Prodaja Teslinih vozila u Evropi pala za 40 odsto, a kineski BYD porasla 225 odsto

Koliko je ovaj DOLPHIN SURF u Srbiji ..kod mene starije od 20k € sa manjim paketom baterija od 30kwh mada je najbolja opcija od 43,2kwh za nekih 23k €
..konkuecija mu je Renault 5 koji po meni boje izgleda ali je skuplji dosta ..
Screenshot_2025-09-24-11-29-43-33_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Da uvoznik daje garanciju ?
Garancije daje fabrika a uvoznik ako sam ne stavi nešto na nju ne daje ništa ..On se obavezao da otklanja greške ako do njih dođe i to po fiksnim cenama ..Sve što se radi na reklamaciju se dokumentuje i salje proizvođaču tj fabrici koja dalje šalje svojim podizvođačima gde se konstaju uzroci kvara i odgovornost koja određuje ko će snositi troškove reklamacije..E tako ti to funkcioniše a uvoznik ne plaća ništa ni auta koja mu šalju se ne plaćaju unapred

Poslednja izmena:
Henrik Fisker (born 10 August 1963)[1] is a Danish automotive designer and entrepreneur based in Los Angeles, California, US. He is best known as the founder of Fisker Automotive and Fisker Inc, and as a designer of luxury cars. After working at BMW, Ford, and Aston Martin, Fisker founded Fisker Automotive in 2007. The company failed to meet production deadlines despite significant federal and private investment. Fisker resigned in 2013. The New York Times described the company as the "Solyndra of the electric car industry" and a "debacle".[2] He then became the CEO of Fisker Inc., which he co-founded with his wife in 2016; the company filed for bankruptcy in 2024.

Gledam danas šta se sve kvari na automobilima od obične vlage mogu misliti kakvi li su kineski automobili tek i još električni :lol:
Kolega vozi Xpang G9 kog je uzeo na lizing i posle godinu dana kaže da je extra...Pre njega je imao Mercedes C 2012 BMw f11 2015. ..Taj Xpang košta poprilično tako da kvalitet mora biti na većem nivou..

Koliko je ovaj DOLPHIN SURF u Srbiji ..kod mene starije od 20k € sa manjim paketom baterija od 30kwh mada je najbolja opcija od 43,2kwh za nekih 23k €
..konkuecija mu je Renault 5 koji po meni boje izgleda ali je skuplji dosta ..
Pogledajte prilog 1789191
Kod nas ga još ne nude. Najjeftiniji je Atto 2 i cena mu kreće od 26000 evra.

Back