Препоруке за куповину возила

• Začetnik teme Začetnik teme mvbdb
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
sve je to lepo,
samo dal je sastavljen kako treba...
meni licno je bitno kad udjem da ne izgleda kao da ga je sastavljalo dete.
e sad kako se ponasa u voznji to je tek prica za sebe... ako ima menjac kao lada ili zastava, necu da vozim.

Ne znam nisam vozio ali sam vidjeo par primjeraka ovog c31 to je najmanji,pa fino izgleda s vana a i unutra kroz staklo da sam uspjeo upratiti :)

ЈТД је Фиатов мотор који се изузетно показао, а о томе говори и чињеница да га 6-7 произвођача откупљује од Фијата и уграђује у своје моделе (Ланчиа, Алфа, Опел, Саб итд). Мотори су уз правилно одржавање врло квалитетни и издржљиви, а има их пуно код нас тако да није проблем ни за мајстора ни за делове ;)

Све остало је шминка;)

Planiram da kupim Alfu Romeo 147 jtd, 2002. Ima li neko iskustva sa ovim automobilom, koji su najcesci kvarovi, kvalitet automobila i sl.? Svi komentari su dobrodosli. Hvala

Što se tiče JTD motora,dobio se potpuno tačan odgovor.Dakle,JTD je izvanredan.147-ica je generalno,kvalitetan automobil,s tim što joj je najveća boljka (kao i kod svih Alfi) - osetljivi trapovi.Pošto na putu pružaju izuzetne performanse i stabilnost.dosta su osetljivi,tako da pri kupovini prvo baci oko na trapove,pa zatim na ostalo.Inače,svaka rupa stvara najmanje jedan neprijatan zvuk,stoga ...loši putevi i Alfa = ni u kom slučaju.
Eventualno,u nekim slučajevima elektronika zna da napravi sitne problemčiće,ali to nije praksa.Sve ostalo je u najboljem redu.
Užitak u vožnji je beskompromisan,dakle neuporediv sa bilo čim drugim u klasi.Želim ti srećnu kupovinu. :ok:

Da li moze da se nadje micubisi kolt do 3000evra,godiste otprilike1997.

Cene Colta se kreću od 3.000 - 3.500 EUR za 98. godište.

Lancia DEDRA 1.8

Dragi forumaši zanima me vaše mišljenje o ovom automobilu.
Imam neku ponudu od komšije za ovaj auto.......Lancia je odličnom stanju,ima
dosta opreme(ne znam da li ima air begove),kraj 1996,registrovana,plin,prešla 150000....:D
To je ustvari Alfin motor 1800 sa 130 KS.I koliko njega poznajem,a i taj auto generalno mu ništa ne fali......samo ključ u ruke......:cool:
E,sada cela ta zajebancija bi trebalo da košta,kao oko 3 soma jura!Verovatno bi spustio cenu na nekih 2700,možda čak i 2600.....:think:
Dakle,zanima me cenjeno mišljenje svih forumaša,kakva je situacija sa delovima,kakav
je auto po pitanju eksploatacije(da li se često kvari i šta mu odlazi najčešće i kada) i
na kraju,kolika mu je neka REALNA cena!Da li stvarno vredi te pare ili ne vredi....:think:
POZDRAV............:super:

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back