Kafić Priče iz prošlog veka IV - Jesen u Žardinjerinom sokaku, di cvjeta dinja ispod duda ☼

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
upload a pic

Ko ne voli toplu late, nesto cemo da smislimo.

Lose spavam od kad imam dete, muza, macke... Budila sam se nocu, pa sam se posle i navikla i kad me nista ne budi. Onda naravno telefon.
E sad sam vec toliko umorna da cesto ne cujem ni macke, ali muz kad ripi zbog njih, gotovo.
I nekad sam umorna da od umora odlazem spavanje. A i moja cerka od kad postoji je u takvom modu. Nekad sam spavala super, jbg.

Skorije sam osvestila da su u njenom razredu sad puni razvedenih roditelja. OS je imala drugaciji profil. Mozda su moderniji nemam pojma. Ugl interesantno kad se cerka i majka pice ko dejtuje sa vecim kretenima.

Ima onaj pissa test danas po slucajnom uzorku. Drugo dete koje ide ima nesto blisko diskleksiji, ne bas, ali taj fazon. Sad ima njih dve da ubiju srpski prosek do kraja hahaha. Pizza testO.

Poslednja izmena:
Skorije sam osvestila da su u njenom razredu sad puni razvedenih roditelja.
90tih u mojoj oš samo smo ja i još jedna devojčica bili deca samohranih roditelja
bili smo ko šugavi, ko da imamo aids, obeleženi

čak i u srednjoj je toga bilo ali manje

kasnije se već situacija okrenula pa je sad retkost da ima dece sa oba roditelja

upload a pic

Ko ne voli toplu late, nesto cemo da smislimo.

Lose spavam od kad imam dete, muza, macke... Budila sam se nocu, pa sam se posle i navikla i kad me nista ne budi. Onda naravno telefon.
E sad sam vec toliko umorna da cesto ne cujem ni macke, ali muz kad ripi zbog njih, gotovo.
I nekad sam umorna da od umora odlazem spavanje. A i moja cerka od kad postoji je u takvom modu. Nekad sam spavala super, jbg.

Pizza testO.

Skorije sam osvestila da su u njenom razredu sad puni razvedenih roditelja. OS je imala drugaciji profil. Mozda su moderniji nemam pojma. Ugl interesantno kad se cerka i majka pice ko dejtuje sa vecim kretenima.

Ima onaj pissa test danas po slucajnom uzorku. Drugo dete koje ide ima nesto blisko diskleksiji, ne bas, ali taj fazon. Sad ima njih dve da ubiju srpski prosek do kraja hahaha.
Kako bre umes
u dvadeset recenica
da ispricas pola zivota svog

svaka ti cast
:dzentlmen:

Pa gde si ti? Kako si, jesi dobro?
Pa nisam mnogo, ovo je velika jedna kriza kod deteta, pa od dana do dana. Danas idem po jos opravdanja ko hrcak u tocku, mada to na kraju nije ni najbitnije. Necu da pisem o tome mnogo posto bi me stavila u top. Nije ni skola, nit sta, vise strah da ce joj biti lose, pa joj onda i bude.

Mami je u pon bila terapija, zvala me 20 min ranije iz taksija, ja bila budna od 4, aman. Dr joj od sl puta u penziji, njene terapije su dozivotne i sad oseca nesigurnost veliku. A i cekacemo mnogo duze, izlazili su joj u susret koliko mogu, bedak.

90tih u mojoj oš samo smo ja i još jedna devojčica bili deca samohranih roditelja
bili smo ko šugavi, ko da imamo aids, obeleženi

čak i u srednjoj je toga bilo ali manje

kasnije se već situacija okrenula pa je sad retkost da ima dece sa oba roditelja
Mi smo imali jednu devojcicu. Mama joj bila koleginica mojoj. Tata se bukv nije znao. Mama je bila drustvena, imala i rodjake u ino. Recimo da je bila dobro i sa razlogom popularno dete, super djak. Imala je barbike, isla na tenis, isla u ino na kampove jezika, sto je tada bilo nezamislivo. A bar tada nije imala kap uobrazenosti. Ja sam slucajno videla otvorenu svesku kod nje i sokirala se kako tako sveto bice moze da bude nesrecno! Nisam znala da svakako nekad mozemo svi da budemo.
Ugl njoj je.mama pocetkom srednje umrla i pojavio se tata koji je robijao.za neki privredni kriminal i razocarao se u sinove koje je imao. Tako da je bila jako finansijski ususkana, ostalu stranu ne znam. Napravila je karijeru, muz je isto i neka ususkana porodica...
Nisam videla ruganje, ne znam da li ga je bilo. Ali da nama, meni je to zvucalo kao nesto misteriozno o cemu roditelji pricaju u pola glasa.
Mislim da se mama njena dobro postavljala pa se uciteljica slihtala, a i dete je prosto bilo super. Uciteljica je bila seljanka totalna,.meni je trazila da upozna tatu, jer kao svima zna tate. Posto je znala da ima cerebralnu paralizu bila joj fora. Osecala sam se izdano, jer on i ako.je isao na posao, nije imao.nameru u skolu. Zapravo je neko trebao da je napusi, no nikad takvu vrstu zastite nisam imala. Poslao joj tu svoju knjigicu, zbirku prica, mene bilo blam.
I.mi smo.svakako odrastali bez previse aktivne uloge oca i ja mislim da je to za mog brata bilo lose bas. Ne mora da bude, ali odnos snaga je bio prosto takav.

A
Ameli, grlj ljub!

Cao drugari. Pa onako, cimanje razno.
A nemam Adu da se okAdim.

Ko je trazio ruzno vreme i sad se raduje, izazivam ga na dvoboj.
Kakva vlaga i zimoca.
Pa kako nemaš Adu, Ada je sad najjača. Kupaj se kod kuće :plez:

1000059477.jpg
1000059479.jpg
1000059480.jpg
1000059482.jpg
1000059483.jpg
1000059484.jpg

Pa nisam mnogo, ovo je velika jedna kriza kod deteta, pa od dana do dana. Danas idem po jos opravdanja ko hrcak u tocku, mada to na kraju nije ni najbitnije. Necu da pisem o tome mnogo posto bi me stavila u top. Nije ni skola, nit sta, vise strah da ce joj biti lose, pa joj onda i bude.

Mami je u pon bila terapija, zvala me 20 min ranije iz taksija, ja bila budna od 4, aman. Dr joj od sl puta u penziji, njene terapije su dozivotne i sad oseca nesigurnost veliku. A i cekacemo mnogo duze, izlazili su joj u susret koliko mogu, bedak.

Nadam se da ćete što prije svi biti bolje i u ljepšem raspoloženju :heart:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back