- Poruka
- 92.701
Milijarda je milijarda, cak i kad mi drzava naplati porez.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Koliki je dobitak?Može i tako. Mene vadi max 100k.Ostalo mi višak.
1.1M €
Ne znam koliki je porez? 10-20%?![]()
Isto sm razmišljao. Ako se pojave uživo oni daleki telefonski rođaci kukavci, još bi mi i krediti trebaliDa dobijem te pare ne bih nikad prodao Fabiu... familija ne sme da sazna![]()
Znaš da u banci kad tražiš kredit mogu te odbiju zbog ovoga?Vadim se.Ali kad sam 2020. otkrio da nam lutrija ima sajt...
Svake nedelje sam očekivao prvi milion.
![]()
Ok, znači neko milionče. Tebi dosta 100k, evo, ja ću 400k, a kao džentlmen Minki prepustiti 500k.1.1M €
Ne znam koliki je porez? 10-20%?![]()
Ne mogu. Mogu zbog kladionice.Znaš da u banci kad tražiš kredit mogu te odbiju zbog ovoga?
Doduše ne znam za loto ali kad vide da neko uplaćuje za kladionice i sl odmah ga fleguju
Ne mogu, jer ne uplacuje sa bankovnog racunaZnaš da u banci kad tražiš kredit mogu te odbiju zbog ovoga?
Doduše ne znam za loto ali kad vide da neko uplaćuje za kladionice i sl odmah ga fleguju
Zato odes direktno u kladionicu i uplatia depozit, i mozes da igras onlajnNe mogu. Mogu zbog kladionice.Tj. mogu zbog bilo čega, ali do sada nisu praktikovali za lutriju.
A ako do ove moje 40 nemam izglede za veći kredit, računam da nikada i neću. (Osim ako ne dobijem 7)
Ja čak ni sport ne pratim, a ne da se kladim.Zato odes direktno u kladionicu i uplatia depozit, i mozes da igras onlajn
Ti si mi žena![]()
Nema veze, ja sam ti žena, a ti si protiv ravnopravnosti žena, dajem otkaz kako je odlučenoNe nadaj se
Nisam te razumeo, izviniNema veze, ja sam ti žena, a ti si protiv ravnopravnosti žena, dajem otkaz kako je odlučenofino se brini o meni
![]()