pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.446
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Unutra jeste.kiša. jedva je čujem, više čujem kako voda niz oluk lupka. mmmmm rrrrrr kako je lepo.
otom ti pričam kolega ejjjUnutra jeste.![]()
Patentiraš dijetu na bazi februarske kiše.jednom sam pokiso do kože u februaru, deset dana nisam ništa jeo od bolesti prehlade
Nisu oni digli cene nego naši mili, dragi sunarodnici stanodavci.Kako su kul admini ovde, tolerantni i sve reše brzo.
Mada i mi smo ovde doneli procvat i napredak, kao Rusi smo što su došli u Beograd.
Mislim na one pre stotinjak godina, između dva rata, ne ove sada što samo poručuju preko glova, hipsterišu se i ničim ne doprinose, osim što su digli cene nekretnina![]()
slika za gluvoneme, slijepe i kljasteRezolucija 12-44![]()
![]()
Auuuu, al' si tiiiii naivaaaan, juuuželim ovde da kažem da kada bi samo 5 posto ljudi bilo dobro kao Kćerka direktora cirkusa, svet tada ne bi imao brige
stojim iza svoje izjave!Auuuu, al' si tiiiii naivaaaan, juuu![]()
I obnevidele.slika za gluvoneme, slijepe i kljaste
A neka ih, nije ni njima lako, zamisli pobegneš od Putlera i dočeka te HuljoslavNisu oni digli cene nego naši mili, dragi sunarodnici stanodavci.![]()
od rakije ko jaI obnevidele.![]()
Da je 5 posto ljudi tako na dobar način naivno kao ti, svet bi bio bolje mestostojim iza svoje izjave!
Rakija, vino, razređivač na bazi alkohola... ko šta ima.od rakije ko ja
Mom kumu Sarajliji su roditelje spasile KOMŠIJE Bošnjaci, bukvalno deleći svaku crkavicu sa njima i krijući ih po potrebi