mario80
Stara legenda
- Poruka
- 84.874
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Garancije daje fabrika a uvoznik ako sam ne stavi nešto na nju ne daje ništa ..On se obavezao da otklanja greške ako do njih dođe i to po fiksnim cenama ..Sve što se radi na reklamaciju se dokumentuje i salje proizvođaču tj fabrici koja dalje šalje svojim podizvođačima gde se konstaju uzroci kvara i odgovornost koja određuje ko će snositi troškove reklamacije..E tako ti to funkcioniše a uvoznik ne plaća ništa ni auta koja mu šalju se ne plaćaju unapredDa uvoznik daje garanciju ?
Nije jedini garancija ti važi svugde u svetu ..Inače moj post se odnosi na uvoznika koji propadne. Proizvođač samo promeni ime i štanca bofl dalje. I tada propadne garancija.
Nije zato ..Cena je bila visoka isporuke duge = losa prodaja ..Nzn on je poznati dizajner auta u koga su ubacili dosta para ..Pitanje je zašto je propao ..Nije on džabe propao ne vredi to više od 5000€
Kolega vozi Xpang G9 kog je uzeo na lizing i posle godinu dana kaže da je extra...Pre njega je imao Mercedes C 2012 BMw f11 2015. ..Taj Xpang košta poprilično tako da kvalitet mora biti na većem nivou..Gledam danas šta se sve kvari na automobilima od obične vlage mogu misliti kakvi li su kineski automobili tek i još električni![]()
Zapravo ako pričamo o Tesli (a to je tema) onda garanciju možeš ostvariti u Hrvatskoj ili Mađarskoj pošto u Srbiji nemaš ovlašćenog uvoznika.Pa kažem da onda ideš na madagaskar da ostvariš svoja prava.
Kod nas ga još ne nude. Najjeftiniji je Atto 2 i cena mu kreće od 26000 evra.Koliko je ovaj DOLPHIN SURF u Srbiji ..kod mene starije od 20k € sa manjim paketom baterija od 30kwh mada je najbolja opcija od 43,2kwh za nekih 23k €
..konkuecija mu je Renault 5 koji po meni boje izgleda ali je skuplji dosta ..
Pogledajte prilog 1789191