Enigma
Poznat
- Poruka
- 8.230
U čitavoj priči djeca i jesu najveći problem.Upravo to i jako je teško suditi samo na osnovu jedne strane priče, zato je meni u celoj toj stvari samo na pameti, jadna ta deca koja odrastaju u takvom okruženju![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
U čitavoj priči djeca i jesu najveći problem.Upravo to i jako je teško suditi samo na osnovu jedne strane priče, zato je meni u celoj toj stvari samo na pameti, jadna ta deca koja odrastaju u takvom okruženju![]()
A meni je palo u oci to "roditeljsko"ponasanje prema zeni.Upravo to i jako je teško suditi samo na osnovu jedne strane priče, zato je meni u celoj toj stvari samo na pameti, jadna ta deca koja odrastaju u takvom okruženju![]()
Muškarci nekad i ne shvataju koliko to može biti ponižavajuće za ženu, sama ta sumnja. Pokazatelj nedostatka poverenja il njegov neki kompleks, ljubomora. Razumem da možda ima neku opravdanu sumnju, ali i dalje smatram da se to rešava razgovorom, direktnim i otvorenim.A meni je palo u oci to "roditeljsko"ponasanje prema zeni.
Kao da joj je on tata i ona je duzna da mu predaje tf na kontrolu i da se pravda,a ne kao da su ravnopravni partneri.
Mozda se tako ponasa i u ostalim stvarima i jos misli da je normalno.
Pa, pazi na sta lici da kazes zeni...daj mi tf da provjerim da li me varas.Muškarci nekad i ne shvataju koliko to može biti ponižavajuće za ženu, sama ta sumnja. Pokazatelj nedostatka poverenja il njegov neki kompleks, ljubomora. Razumem da možda ima neku opravdanu sumnju, ali i dalje smatram da se to rešava razgovorom, direktnim i otvorenim.
Pa da zna za privatnost u braku valjda ne bi postojala LidijaPrivatnost treba da postoji izmedju vas dvoje a ne nje i nekog tamo. To u vezi ne funkcioniše niti je normalno. Ona svoju privatnost krije od tebe, koji si joj nabliži tj najpreči. Bilo bi pošteno da barem fer i korektno kaže, da (ne)voli drugog ili da ti iskreno iznese svoje probleme ili nesuglasice medju vama koje su je dovele do toga da (ako) komunicira sa drugim.
Ako je počela da te "ne primjećuje" i da je postala ravnodušna i površna prema tebi, neke stvari su na žalost otišle predaleko.
Pa, pazi na sta lici da kazes zeni...daj mi tf da provjerim da li me varas.
Dobio bi od mene taj tf direkt u glavu.![]()

To ti verujem sasvimPa, pazi na sta lici da kazes zeni...daj mi tf da provjerim da li me varas.
Dobio bi od mene taj tf direkt u glavu.![]()
I da mi nisi rekla, pogodila bihSta cu kad sam ovan u horoskopu.![]()
brate, s tobom svaka tema požar 
14 godina braka nikad nisam to radio..... Gospođu sam uhvatio u flertu i onda počeo da je kontrolišem ( posle 4 meseca TRAŽIO DA POGLEDAMO ZAJEDNO)... Dakle prema tvojoj logici ja bi trebao sada da bijem ženu pOsle njenog flerta jer kako ti kažeš posle traženja telefona bi počela da ga varaš.... Užasno primitivno.... Čitaj bolje i nemoj da se brukaš ovakvim sirovim razmišljanjem...Iskreno receno,da mi muz trazi telefon i da me kontrolise kao neko dijete ili inspektor,i da ga ne varam,ne bih mu dozvolila da gleda moje prepiske sa bilo kim.
I da ga ne varam,pocela bih.
Ako nemas povjerenja u zenu,i imas potrebu da je kontrolises,a ne razgovaras normalno,onda od tog braka nema nista.
U čitavoj priči djeca i jesu najveći problem.
u toj priči djeca nisu problem, problem su nezreli partneri koji ne znaju riješiti probleme koje su očito nagomilali. Djeca su tu žrtve roditeljaPa to sam i mislio da su djeca žrtve,i da će u cijeloj priči oni najviše i ispaštat.u toj priči djeca nisu problem, problem su nezreli partneri koji ne znaju riješiti probleme koje su očito nagomilali. Djeca su tu žrtve roditelja
)Đole, rekao bih da se nikada nisi ženio.Iskreno ne nikad muskarac ne zasere brak

Ti jedva dočekala .Za pocetak se uclanio ovde ()
Kakve ja imam veze sa tom LidijomTi jedva dočekala
?Tačno ali onda se razvedeš, ne varaš.A sa 42 mislis da treba da umre od dosade?
Sam je rekao da ima nekih problema u braku.Nismo culi kojih.Mozda je on dio problema.
Medalja uvijek ima dvije strane.
Veruj mi ,ne želim nikome ( ni muškarcu a ni ženi ) da pronađe takve poruke kod supružnika.... Tipičan stereo tip ... On je muško on je tiranin... O Bože ,Srbijo moja....A meni je palo u oci to "roditeljsko"ponasanje prema zeni.
Kao da joj je on tata i ona je duzna da mu predaje tf na kontrolu i da se pravda,a ne kao da su ravnopravni partneri.
Mozda se tako ponasa i u ostalim stvarima i jos misli da je normalno.
I tf nije nikakav dokaz prevare,pa cak ni razgovor sa drugom osobom ne mora to znaciti.
Mozda s tim nekim prica i o njemu i problemima u braku,umjesto s njim.
Jer je on tako rekao? Znaš li njenu stranu priče? Da se razumemo, ne branim preljubu, već pokušavam da kažem da je lako biti sudija sa strane...Tačno ali onda se razvedeš, ne varaš.
To si pročitao u njenim porukama, da se žali na tebe ili je to opis Lidije?Veruj mi ,ne želim nikome ( ni muškarcu a ni ženi ) da pronađe takve poruke kod supružnika.... Tipičan stereo tip ... On je muško on je tiranin... O Bože ,Srbijo moja....
Simo, što ćeš ti ovdje? Obučavaš se? Nemoj, kajaćeš se.Jest čovjek i našo gdje će doć po bračne savjete. Na krstaricu.![]()
Postoji problem u komunikaciji ali ne znači da je obostran.Čim je na sumnju prvi refleks da se proverava telefon a ne razgovara, tu postoje drugi problemi, u komunikaciji za početak.
Je li barem dobra riba .En i Neno našao sa Tamarom B. da bistri politiku. Lisac, sve detaljno objašnjava, šulja se...