Kćerka Direktora Cirkusa
Legenda
- Poruka
- 67.729
Mislim, šokantno je da mi napravimo nešto dobro a da je serija, filmovi još i ok, idu nam. Ne računam LZN i slična sranja.Ta mi je na spisku odavno.
Sve planiram da završim Kosti da pređem na to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, šokantno je da mi napravimo nešto dobro a da je serija, filmovi još i ok, idu nam. Ne računam LZN i slična sranja.Ta mi je na spisku odavno.
Sve planiram da završim Kosti da pređem na to.
Sad mi lakšePa našao sam, spora si. Samo prvo sam mislio da njemu govoriš da znaš kako diše![]()
Serija i jeste bolesna. Ja i muž malo pogledali i odustali. Zaključili, što bi on rekao, da je mnogo "siva" serija.Onda sam malo pogledala kakav je običaj ta crna svadba, znači bolest![]()
Prodiso?Sad mi lakše![]()
Bukvalno se za nešto mračno kaže da je crno i serija se zove Crna svadba i on upotrebi izraz siva da je opišeSerija i jeste bolesna. Ja i muž malo pogledali i odustali. Zaključili, što bi on rekao, da je mnogo "siva" serija.
U smislu mračna![]()
Njemu je sivo sve što je mračnoBukvalno se za nešto mračno kaže da je crno i serija se zove Crna svadba i on upotrebi izraz siva da je opiše![]()
Bolji život i Policajac sa Petlovog brda pojam za ove danas.Serija i jeste bolesna. Ja i muž malo pogledali i odustali. Zaključili, što bi on rekao, da je mnogo "siva" serija.
U smislu mračna![]()
Ma gde bolesnaSerija i jeste bolesna.![]()
U 3. epizodi ima onih momenata da bude manje crna.Bukvalno se za nešto mračno kaže da je crno i serija se zove Crna svadba i on upotrebi izraz siva da je opiše![]()
Kojih?U 3. epizodi ima onih momenata da bude manje crna.![]()

Ovo danas je mrak. Ali onaj crni mrakBolji život i Policajac sa Petlovog brda pojam za ove danas.![]()
Ima u Jutru koliko hoćešU 3. epizodi ima onih momenata da bude manje crna.![]()

Treba joj infuzija, koktel vitaminaMa gde bolesna![]()

Vidi se odmah da si dobar čovek!Moje omiljene su Everybody Loves Raimond, Too and Half Man, The Bing Bang Theory, Sex And The City i tako to.
Samo lagane.

Tete bez odeće i čika u bazenu sa tetama vežba za film.Kojih?
Što?Vidi se odmah da si dobar čovek!
I za mene, karu tvoju?Sabotirate me!
Ražanj za sve!![]()

Prepisujem osim Sex And The City. Tu nisam kapirao. Umesto nje mogu Očajne domaćice.Moje omiljene su Everybody Loves Raimond, Too and Half Man, The Bing Bang Theory, Sex And The City i tako to.
Samo lagane.
Ovo danas je mrak. Ali onaj crni mrak![]()
To se premotavaTete bez odeće i čika u bazenu sa tetama vežba za film.
Joj da! I Očajne domaćice!Prepisujem osim Sex And The City. Tu nisam kapirao. Umesto nje mogu Očajne domaćice.![]()
Ok, ajd prepričaj mi 2 epizodu začasTete bez odeće i čika u bazenu sa tetama vežba za film.
Umesto nje mogu Očajne domaćice.![]()