pura moca
Starosedelac
- Poruka
- 163.778
naivan sam do ludila, to znamDa je 5 posto ljudi tako na dobar način naivno kao ti, svet bi bio bolje mesto![]()
mada u slučaju KDC sigurno ne grešim

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
naivan sam do ludila, to znamDa je 5 posto ljudi tako na dobar način naivno kao ti, svet bi bio bolje mesto![]()

ma može i drnčRakija, vino, razređivač na bazi alkohola... ko šta ima.![]()
Digli su i ovi sadašnji kulturuKako su kul admini ovde, tolerantni i sve reše brzo.
Mada i mi smo ovde doneli procvat i napredak, kao Rusi smo što su došli u Beograd.
Mislim na one pre stotinjak godina, između dva rata, ne ove sada što samo poručuju preko glova, hipsterišu se i ničim ne doprinose, osim što su digli cene nekretnina![]()
Posle svega može i mora.ma može i drnč
Meni gotivno što žive ispod mene, mogu pričati šta hoću. ValjdaDigli su i ovi sadašnji kulturu
Alternativnu
Ja baš osećam tu razliku, oko mene svuda Rusi, imaju divne kafiće, klubove, radnje, ljubazni su i vrlo skromni
I skoro svi su poveli i svoje pse i mačke
I da te razumeju, nauceni su da gledaju svoja poslaMeni gotivno što žive ispod mene, mogu pričati šta hoću. Valjda![]()
Cenim da samo tako izgledaju, generalno su nove generacije bebećeg izgleda, naročito ti tako hipsteri, a realno i imaju para ovi što su ovde došli, sigurno i imaju kvalitetne noćne kreme itd.Inače sam primetila da se, bar ovi ovdašnji Rusi, jako mladi žene i rađaju decu!
Svaki dan viđam parove, naoko maloletne, sa kolicima
Bedno. Mada po džepu nas treba mlatiti samo tako!Dan danas važi drakonski zakon iz vremena komunizma u Moskvi
Zato je čista da ne može čistija biti
Elem, kazna za bacanje otpadaka na ulicu nije ni novčana, ni prekršajna, već fizička- odma sledi udarac pendrekom ili nečim takvim
Pa ti bacaj
Da, kod njih to ide baš rano. Ali zato to prate i razvodi i broj brakova.Inače sam primetila da se, bar ovi ovdašnji Rusi, jako mladi žene i rađaju decu!
Svaki dan viđam parove, naoko maloletne, sa kolicima
PravoslavniČiji je taj? Imaju ih 3.![]()
Ako vidim nekog nepretenciozno obučenog, al ukusno, kulturne fizionomije, ide ulicom i tiho govori- znam da je RusCenim da samo tako izgledaju, generalno su nove generacije bebećeg izgleda, naročito ti tako hipsteri, a realno i imaju para ovi što su ovde došli, sigurno i imaju kvalitetne noćne kreme itd.![]()
Jeste bedno ali izuzetno efikasnoBedno. Mada po džepu nas treba mlatiti samo tako!
Ima crnu kapuKako si to provalio?Svi mi isti.
![]()
Ko bi plaćao?Bedno. Mada po džepu nas treba mlatiti samo tako!
Ma, jok, ne možeš mlatiti ljude. Naročito ne možeš davati ovim našim kompleksašima po policiji, komunalcima... pravo da to rade.Jeste bedno ali izuzetno efikasno
I ovde bi trebalo to uvesti,jer stoka baca sve što stigne!
Jeste drakonski, ali nekima ne vredi lepim
Fina su deca, al' teško da se oblače nepretencioznoAko vidim nekog nepretenciozno obučenog, al ukusno, kulturne fizionomije, ide ulicom i tiho govori- znam da je Rus
Pa ako pričamo o sadašnjoj vlasti, ipak bolje da neko ne plati kaznu nego da daješ ovlašćenja ćacijima u uniformama da biju ljude zbog smeća, tek bi tu bilo zloupotreba.Ko bi plaćao?
Odma ode kod svastikinog pašenoga u stranku i sve nestane
Pa jel su nekažnjeno kolima gazili ljude
pa nećemo graditi sistem tako što ćemo mlatiti ljude.
Ma šalim se malo Snajka!Ma, jok, ne možeš mlatiti ljude. Naročito ne možeš davati ovim našim kompleksašima po policiji, komunalcima... pravo da to rade.
Fina su deca, al' teško da se oblače nepretenciozno
Pa ako pričamo o sadašnjoj vlasti, ipak bolje da neko ne plati kaznu nego da daješ ovlašćenja ćacijima da biju ljude zbog smeća, tek bi tu bilo zloupotreba.
Ako pričamo o nekoj budućoj, pa nećemo graditi sistem tako što ćemo mlatiti ljude.
Šta je sad, gde si sad, ćutimo, m?Ok, jedina pišem, nije frka, razumijem da vam je hladno rukicamaČitajte dok vam se trepavice ne zalijepe jedna za drugu od hladnoće
![]()