prepisivali nimulid imao sam menstrualne boloveNimulid je opravdano popiti isključivo za menstrualne bolove![]()
Kajmak? Pavlaka? Oš te polomim kao kiflu sa sve kajmakom i pavlakom ovde pred ljudima da izvinuMože i kajmak, pavlaka, ovo, ono, ali ne i tucana.![]()
Šta znam, ja naručim paletu luka uz ćevape uvek i jedno pola tone ljute tucaneI muškarce sa kojima se ljubim biram tako, po količini luka koju mogu pojesti i podniejti, uz ćevape![]()
Bila sam jednom sa forumašima na večeri u Skadarliji
A tad nas je maltretirao neki ludi vegan
I ja uzmem kobasicu i każem da me slikaju da ga zajebavamo
No,kad sam videla sliku,rešila sam da je nikad ne objavim!
Mislim da sam je čak izbrisala
Ko reklama za neku kinky javnu kuću
A bila sam malo i pripita pa mi je i izraz lica adekvatan
Extra je. Jest da ona porcija djeluje mala, ali taman bude, A teletina jest vrhunska, stvarno.Teletina ispod sača u Durmitoru, čista poezija![]()
Jednom nakon fajronta sjeli mi na cevape, i sad moj drug naruci '5 cevapa'. Cekaj jedno sat vremena da ih ispeku - kad ide konobar donosi one silne tanjure, 5 tanjura od po 10 cevap. Nama nista nije jasno, pitamo ga - kaze on pa narucili ste 5 cevaopa, misleci na 5 porcijaMogu kad sam gladna
U principu 5 ćevapa mi dosta, ali ako je raznovrsno onda uzmem od svega po malo.
Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet![]()
Kakve ti cevape jedes?Mislim da ih sad nisam jela pola godine, što znači da će uskoro da mi se prijedu![]()
I onda ne moras da ides u wc, i da se brises toalet-papiromStoma je kesa koju ti nalijepe na stomak![]()
Danas će biti pun mesec![]()
I onda opereš pa opet obrišeš da posušišI onda ne moras da ides u wc, i da se brises toalet-papirom.
Šta ćeš ti u 2h na forumu?!Kajmak? Pavlaka? Oš te polomim kao kiflu sa sve kajmakom i pavlakom ovde pred ljudima da izvinu
Jeste li?Gdje je @Serafim da nas pita jesmo li danas preskočili terapiju.![]()