Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Madre mia 😬 Evo ih i na Adi🤣 Žao mi je belih šatora i ovih ograda, ali izazivaju sve negativno kada ih ljudi vide, moraćemo ih zakonom zabraniti na neko vreme dok se ljudi ne oslobode trauma 🤣

1000059485.jpg

E baš mi drago
Nama dolaze On the wand and the moon, kupili karte

Ovi su bili u BG, zato sam te i pitao onomad gde je hangar. Hteo sa drustvom da se organizujem da idemo ali je to propalo. Ovde mi je plan B i daleko manje cimanja oko puta.

Zante tvoje nisam cuo do sada ali se lepo provedi sa muzem :zag:

Ovi su bili u BG, zato sam te i pitao onomad gde je hangar. Hteo sa drustvom da se organizujem da idemo ali je to propalo. Ovde mi je plan B i daleko manje cimanja oko puta.

Zante tvoje nisam cuo do sada ali se lepo provedi sa muzem :zag:
Naravno da nisi čuo,to samo mi fanovi znamo
U pitanju je Danac,inače je sam fan Death in June

Mislim da Žvaljo skuplja poene za izbore
Pa u suštini, koliko znam samo su vršili probe, a po zakonu onda i moraju da greju ako je neke srednja dnevna temperatura tolika i tolika.

,,Prema odluci o snabdevanju grada toplotnom energijom, Član 43, grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali po toj istoj odluci, u periodu od 1. do 14. oktobra, ukoliko bude prognozirana srednja dnevna teperatura 12 stepeni ili niža, 'Beogradske elektrane' će grejati, odnosno prećiće u tople funkcionalne probe", najavio je Vukić."

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back