Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma, kakvi bre razgovori. Šta ima da je davi. Već se postavio kao žensko. U pasivnoj je poziciji. Nek počne više da izlazi sa drugarima i dolazi kasnije, nek obrne stvar da ona njega ispituje. Nek gleda malo i on.
Nije se on postavio kao zensko vec kao ljubomorni idiot.🙂
Ej,cuj,da zajedno vidimo tvoj telefon da vidimo jesi li me varala...:roll:
Meni to toliko debilno zvuci da nemam rijeci.
Ako mi treba takav dokaz i ako mi je to dokaz da me neko vara,onda neka me i vara.

Nije se on postavio kao zensko vec kao ljubomorni idiot.🙂
Ej,cuj,da zajedno vidimo tvoj telefon da vidimo jesi li me varala...:roll:
Meni to toliko debilno zvuci da nemam rijeci.
Ako mi treba takav dokaz i ako mi je to dokaz da me neko vara,onda neka me i vara.
A kako bi ti saveta prokljuvila dal te vara a da ne pitas,posto je vec otkrio a ona zakljucala telefon

Postoji problem u komunikaciji ali ne znači da je obostran.
Ako osnovano sumnja da ga vara, apsurdno je da očekuje da mu kaže istinu. Omiljen kontranapad varalice "Kako se usuđuješ da sumnjaš u mene i da me proveravaš"

Niko nikom ne duguje apsolutno poverenje.
On je čak bio iskren. I ispalo je da je u pravu

Sad šta će ovaj prevareni muž da preduzme po pitanju tog saznanja - šta ja da mu sugerišem

Znam šta bih ja uradila. Ali on nije ja niti sam ja on
Pa ni ne znamo šta je i da li je ovo početak problema ili posledica svega što se do sada nagomilalo. Rekla bih ono drugo.
Niti znamo sa sigurnošću šta je i da li je uradila.

Ali da imaju problem u komunikaciji - imaju, to se vidi po načinu na koji on pristupa svemu.

Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muška😐 dopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Jel ima broj na preplatu?

Normalno da se trebaju potruditi oboje.
15 godina su zajedno i imaju troje djece,a on se bakce sa telefonom od zene kao neki tinejdzer i trazi tamo dokaze preljube,umjesto da se bakce zenom i svojim brakom.
Da je bio dobar muž ne bi ga ni varala? Nema veze je li bilo fizičke prevare, i ovo očijukanje porukama je varanje! Odakle joj vrijeme i za švalera pored muža i troje djece...

Celozivotni brak je jedna neprirodna zajednica...I kada ste vec usli u to ili ne zelite da prekidate onda istrpite te faze, imajte rauzmevanja za njih...Sigurno ce je proci...Nastavite da zivite i funkcionisete normalno, ona nek nastavi da se krije i dopisuje, ionako od toga nema nista, niti ce se ikada tu realizovati nesto konkretnije...Sasvim je prirodno, mislim, da ljudi simpatisu ili flertuju sa nekim drugim osim svog partnera...To i upotpunjuje zivot
...Zamisli trazis od nekoga da robuje tebi ceo zivot i da samo u tebi vidi strast, emocijuni slicno...Horor...Od toga se ludi...

Da je bio dobar muž ne bi ga ni varala? Nema veze je li bilo fizičke prevare, i ovo očijukanje porukama je varanje! Odakle joj vrijeme i za švalera pored muža i troje djece...
Ima veze da li je bilo fizicke prevare.
To je jedino varanje.Tu postoji djelo.
Ostalo sve moze da bude i trenutnii zanos,masta,prijateljski razgovor...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back