Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da dobijem te pare ne bih nikad prodao Fabiu... familija ne sme da sazna :lol:
Isto sm razmišljao. Ako se pojave uživo oni daleki telefonski rođaci kukavci, još bi mi i krediti trebali 😆 Samo ovo najbliže stablo da popravi krvnu sliku i dosta. 👌

Vadim se. 🤏 Ali kad sam 2020. otkrio da nam lutrija ima sajt... 😱 Svake nedelje sam očekivao prvi milion. 🥰
Znaš da u banci kad tražiš kredit mogu te odbiju zbog ovoga?

Doduše ne znam za loto ali kad vide da neko uplaćuje za kladionice i sl odmah ga fleguju

Znaš da u banci kad tražiš kredit mogu te odbiju zbog ovoga?

Doduše ne znam za loto ali kad vide da neko uplaćuje za kladionice i sl odmah ga fleguju
Ne mogu. Mogu zbog kladionice. 😆 Tj. mogu zbog bilo čega, ali do sada nisu praktikovali za lutriju.
A ako do ove moje 40 nemam izglede za veći kredit, računam da nikada i neću. (Osim ako ne dobijem 7 😆)

Isla sam busom do Ade sa Lecom. Ne zna se koja se vise prepala. Posebno je zbunilo presedanje. Povratak joj bio vise kul. Narod je bio dobar redom. A i ona nije ugledala ni cula ni jednog psa kroz prozor pa nije ispustila ni jedan cuveni muski urlik.

Trcale smo, optrcale, ali svaka klupa je bila nasa, a i u kafice je htela. Izasla mi iz ama za nekom vranom na klupi, na laktu Ade. Vec sam se oladila bila obzirom na njenu istoriju. Mobilisala sam fin stariji par ako krene dalje da je ako mognu uhvate. Imala sam suseni batacic grickalicu, no nekad ignorise, a sad je prvo odskakala od.mene kao kad hoce da ukrade neki zabranjeni zalogaj nadjen napolju. Sreecom pa je kombinacija tih ljudi iza i moje ponude na kraju upalila. Inace ode na Makis i u tri lepe, ne bi joj traga bilo.

Poslednja izmena:
Zato odes direktno u kladionicu i uplatia depozit, i mozes da igras onlajn
Ja čak ni sport ne pratim, a ne da se kladim. 😆 I ovaj loto mi je zahebancija koju u životu ne bih uplatio da moram to uraditi na šalteru. Čak mi i žao ovih para koje im dajem kad se setim čuvenog izvlačenja 🤦🤣

Ne umem da kacim, ali moram da kazem da sam napredovala u brejnrotovanju.
Sad osim otiraca srbije gledam neke valjda ukrajince. Koji su najbolji bili kad su samo izlazili iz neke kapije sa raznim alkos likovima. Sad su ukljucili celo selo pa su malo pokvarili nedesavanja. Artemdneprovsky777.
U komentarima ugl ljudi sami sebe pitaju zasto im se to ludilo dopada i sta ce tu.
Mislim da su zapravo ta prva ekipa raspalih sjajni glumci ili natursici.

Sledeci nivo brejn rotovanja slovenacka grupa Gliste sa pesmama o Stanku. Majko mila hahaha.

Neku tamo od mojih korona sam provela tako sto sam mesecima ostala navucena na klipove sa vodrom koja se zove Kotaro. Sad bi neko morao da mi plati da ih gledam. Tad ko doza hleba nasusnog, vidre, pa vidre.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back