Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 4.161
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam to kupila na Temu za neke sitne pare, dobro radi.Izvinjavam se na nepoznavanju terminologije, ali vadim sad jesenje/zimske stvari i vuneni džemperi su mi se nakupili onih ućebanih grudvica.
Ima li neko preporuku za onaj neki aparatić koji skida to?
Pa sve to počupa sušilica, aparatić je ok, to nije skupo, ja imam Zilan, 10-ak eura. Ili uzmi obični brijač za brijanje lica i lagano.Izvinjavam se na nepoznavanju terminologije, ali vadim sad jesenje/zimske stvari i vuneni džemperi su mi se nakupili onih ućebanih grudvica.
Ima li neko preporuku za onaj neki aparatić koji skida to?
Super! To!LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao.
Gimnastika, rastezanje, istezanje, natezanje, bockanje!![]()

Joj, ništa ne čitaš šta pišemoPa sve to počupa sušilica, aparatić je ok, to nije skupo, ja imam Zilan, 10-ak eura. Ili uzmi obični brijač za brijanje lica i lagano.

Ne prijeti miJoj, ništa ne čitaš šta pišemo![]()

Negde sam procitao zanimljivost kako u dva istaknuta BiH filma iz dve epohe koja se bave m-ž odnosima, "Kuduz" i "Na putu" oba para koja su filmu Bosnjaci u prvom slucaju glumi par glumaca Srba (Bogdanović-Ćustić), u drugom par Hrvata (Cvitešić-Lučev) i to odlicno.Očito nisi gledao Grbavicu, bukvalno nijedan Sarajlija ne bi odglumio bolje Sarajliju od Leona Lučeva (lik dalmatinac) Bosanku od Mirjane Karanović, ili u filmu Top je bio vreo, kako je Bosanku-sarajku odglumila Anita Mančić, Beograđanka, Zemun. Ili glavnu ulugu, takođe glumila Sarajku (fenomenalno) Jasna Đuričić-Ruma, Srbija. Tako da ni to ti nije tačno![]()
Tih 80ih je puno filmova u ex-SFRJ nasnimano sa slicnom sumornom socijalnom tematikom - Kuca pored pruge, Sta radis veceras, Oktoberfest, Na putu za Katangu, U ime naroda... bas se videlo kako se ekonomska i socijalna kriza svakodnevice prelama na kinematografiju.Kuduz, kao i dosta tih BiH filmova, oslikava tadasnji zivot uBosni, i stvarnost koja se dogadjala ljudima. Ne u gradovima, ali kad se malo makne iz gradova, Bosna je jos uvijek u to doba prilicno zivjela nekim svojim zivotom. Tako da takvi filmovi se vjerovatno i ne dozivljavaju, i nisu izazvali veliku slavu u Srbiji, zato sto si morao poznavati taj mentalitet, i donekle biti okruzen njime, da bi u potpunosti razumio film.
Je l joj to daješ bocu?Joj, ništa ne čitaš šta pišemo![]()
Kako sladak djelić vrata

Preslatka je cela.Kako sladak djelić vrata![]()
Mislila sam na tvoj vratićPreslatka je cela.
Prestani da me tretiraš ko da sam prase u mesariMislila sam na tvoj vratićona je dobila srce
DobroPrestani da me tretiraš ko da sam prase u mesari![]()

Cini mi se da je pre nekih godinu dana radjena remasterizacija filma "Sest dana juna" i u kratkom propratnom klipu se ekipa prisecala snimanja filma. Nebojsa Pajkic kao scenarista je kazao da mu i danas nije pravo sto je Mladen Andrejevic ("Aca Postar", inace rodjeni Beogradjanin) glumeci jednog od glavnih likova navodno totalno pokvario film jer je namerno karikirano izgovarao bosanski naglasak, sto je doprinelo da film ne bude gledan u Sarajevu/BiH, do cega je Pajkicu bilo prilicno stalo.Veliki dio glumaca iz Srbije su rodjeni uBosni, Krajini (Hrvatskoj).
Ipak jedino oni mogu da dobro odigraju ulogu nekog Bosancerosa ili Krajisnika, zbog govora i oslikavanja ponasanja i mentaliteta, pa najcesce njih i angazuju za takve uloge.
el mogu da ti se prislonim na kant?Dođite svi kod mene!!