Bebica Be
Ističe se
- Poruka
- 2.319
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moraš se suplementirati adekvatno![]()
Mogu kad sam gladnaA ti kao možeš više Pogledajte prilog 1796424
Ja od vih stih muda protiv bolova pijem samo OKISa brufenom ili bez?![]()
To da bi kupila njegove šupljementeTi si upravo stavio srce na izjavu da me boli glava?![]()
Dajem ti podršku, a ti meni tiganjTi si upravo stavio srce na izjavu da me boli glava?![]()
Zamišljam nas za stolom sa svom tom hranom, dok nam Minka peva dugočekanu Zlatiborske zore, a ja joj otimam mikrofon!![]()
Žillavi!
Ko bi koga tu vozio kući, treznio, umivao? Mora neko čiste glave da bude...![]()
Ja nikada ne uspijem peti pojesti, 4 mi plafonMogu kad sam gladna
U principu 5 ćevapa mi dosta, ali ako je raznovrsno onda uzmem od svega po malo.
Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet![]()
Lezi, ušuškaj se ispod dekice, proći će bržeBoli me glava, manifestovala sam sebi sa ovim ispitivanjem o vitaminima![]()
Spedifen uzmiBoli me glava, manifestovala sam sebi sa ovim ispitivanjem o vitaminima![]()
ja 8......stid me....Ja nikada ne uspijem peti pojesti, 4 mi plafon![]()
Aha, ali kod njega i kurje oko završava fatalnoChatGPT zna čitati doktorski rukopis, ja mu slikala nešto da mi pročita![]()
![]()
Popio sam možda 3 puta u životu tabletu protiv bolova, od toga dva puta sada skoro kad mi se ubalio zubić pred zubara i roknuo sam analgin i odradio posao vrhunski.Ja od vih stih muda protiv bolova pijem samo OKI
Brufen ti je štetan veoma za bubrege, Caffetin sadrži codein što je heroin, mala doza ali izaziva ovisnost a istina da brzo djeluje, tako da moraš nešto popiti najbokji izbor je paracetamol, ako imaš više od 55 kg, uzmi 2 od 500![]()
Taman u bebeći tanjirić.Mogu kad sam gladna
U principu 5 ćevapa mi dosta, ali ako je raznovrsno onda uzmem od svega po malo.
Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet![]()
Ja od vih stih muda protiv bolova pijem samo OKI
Brufen ti je štetan veoma za bubrege, Caffetin sadrži codein što je heroin, mala doza ali izaziva ovisnost a istina da brzo djeluje, tako da moraš nešto popiti najbolji izbor je paracetamol, ako imaš više od 55 kg, uzmi 2 od 500![]()
4? Zar nisu jos kad vas u Sarajevu oni mali ćevapi?Ja nikada ne uspijem peti pojesti, 4 mi plafon![]()
Dobro, analgin do 50-te i nije previše opasan ako se popije ponekad, već sa 50+ može biti jako opasan.Popio sam možda 3 puta u životu tabletu protiv bolova, od toga dva puta sada skoro kad mi se ubalio zubić pred zubara i roknuo sam analgin i odradio posao vrhunski.