Препоруке за куповину возила

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Eto sad si sam reko u cemu je dizel los , sto nema nikakve veze sa pumpom ! Ako si nesto stvarno cuo i znas za sigurno onda reci . Nemoj ovako da ljudima menjas misljenje bez razloga . Odluka je njihova sta ce , a sta nece kupiti , zato i postoje razni automobili za svaciji ukus zar ne ?
Evo na primer ja svima toplo preporucujem japanca ! Bilo koju marku , model odluka je njihova , da li hoce komfor ili malo sportski auto , uz redovno servisiranje skoro svaki moze da predje pola miliona km bez ikakvih intervencija , sto je dokazano ! I da li si cuo nekog da se zali na japanca nekad ?
 
ako neko zna neka mi odgovori:

na mobile.de sajtu se mogu naci vozila starija od 2000 god. i sa vrlo povoljnom cenom, cak za nekih 1000 eur. U opcijama za pretragu sam upisao da hocu eur 3 motor ali ne znam da li mi izbacuje motore koji zadovoljavaju eur3 stanadarde, u smislu izduvnih gasova i sl. jer pretpostavljam da na zapadu imaju rigorozne kontrole ili su to pravi eur3 motori. Jer recimo, izbaci mi auto iz '90 god koji zadovoljava eur3. Nadam se da shvatate sta hocu da pitam.
 
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back
Top