bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.826
Pise se “je li”Jeli barem dobra riba .

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pise se “je li”Jeli barem dobra riba .
Ma kakva komunikacija…zar ne vidis da ona muti nesto?Čim je na sumnju prvi refleks da se proverava telefon a ne razgovara, tu postoje drugi problemi, u komunikaciji za početak.
Šta ti je v. inteligencija , samo kažeš na mob i odmah izlazi insta .Pise se “je li”![]()
Ništa se ti ne sekiraj i pusti je da radi što hoće, ali varaj i ti nju.14 godina braka nikad nisam to radio..... Gospođu sam uhvatio u flertu i onda počeo da je kontrolišem ( posle 4 meseca TRAŽIO DA POGLEDAMO ZAJEDNO)... Dakle prema tvojoj logici ja bi trebao sada da bijem ženu pOsle njenog flerta jer kako ti kažeš posle traženja telefona bi počela da ga varaš.... Užasno primitivno.... Čitaj bolje i nemoj da se brukaš ovakvim sirovim razmišljanjem...
Sve to ima veze sa ovom platformomŠta ti je v. inteligencija , samo kažeš na mob i odmah izlazi insta .
A ti ne veruješ .
I u tom slucaju je prevara. Moze I tamara da se zove, nije bitnoMožda je lidija lezbejka
Ili je promenila pol
Danas je to moderno
Ja im ni ne gledam Ali mene se spijuniraSamo me cudi kako covjek u tim godinama može biti ljubomoran na telefon svoje žene
Tebi jos nije jasno da nikad ne treba da kontrolises njen telefon?14 godina braka nikad nisam to radio..... Gospođu sam uhvatio u flertu i onda počeo da je kontrolišem ( posle 4 meseca TRAŽIO DA POGLEDAMO ZAJEDNO)... Dakle prema tvojoj logici ja bi trebao sada da bijem ženu pOsle njenog flerta jer kako ti kažeš posle traženja telefona bi počela da ga varaš.... Užasno primitivno.... Čitaj bolje i nemoj da se brukaš ovakvim sirovim razmišljanjem...
Treba da se razveduJer je on tako rekao? Znaš li njenu stranu priče? Da se razumemo, ne branim preljubu, već pokušavam da kažem da je lako biti sudija sa strane...
Prvostepena presudaTreba da se razvedu![]()
Ko kaze da vara?To su samo njegove sumnje.Tačno ali onda se razvedeš, ne varaš.
Ja ne znam da li si ti tiranin ili ne...samo tumacim napisano.Veruj mi ,ne želim nikome ( ni muškarcu a ni ženi ) da pronađe takve poruke kod supružnika.... Tipičan stereo tip ... On je muško on je tiranin... O Bože ,Srbijo moja....
Napravila ga volom i on da odrzava nivo fraeraNikako da se razvodi.
Treba i on da nađe neku za flert koja mu se dopada. Da mu poraste malo samopouzdanje i da je dobro seksa. To je ključ. Alterovi saveti su dobri, praktični. Ona njega više ne doživljava kao zanimljivog muškarca. Ne treba da kuka i gleda njen fon, to je jadno i samo pada u njenim očima. Treba da počne drugačije da je iebe nego do sad, ništa nežno, i ona će da se osvesti. Znači, ništa razvod i to.
Dodatno, ako imate neka nerazumevanja posle sexa to da se razgovara, nikako pre.
Saveta![]()
Nikako prevara. Trojka ili svingeraj. Bice vam super.Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muškadopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Baš zato.Napravila ga volom i on da odrzava nivo fraera
Lidija javi se.Kakve ja imam veze sa tom Lidijom?
Ipak je sa njim 15 godNek povrati muskost kod pravih zena ne kod takve kojoj je svaka slamka bolja
Tim lakse da se prekine ima vremena usput da se potrude a ne da traze izlaz u drugima,ja je ne bih pogledao kamo da legnem s takvomIpak je sa njim 15 god
Ne drami.