Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

Sa brufenom ili bez? :hahaha1:
Paracetamolčić 🤏

RDT_20230504_1530363781958094569604108.png

Sa brufenom ili bez? :hahaha1:
Ja od vih stih muda protiv bolova pijem samo OKI :)
Brufen ti je štetan veoma za bubrege, Caffetin sadrži codein što je heroin, mala doza ali izaziva ovisnost a istina da brzo djeluje, tako da ako moraš nešto popiti najbolji izbor je paracetamol, ako imaš više od 55 kg, uzmi 2 od 500 :)

Zamišljam nas za stolom sa svom tom hranom, dok nam Minka peva dugočekanu Zlatiborske zore, a ja joj otimam mikrofon! :srecna: :hahaha1:

Žillavi! :sampanjac::hik:

Ko bi koga tu vozio kući, treznio, umivao? Mora neko čiste glave da bude... ☺️😂

Dobro si me podsjetila :srecna:

@Kćerka Direktora Cirkusa je l proradio mikrofon da nam pjevaš nešto? :flert:

Mogu kad sam gladna :rumenka:
U principu 5 ćevapa mi dosta, ali ako je raznovrsno onda uzmem od svega po malo. :rostilj:

Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet 🤣
Ja nikada ne uspijem peti pojesti, 4 mi plafon :(

Brufen ti je štetan veoma za bubrege, Caffetin sadrži codein što je heroin, mala doza ali izaziva ovisnost a istina da brzo djeluje, tako da moraš nešto popiti najbokji izbor je paracetamol, ako imaš više od 55 kg, uzmi 2 od 500 :)
Popio sam možda 3 puta u životu tabletu protiv bolova, od toga dva puta sada skoro kad mi se ubalio zubić pred zubara i roknuo sam analgin i odradio posao vrhunski.

Mogu kad sam gladna :rumenka:
U principu 5 ćevapa mi dosta, ali ako je raznovrsno onda uzmem od svega po malo. :rostilj:

Bješe da je @Heroj.Ulice nešto kritikovao nas kojima je dovoljno tih pet 🤣
Taman u bebeći tanjirić. 😁 Meni celu porciju. ☺️

Brufen ti je štetan veoma za bubrege, Caffetin sadrži codein što je heroin, mala doza ali izaziva ovisnost a istina da brzo djeluje, tako da moraš nešto popiti najbolji izbor je paracetamol, ako imaš više od 55 kg, uzmi 2 od 500 :)

Ja imam utisak da paracetamol ne radi ništa :(

Najčešće nimulid pijem zapravo, mislim da on nije toliko štetan. Valjda. 🤣

Popio sam možda 3 puta u životu tabletu protiv bolova, od toga dva puta sada skoro kad mi se ubalio zubić pred zubara i roknuo sam analgin i odradio posao vrhunski.
Dobro, analgin do 50-te i nije previše opasan ako se popije ponekad, već sa 50+ može biti jako opasan.

Back