Mali Heca
Domaćin
- Poruka
- 3.552
Imaš li pravo glasa?Sad ustao, da klopam pa na posao kao Pepeljuga
Upisao sam pole smene slobodno kako bih mogao da stignem da se odmorim i odem na koncert sutra![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš li pravo glasa?Sad ustao, da klopam pa na posao kao Pepeljuga
Upisao sam pole smene slobodno kako bih mogao da stignem da se odmorim i odem na koncert sutra![]()
Znam za to,ali se bar kod mene,nikad nisu pridržavaliPa u suštini, koliko znam samo su vršili probe, a po zakonu onda i moraju da greju ako je neke srednja dnevna temperatura tolika i tolika.
,,Prema odluci o snabdevanju grada toplotnom energijom, Član 43, grejna sezona zvanično počinje 15. oktobra, ali po toj istoj odluci, u periodu od 1. do 14. oktobra, ukoliko bude prognozirana srednja dnevna teperatura 12 stepeni ili niža, 'Beogradske elektrane' će grejati, odnosno prećiće u tople funkcionalne probe", najavio je Vukić."
Naravno da nisi čuo,to samo mi fanovi znamo
U pitanju je Danac,inače je sam fan Death in June
Opet sam zaboravio citat.Zar mu to nije normalno dupe?
Inače auto za koji bi verovatno znali samo na autootpadu da nije dospeo u taj film.![]()
Pa kod mene se ne pridržavaju ni sadZnam za to,ali se bar kod mene,nikad nisu pridržavali
E to ti želim od sveg srca!Nije loše
Ako mi sa Dancima ispadne kao sa onim Česima da kreneš da slušaš W.A.S.P. mozda poebem nešto tad![]()
Imaš li pravo glasa?
Zar mu to nije normalno dupe?
Inače auto za koji bi verovatno znali samo na autootpadu da nije dospeo u taj film.![]()
Jao kad sam zvala zvaničnu službu za ispuštanje vazduha iz radijatora- došla dva mamlaza, toliko pijana da ne mogu da stojePa kod mene se ne pridržavaju ni sadA i probe i grejanje nisu isto, probe su gamad trebale još pre odrade i sad da se grejemo punom parom.
I vama počelo?Sad sam to htela da kažem!
Nikad nisam doživela da 2.oktobra greju
Ma bravo!LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao.
Gimnastika, rastezanje, istezanje, natezanje, bockanje!![]()
Da nam središ džemepere?Dođite svi kod mene!!
Ajde, hvala bogu, kombinacija bockanja u guzu pa potom oralne terapije uvek da dobre rezultate!LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao.
LS kičma top, nerv se smiruje, nakon boca terapija oralna, pa onda fizijatar vežbice stalno da radimo šta on bude rekao.
Ja sam to imala!Izvinjavam se na nepoznavanju terminologije, ali vadim sad jesenje/zimske stvari i vuneni džemperi su mi se nakupili onih ućebanih grudvica.
Ima li neko preporuku za onaj neki aparatić koji skida to?
Evo krstim se i levom i desnom!I vama počelo?
Izvinjavam se na nepoznavanju terminologije, ali vadim sad jesenje/zimske stvari i vuneni džemperi su mi se nakupili onih ućebanih grudvica.
Ima li neko preporuku za onaj neki aparatić koji skida to?
To se stvarno ovako zove