Prevara ili razvod?

najbolje je biti diskretan, i ne hvaliti se okolo....ima situacija i atmosfera koje vode u krevet, i nemaju veze sa kvalitetom braka.Nema razloga za razvod zbog nekog seksa sa strane
Qrvati se i glumiti poštenje. To nije briga za partnera, to je briga za sopstvenu guzicu. Ako ti situacije i atmosfera upravljaju gaćama umesto ti njima, onda ti brak i nije brak nego farsa.

Diskretno ili ne, smeće ostaje smeće, samo manje smrdi dok ga ne otkriju.

Da li je bolje razvesti se ili prevariti partnera i ostati u zajednici?
Боље превара него развод. Развод кошта много, превара ништа, мало физикалије ништа страшно.
Ако баш се убоде превара па развод онда ниси брачно способан.

Zavisi. Od osoba i od okolnosti prevare.
Znam za jedan slučaj gdje je prevara oproštena i brak normalno funkcioniše.
Naime, radi se o prevari žene od strane supruga, kojeg je navodno, ja i dalje malo skeptično gledam na to, zavela komšinica. Dok je supruga iz nekog razloga bila odsutna, na putu, komšinica se nametnula tako što je sama došla na kavu, flerotovala i navalila na njega. Po njegovoj priči on je ,,morao,, da odradi, jer kakav bi to muškarac bio kada bi odbio ženu na poslužavniku!
Žena je prihvatila tu njegovu mačo ispriku, oprostila i sve funkcioniše.
Nameće se pitanje da li je muški odbiti ženu?
A šta da je obratno? Da je na nju navalio vraški zgodan komšija? :think: :think:

Naime, radi se o prevari žene od strane supruga, kojeg je navodno, ja i dalje malo skeptično gledam na to, zavela komšinica. Dok je supruga iz nekog razloga bila odsutna, na putu, komšinica se nametnula tako što je sama došla na kavu, flerotovala i navalila na njega. Po njegovoj priči on je ,,morao,, da odradi, jer kakav bi to muškarac bio kada bi odbio ženu na poslužavniku!
A šta da je obratno? Da je na nju navalio vraški zgodan komšija? :think: :think:
Našli se debili, zaslužuju jedno drugo.

Ta zena nije htjela razvod i kao prihvatila je to objasnjenje.Naravno da je muski,nema tu razlike .

najbolje je biti diskretan, i ne hvaliti se okolo....ima situacija i atmosfera koje vode u krevet, i nemaju veze sa kvalitetom braka.Nema razloga za razvod zbog nekog seksa sa strane
Upravo. Možeš imati seksa dovoljno i u braku pa da se namesti situacija sa strane. Mnogo osoba u super braku pokleknu uskušenju kad se nešto dobro namesti. Ajmo odmah podela imovine, dece, svadje sa familijom, pa sudovi, centri za socijalni rad, policija, tužilaštvo ma i haški tribunal da angažujemo zbog pola sata seksa sa strane. Mi smo društvo fatalista nesposobnih da se pokaju ili da oproste pa zato od uobičejenih i svih životnih situacija volimo da pravimo epska sranja.

Upravo. Možeš imati seksa dovoljno i u braku pa da se namesti situacija sa strane. Mnogo osoba u super braku pokleknu uskušenju kad se nešto dobro namesti. Ajmo odmah podela imovine, dece, svadje sa familijom, pa sudovi, centri za socijalni rad, policija, tužilaštvo ma i haški tribunal da angažujemo zbog pola sata seksa sa strane. Mi smo društvo fatalista nesposobnih da se pokaju ili da oproste pa zato od uobičejenih i svih životnih situacija volimo da pravimo epska sranja.
i da oprostis je ok,samo ne razumem kako ti se ta osoba ne zgadi posle toga

Da, da krivo ti je "društvo fatalista" zato što nemaš samokontrolu nad tim gde i u koga ga stavljaš. Upravo ta iskušenja su ti najveći test toga koliko ozbiljno shvataš brak i koliko poštuješ bračnog druga... al očito to je relativno ovde.

Da li je bolje razvesti se ili prevariti partnera i ostati u zajednici?
Ako zelis jos neku osobu u krevetu o tome treba razgovarati sa partnerom. Ponekad se ljudi dovoljno ne poznaju ili ne umeju da se upoznaju i otvore jedno drugom....Ili nisu imali hrabrosti da probaju nesto sto bi im se svidelo. Ne mora da se pretvori u praksu, vise kao neki izlet... A i u pitanje se cini kao da se misli na jednokratnu prevaru... To eto nebi bila prevara, a ljudi ako odgovaraju jedno drugom ostali bi idalje zajedno, jos cvrsce povezani...

i da oprostis je ok,samo ne razumem kako ti se ta osoba ne zgadi posle toga
Pa vidi ovako za svaki loš odnos postoje dve krive strane. Ako jedna strana seksualno zapostavi drugu pa ta druga strana poklekne nekom iskušenju jer ima potrebu za nečim, da li je to samo krivica druge strane? Odnosi, pogotovo oni od više decenija imaju i uspone i padove. Opstati 30, 40 i više godina u braku pre svega znači koliko ste nevolja prevalili i savladali zajedno sa nekim a ne samo kako je svima sve bilo ugodno i u fullu. I nekad su ljudi spremni da oproste a neki da se pokaju kako bi sačuvali svoj odnos ili ga popravili. Treba nekada kuću i popraviti a ne na prvu pukotinu uzeti buldozer i staviti je sa zemljom. Jedno je oprostiti ženi ili mužu sa kojom imaš porodicu i godine života a sasvim drugo je to praštati nekome sa kim nemaš utošenu ni kašiku soli.

Pa vidi ovako za svaki loš odnos postoje dve krive strane. Ako jedna strana seksualno zapostavi drugu pa ta druga strana poklekne nekom iskušenju jer ima potrebu za nečim, da li je to samo krivica druge strane? Odnosi, pogotovo oni od više decenija imaju i uspone i padove. Opstati 30, 40 i više godina u braku pre svega znači koliko ste nevolja prevalili i savladali zajedno sa nekim a ne samo kako je svima sve bilo ugodno i u fullu. I nekad su ljudi spremni da oproste a neki da se pokaju kako bi sačuvali svoj odnos ili ga popravili. Treba nekada kuću i popraviti a ne na prvu pukotinu uzeti buldozer i staviti je sa zemljom. Jedno je oprostiti ženi ili mužu sa kojom imaš porodicu i godine života a sasvim drugo je to praštati nekome sa kim nemaš utošenu ni kašiku soli.
Ok je oprostiti ali je malo bez veze unapred pravdati prevaru

Back