- Poruka
- 93.842
Verujem da su kinezi to sračunaliZavisi, ključno je i koliko delova je napravljeno u samoj eu.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Verujem da su kinezi to sračunaliZavisi, ključno je i koliko delova je napravljeno u samoj eu.
Ja botujem za sns??sad vec botujes za sns
jer zasto bi se kinezi bunili, sta to njih briga, i o cemu pricas, kada svako moze da ima akcije kompanije na berzi, kinezi nemaju kontrolni paket akcija, tj. uvek mogu da dobiju nogu u dupe iz rt, i sta ces onda da pricas? navedi kineza koji odlucuje u rt? sve su zapadnjaci, a kinezu su ulozili koliko im je dozvoljeno, ali da uvek mogu da budu nogirani, kao npr. sto su rusi nogiurali exxon, pa se sada cenjkaju da se vrate, ali amer ne moze da ucenjuje ruja se pita
isto i u rt, kinez se nista ne pita, nego koliko mu se da
pa ocekujes od kineza da ti sacuvaju zemlju, sume, reke, oranice... ili podvaljujes da je rt njihov, kao najveci pojedinacni akcionar, to je krenulo na politici od sns-ovaca, kao kinezi su nasi prijatelji, nisu mrski zapadJa botujem za sns??
Ako do sada nisi primetio da ne volim ni njih ni Rio Tinto ja ti ne mogu ništa.
sad kada vidimo koliko eksploatisu radnike, necemo im dozvoliti, ali prilaze nam zguza, iz meksika, idu mic po mic, moracemo da ih blokiramoNego reci ti meni pošto o kolima ovde pričamo - mogu li ta kineska da se kupe tamo kod vas?
BYD Atto 2 ima cenu kao električna Panda. Guglaj BYD Srbija da ne stavljam sad ovde reklamne linkove.ma gde jeftinije jarane dacia vozila pocinju od 21 hiljade, la prima panda 28 hiljada, a BYD na struju 40 hiljada
Uopšte ne očekujem od Kineza da čuvaju našu zemlju, sume, reke, oranice. Više tema sam otvorio i o tome, ali to je naravno priča za neki drugi potforum.pa ocekujes od kineza da ti sacuvaju zemlju, sume, reke, oranice... ili podvaljujes da je rt njihov, kao najveci pojedinacni akcionar, to je krenulo na politici od sns-ovaca, kao kinezi su nasi prijatelji, nisu mrski zapad
u redu, ali onda ti imas probem sa logikomUopšte ne očekujem od Kineza da čuvaju našu zemlju, sume, reke, oranice. Više tema sam otvorio i o tome, ali to je naravno priča za neki drugi potforum.
znaci da nisu vlasnici ni 1 akcije, onda bi se bunili, i cuvali nam zemlju da je rt ne raskopa? - to proizilazi iz citiranog iznad; e, a ja kazem da ne bi, sta ih briga za nas? jel se neko drugi jos buni sto je srbija glupa pa bi da postane rudarrska kolonija? i tu vec preiuzimamo sns narativ, da su drugi ljubomorni, da nam ne daju da se razvijamo itdAko misliš na Rio Tinto tu su Kinezi takođe prilično u vlasništvu i zato se ne da primetiti da se nešto bune zbog namera da se kod nas kopa litijum.
Кинези имају скоро па путпуни монопол и на предаду руде и на израду батерија.svaba nema sansi protiv kineza, DA SE NE LAZEMO, na pogresnog konja se kladio aljek, ja kazem da se svabi otkazuje nas litijum, a kinez ionako ima svoj
BYD Atto 2 ima cenu kao električna Panda. Guglaj BYD Srbija da ne stavljam sad ovde reklamne linkove.
Električna Dačija je pola metra kraća, ima mesta samo za četvoro (a i to jedva) tako da uopšte nije za poređenje.
Rekoh Atto 2, pogledaj malo bolje. On je oko 6000 evra jeftiniji od Atto 3.ATTO 3
od 32.990€
Fiat panda EV 28 hiljada, ali je bolji hibrid koji kosta 10k manje ionako
sva EV vozila su djubre ionako
Jeste, ubi se Tramp od brige za jadne eksploatisane kineske radnike.sad kada vidimo koliko eksploatisu radnike, necemo im dozvoliti, ali prilaze nam zguza, iz meksika, idu mic po mic, moracemo da ih blokiramo
kao kupci bi sigurno kupovali njihova, kako kupujemo japanska, korejska? ali ako njihov radnik radi za mizeriju, onda to nije posteno
aaa vidimRekoh Atto 2, pogledaj malo bolje. On je oko 6000 evra jeftiniji od Atto 3.
Причаш о свом искуству? Или просипаш бујну машту као и обично?Nov 300 km domet, posle godinu dana 200 km domet, posle 3 god u đubre. Ev nema nikakvu budućnost osim hibrida pa nek se takmiče ko će manje da troši a ne ko će više da laže![]()
Odakle misliš da je ovo drugo? Jesi li nekada rasturao sus motore i električne motore pa pametuješ i filozofiraš? Ako nisi zadrži svoja filozofska naklapanja za sebe.Причаш о свом искуству? Или просипаш бујну машту као и обично?
Рекао бих да је ово друго.
Ја питам колико си то возио електричних аутомобила а ти одговараш у стилу "да, да, слатке су лубенице на пијаци".Odakle misliš da je ovo drugo? Jesi li nekada rasturao sus motore i električne motore pa pametuješ i filozofiraš? Ako nisi zadrži svoja filozofska naklapanja za sebe.
Ako nešto ne razumeš pitaj da ti se pojasni tome i služi forum, umesto tinejdžerskih komentara.
To definitivno nije tako. Da jeste ne bi davali garanciju 8 godina. Propali bi. Hajde malo logike.Nov 300 km domet, posle godinu dana 200 km domet, posle 3 god u đubre. Ev nema nikakvu budućnost osim hibrida pa nek se takmiče ko će manje da troši a ne ko će više da laže![]()
Svi. Pomenuti BYD najveću, 8 godina ili 200.000 km za sve modele. Kod Tesle nije za sve isto, ali je 160 - 240 hiljada u zavisnosti od modela.Ko ti daje garanciju?