Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ništa se ne dešava sa njima. Mali je to period za tako nešto. Čak će i da upali iz prve.
Dok već preko 3 godine možda akumulator mora da se dopuni.
Najveći strah od stajanja automobila su gumeni delovi u motoru i kod ostalih sklopova, koji ispucaju u toku stajanja. Ali za to je potreban pozamašni vremeski period, kao i pumpa u rezervoaru koja stoji suva ako nema bar deset kila goriva.

Po mom mišljenju, najveća pretnja u Duletovom dvorištu može da doleti sa neba, pa bih Duletu preporučio varijantu koja nije skupa, ali opet smanjuje rizik od odštećenja:

 
Pa da svi bi auto od 150 000 km po mogucnosti full oprema, da izgleda ko da je juce izaso iz fabrike ,sto maldji i sve to za 5000e ...............
Svi mi želimo najbolje za svoj novac. Problem je to što si rekao: 5000 eura. To mnogi daju na kraju i posle dodaju još 2000 eura na poporavke. Moja prijateljica je uzela Mazdu 3 od srbina, tačno znam koji plac i taj je prevarant težak. Uložila je, doduše sa potrošnim materijalom (gume i kočnice) 4500 eura u narednih 6 meseci. Sve živo je crklo. Ispalo da Mazda prešla hiljadu miliona kilometara, a ne 100 000 km.

Tako i moja skvo. Ranije kupila opel vectru za 4500 eura čini mi se, nešto malo na satu, 100 i nešto iljade, posle crklo nešto što košta dosta. Proverila je kod majstora kilometražu i ne poklapa se za neku ogromnu cifru. Angažovala advokata i taj koji je prodao je morao da vrati 2000 eura i da plati popravku auta.

Od srbina i turčina ne kupovati auto. Zlatno pravilo koga se treba držati. Treba kupiti osrednje cene odredjeni auto. Ako ga u oglasu ima od 5000 eura, pa sve do 8000 eura za isti model, treba gledati provereni od 6500-7000 eura. Jeste mnogo u startu, ali isplatiće se kasnije.

I ranije sam rekao da bih od Duleta mogao da kupim auto odmah, čak i preko slika. Jeste da imamo često raspravu oko bilo čega, ali njegova vozila su ona koje svako poželi da kupi. Sad, to što su koji euro skuplji, ne znači da ih je i on jeftino platio, nego da hoće zadovoljnog kupca, a ne neko ko će da se vraća za 7 dana na vrata.

Mene bi bilo strah da kupim najjeftiniji u oglasu.
 
Megafavor ovo sto si predlozio za grad ja pokusavam da nadjem ali u Srbiji ima samo za poljoprivredu i kupuje se za hektare tako da nema za mojih 250 kvadrata.
Svakako radim na tome jer to treba imati a na kraju sam video u Petrolendu akvaparku kako su napravili od materijala za dzakove za povrce tu zastitu i extra izgleda tako da cu to verovatno od toga napraviti jer em je jeftinije a sluzice svrsi.
Evo jedne gde sam ubo boju.:D
2j5erq.jpg
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top