Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
14 godina braka nikad nisam to radio..... Gospođu sam uhvatio u flertu i onda počeo da je kontrolišem ( posle 4 meseca TRAŽIO DA POGLEDAMO ZAJEDNO)... Dakle prema tvojoj logici ja bi trebao sada da bijem ženu pOsle njenog flerta jer kako ti kažeš posle traženja telefona bi počela da ga varaš.... Užasno primitivno.... Čitaj bolje i nemoj da se brukaš ovakvim sirovim razmišljanjem...
Ništa se ti ne sekiraj i pusti je da radi što hoće, ali varaj i ti nju.
Tek sada si dobio zeleno svijetlo da se raspojasaš do kraja, kao Japanci kada su ih roknuli atomskom, eto opravdanja za popuštanje svih inhibicija.
Ovo ti je došlo kao kec na desetku.
Prst u uvo i pivaj, upade ti sikira u med!

🐈

14 godina braka nikad nisam to radio..... Gospođu sam uhvatio u flertu i onda počeo da je kontrolišem ( posle 4 meseca TRAŽIO DA POGLEDAMO ZAJEDNO)... Dakle prema tvojoj logici ja bi trebao sada da bijem ženu pOsle njenog flerta jer kako ti kažeš posle traženja telefona bi počela da ga varaš.... Užasno primitivno.... Čitaj bolje i nemoj da se brukaš ovakvim sirovim razmišljanjem...
Tebi jos nije jasno da nikad ne treba da kontrolises njen telefon?

Nikako da se razvodi.

Treba i on da nađe neku za flert koja mu se dopada. Da mu poraste malo samopouzdanje i da je dobro seksa. To je ključ. Alterovi saveti su dobri, praktični. Ona njega više ne doživljava kao zanimljivog muškarca. Ne treba da kuka i gleda njen fon, to je jadno i samo pada u njenim očima. Treba da počne drugačije da je iebe nego do sad, ništa nežno, i ona će da se osvesti. Znači, ništa razvod i to.

Dodatno, ako imate neka nerazumevanja posle sexa to da se razgovara, nikako pre.
Saveta 😂

Veruj mi ,ne želim nikome ( ni muškarcu a ni ženi ) da pronađe takve poruke kod supružnika.... Tipičan stereo tip ... On je muško on je tiranin... O Bože ,Srbijo moja....
Ja ne znam da li si ti tiranin ili ne...samo tumacim napisano.
A napisao si da zeni kontrolises telefon i jos smatras da je to neko tvoje pravo.
Dakle,ponasas se prema njoj kao prema maloljetnici,umjesto da razgovaras o tome sta ne stima izmedju vas,ti se bavis njenom navodnom preljubom.

Ma, kakvi bre razgovori. Šta ima da je davi. Već se postavio kao žensko. U pasivnoj je poziciji. Nek počne više da izlazi sa drugarima i dolazi kasnije, nek obrne stvar da ona njega ispituje. Nek gleda malo i on.

Nikako da se razvodi.

Treba i on da nađe neku za flert koja mu se dopada. Da mu poraste malo samopouzdanje i da je dobro seksa. To je ključ. Alterovi saveti su dobri, praktični. Ona njega više ne doživljava kao zanimljivog muškarca. Ne treba da kuka i gleda njen fon, to je jadno i samo pada u njenim očima. Treba da počne drugačije da je iebe nego do sad, ništa nežno, i ona će da se osvesti. Znači, ništa razvod i to.

Dodatno, ako imate neka nerazumevanja posle sexa to da se razgovara, nikako pre.
Saveta 😂
Napravila ga volom i on da odrzava nivo fraera

Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muška😐 dopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Nikako prevara. Trojka ili svingeraj. Bice vam super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back