zexy001
Aktivan član
- Poruka
- 1.329
Zetec je Fordov naziv za 16v motore.
A npr kod nekih novijih Fordova Zetec označava paket opreme.
A npr kod nekih novijih Fordova Zetec označava paket opreme.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jedino cena. Nisam pratio od pocetka, koji ti je budzet, za sta ti treba auto, itd?
zdravo svima.
ja sam mlad i zelen vozac, imam 21 godinu, tek polozio voznju i sada kupujem svoja prva kola. budzet mi je 2000e, eventualno koja stotina vise.
treba mi mali gradski hecbek ili kupe, benzinac, nesto sto mi nece biti zao da cuknem ili ogrebem, ipak sam pocetnik. voleo bih da ima malo vise snage, kad kazem vise mislim na vise od 55-60ks, nesto oko 75-110, da moze da povuce cetvoricu uzbrdo i da ne vristi. ne trazim najekonomicniji auto, moze neki osrednji potrosac, najvaznije mi je da ide dobro i da se uziva u voznji. i da ima klimu.
od onog sto sam gledao najvise mi se dopadaju peugeot 306 XS(i) i citroen saxo VTS circa 2000 godiste, mada pitam se koliko se dobar primerak moze naci za te pare. to su malko sportskiji automobili i verovatno je vecina divljacki vozena, tjunovana (jel se to tako kaze) i slabo odrzavana. nije mi problem da se ponekad nesto sitno pokvari, dobro bi mi doslo da naucim nesto da sredim posto jedva znam gumu da promenim. ali naravno ne zelim da kupim krsinu u koju cu morati da ulozim 1000e da bi ostala na ulicama jos godinu dana.
realna opcija mi je neki clio/punto/twingo 2001-2002 godiste. od njih mi se najvise svidja twingo, samo kad bi imao neku komandnu tablu. primetio sam da on iza volana nema nista, da ima brzinomer tamo na sredini tako da nije bas pregledan, a obrtometar i one kazaljke za temperaturu ulja i vode, kao i kazaljku za rezervoar nema uopste. meni je to prilicno vazno da imam pa me zanima da li mogu te kazaljke naknadno da se ugrade i koliko to kosta?
razmisljao sam i o nekom azijatu, naime honda civic ili mitsubishi colt. one bi trebalo da su pouzdanije, ali za 2000e su 5-10 godina starije od clia/punta/twinga za iste pare.
sta je bojle, sta mi vi preporucujete? ako ima jos neki auto koji odgovara mojim kriterijumima slobodno recite. pozdrav.
sto? sta on ima sto ostali nemaju? nije da se ne slazem, iskreno me zanima.
Evo ovako, koliko naucih na ovom forumu od iskusnih ljudi (Duleta). Uzmes Punta sa 1.3mjet motorom i nemas kajis, mali potrosac, nema velikog servisa, jeftino odrzavanje,delova na pretek jer je zastupljen dosta a za te pare je i jedini model koji mozes naci novijeg godista. Za pocetnika idealan, posle ces preci svakako na nesto ozbiljnije![]()
A kako vam se ovo cini? Ovako sa slika, deluje vrlo dobro:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1449555/daewoo_nubira_16/#7
Ima li neko saznanja, valjaju li ovi Chevroleti? Znam da su u istom kosu sa Opelom, na primer, GM korporacija je u pitanju, pa ptretpostavljam da vredi ovaj novac? Ali, dosao bi mi u obzir samo ako je uzivo stvarno stanje kao u objasnjenju, znaci da lici kao da je stvarno presao 75000km![]()
auto ima sve za ugradnju plina samo da se ugradi to dajem uz auto,limarija dobra kao i motor,auto odlicno izgleda!!! sportske armontizere podesive za visinu..mogucnost da ga ja registrujem pre zamene.. cena u zameni veca 2600 eura
Vozio sam se u ovakvoj nubiri, malo je tvrdja, enterijer ok, nista ne cvrci i ne lupa, mada je starija verzija ove nubire, i presla je oko 150.000 ako se dobro secam. Plastika je u rangu one u astri g i sasvim je zadovoljavajuceg kvaliteta, Toliko o njoj.
http://www.polovniautomobili.com/oglas1336650/volkswagen_corrado_g60/
za 3.500 moz uzmes i bolji auto
Jel ste gledali ono Two girls one cup?![]()
ali ovo stvarno nema nikakve, ali nikakve, veze sa automobilimaJel ste gledali ono Two girls one cup?![]()
Na jednom drugom forumu je jedan od moderatora uzeo istog takvog Civica i sad ne moze da nadje polovan far a ne da mu se oko 250 eura za drugi.
Cisto da ti kazem sta znaci kupiti japanca a moras biti svestan da to vise nije kvalitet kao sto je bila tvoja Honda. Kupis auto i onda trazis polovne delove?
Mislim da to nije bas normalno.
Malko da acivi vidi sta znaci imati japanca i kako se ponasa vlasnik japanca kad treba nesto da se promeni na autu. Ne okrivljujem nikog ali zar je normalno da kupis japanca a onda ides po otpadima da kupujes delove?
Pa nije to auto koji prodajes nego pa ti se ne ulaze nego tvoj tek uzet auto a vec zoves po otpadima umesto da lepo udjes u prodavnicu novih delova i kupis novo jer kako i vecina vas kaze -novo je novo.
http://www.vrelegume.rs/forum/viewtopic.php?f=37&t=23660&start=300
Ovako, situacija je sledeca, najverovatnije do kraja nedelje prodajem moj auto jednom prijatelju, i naravno, prvo sto gledam da kupim je Honda Civic, 2001., 2002, 2003.god., i to zato sto smo resili da fond za auto u ovom trenutku ne prelazi 4000eu, a bilo bi dobro da bude oko 3500. Posto za taj novac tesko moze da se nadje dobar Civic ovog godista, otvoren sam i za druge predloge. Sta mislite, sta bi bila dobra kupovina, a da bude isto C segment i oko ove cifre?
Evo sta planiram da pogledam:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1497931/honda_civic_16_i/
Ovako, situacija je sledeca, najverovatnije do kraja nedelje prodajem moj auto jednom prijatelju, i naravno, prvo sto gledam da kupim je Honda Civic, 2001., 2002, 2003.god., i to zato sto smo resili da fond za auto u ovom trenutku ne prelazi 4000eu, a bilo bi dobro da bude oko 3500. Posto za taj novac tesko moze da se nadje dobar Civic ovog godista, otvoren sam i za druge predloge. Sta mislite, sta bi bila dobra kupovina, a da bude isto C segment i oko ove cifre?
Evo sta planiram da pogledam:
http://www.polovniautomobili.com/oglas1497931/honda_civic_16_i/
Registruj se na taj forum i imaces mnogo toga da vidis i cujes.
Ima nas i sa ovog foruma dosta na onom.
Trazio je taj lik po celoj Srbiji takav far i nasao samo na jednom mestu gde mu lik trazi 180 eura za polovan ali ispravan jer one jeftinije sto je gledao ne bi stavljao na svoj auto u kakvom su stanju.
Generalno,te generacije Civica i na ulici nema mnogo a kamoli po otpadima tako da je to problem.I ne vredi japanski nastrojenom coveku nuditi bilo sta drugo jer ces na svemu naci manu i dalje tvrditi da je japanac bolji.![]()