gost 8170
Veoma poznat
- Poruka
- 10.924
Ne reče nam ti, zbog čega menjaš auto?
Ovaj cenovni rang je nekako najopasniji, valja se namučiti.
Ovaj cenovni rang je nekako najopasniji, valja se namučiti.
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A da probas sa Hondom Sivik ipak a?![]()
Bilo kako bilo, pošto vidim da se ljutiš na druge automobile
ja bih gledao ovo. Okoristio sam se nekoliko puta o ovakve korole, jednu 1,6 benzin 3vr, i jednu 1,4 benzin sedan obe 2001. Oba puta su mi se svidele, a ustvari me enterijer oduševljavao jer je jednostavan, pregledan, savršeno uklopljen, ne škripi, lep na dodir, i plišani tapacirung.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1527525/toyota_corolla_16_b_tng/
http://www.polovniautomobili.com/oglas1493830/toyota_corolla_16_vvti/#11
Nekako kada bi njih kupovao, ne bih se bojao da sam dobio mačku u džaku.
gledaj piroćanca sa crvenim volanom hahahaha
to ako kupiš, ne skidaj![]()
...gledaj piroćanca sa crvenim volanom hahahaha
to ako kupiš, ne skidaj![]()
ja sam na meganu imao osiguranje stakala... i zvekne mi kamenčić u šoferšajbnu i pukne mi. i zamene mi šoferku, ali znate kako je megan imao onu ljubičastu ko i ostali renoi, mnogo dobra šoferšajbna... e oni mi dali neku belu običnu koja mi je ubila auto svojom bezveznošću. nikada više nije bio isti... a ja se nisam iscimao nikad do kraja da odem i da reklamiram jer je pisalo da je TONIRANA...
Nije tajna, naravno. Pa, eto, nisam stigao ni da ga dam u oglase, pre svega sto mi se nije ni zurilo, ali hteo sam da krenem sa nekih 1800eu, pa da vidim kako bi to islo. Moj Civic je stvarno odlican, i ako se u blizoj buducnosti desi da nesto crkne, to moze da bude samo nesto sitno. Zato je cena trebalo da ide kao sto napisah i siguran sam da bi naisao neko ko bi ga kupio, mozda za skoro pa toliko, ali kad sam rekao drugaru da ga prodajem, on je odmah skocio da ga kupi. Medutim, znam da nije bas finansijski dobar i nekako sam pristao na 1500eu kao minimum. Realno, to ej i solidna cena za auto star 21 godinu i sa klot opremom (nema servo, nema podizace, nema podesavanje volana, nema grejanje sedista i najslabiji je motor, 70ks). Nisam hteo da se vucem po oglasima mesecima zbog 100 ili malo vise eura i tako ide za 1500. A dobri smo prijatelji, pa me i nije zao.
ja sam na meganu imao osiguranje stakala... i zvekne mi kamenčić u šoferšajbnu i pukne mi. i zamene mi šoferku, ali znate kako je megan imao onu ljubičastu ko i ostali renoi, mnogo dobra šoferšajbna... e oni mi dali neku belu običnu koja mi je ubila auto svojom bezveznošću. nikada više nije bio isti... a ja se nisam iscimao nikad do kraja da odem i da reklamiram jer je pisalo da je TONIRANA...
Eh sad, nije smak sveta za 300 evra, a i da l ces uspeti da ih dobijes.
pa to ja znamFabricka je imala UV zastitu, zbog toga je bila takva, ali je drasticno skuplja od obicne, cini mi se da soferke sa UV zastitom kostaju i po 400 evra!