Preljuba ili ne??

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
I nek joj se izvini što joj čačkao po telefonu. De ne uništavaj ga dodatno, dosta mu se žena nakakala na život.

Нема шта да јој се извињава.

Зна шта је у телефону.

Доћи ће време да је казни за телефон.

За сада, телефон треба да искулира, и да је садистички одере од цурца.

A šta to ti bogati vidiš zlatno u ovom muzu sto odje kuka ?
Kukamo svi, možda se samo zeza, možda je sve istina pa ga zanimaju tuđa mišljenja, kako god u ovoj priči je on ispravniji od žene koja laže. Nema opravdanja. Ako joj je muž dosadan, ne sviđa joj se više, monotono u braku itd. postoji razvod.

Kukamo svi, možda se samo zeza, možda je sve istina pa ga zanimaju tuđa mišljenja, kako god u ovoj priči je on ispravniji od žene koja laže. Nema opravdanja. Ako joj je muž dosadan, ne sviđa joj se više, monotono u braku itd. postoji razvod.

Mnogi se očito ne razvode već se švalerisu aktivno oboje ili jedno od to dvoje

Odlaze te koje imaju zaštitni vjetar u ledjima i svoje znanje, posao i urednu platu

ja sam transparentan u braku, i u opšte ne izigravam nekog Baju, mada smatram sebe atraktivnim muškarcem ... Meni brak nije igra moći ko će biti gazda... Ali jasno sam povukao neke granice...Lako je biti Tiranin ali je teško biti Diplomata..
Postavi joj ultimatum, ili brak ili Lidija. Izbor uvek postoji, pitanje je samo koliko si ti spreman da oprostiš. Moguće da ona nije iskrena prema samoj sebi, ali to nije razlog da tolerišeš njene pokušaje traženja sebe i toga šta hoće, brak ili Lidiju. Ne znam celu priču, ne mogu da sudim, ali ovakva situacija je nezdrava prvenstveno zbog dece. Vi ste malo bitni u toj priči, što se mene tiče.

Znači imala je vremena 4 meseca ni jednom joj nisam tražio telefon jesmo imali prepirka... Ali logično je da je poštena pogledali bismo zajedno telefon i odklonili sumnje .. To daj joj vremena nekako mi zvuči " pusti je da se još više udalji i radi šta hoće " a što je i naj bolje nisam tip smarač...
Ne razumem ni nju ni tebe. Izbriše poruke i ti možeš gledati do sutra, nema ništa. Valjda je od tih poruka bitniji pokazatelj da li dolazi kući uvek kao i ranije, da li se npr zatvara u neku od soba, da li se udaljava od tebe ako joj zvoni telefon itd itd

Postavi joj ultimatum, ili brak ili Lidija. Izbor uvek postoji, pitanje je samo koliko si ti spreman da oprostiš. Moguće da ona nije iskrena prema samoj sebi, ali to nije razlog da tolerišeš njene pokušaje traženja sebe i toga šta hoće, brak ili Lidiju. Ne znam celu priču, ne mogu da sudim, ali ovakva situacija je nezdrava prvenstveno zbog dece. Vi ste malo bitni u toj priči, što se mene tiče.
Razmišljaš racionalno... ☝️ Ona konstantno govori da varanja nije bilo ( i ako ima poruka koje po meni to demantuju) ali mi uliva sumnju da se opirala da ZAJEDNO pogledamo njen telefon ( što je po meni fer posle onog flerta ) Ja znam svoju vrednost i imam Ponos debele živce ali... Neko nije svestan koliko može da uništi decu .. iskreno da sam bez dece stvar bi bila mnogo drugačija....

Dakle u braku smo 15 god iza nas troje dece 42 god i ja i supruga...
Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muška😐 dopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Ne da KAŽE TO JE Privatnost...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Privatnost treba da postoji izmedju vas dvoje a ne nje i nekog tamo. To u vezi ne funkcioniše niti je normalno. Ona svoju privatnost krije od tebe, koji si joj nabliži tj najpreči. Bilo bi pošteno da barem fer i korektno kaže, da (ne)voli drugog ili da ti iskreno iznese svoje probleme ili nesuglasice medju vama koje su je dovele do toga da (ako) komunicira sa drugim.
Ako je počela da te "ne primjećuje" i da je postala ravnodušna i površna prema tebi, neke stvari su na žalost otišle predaleko.

Prošli okt,nov i decembar žena je totalno počela da me ne primećuje.... Naravno imamo određenih problema u braku ali to je po meni rešivo... I onda u decembru nisam mogao više uzmem krišom njen telefon i tamo pronađem dopisivanje sa nekim muškarcem ( koji je u imeniku Lidija) ali slika na viberu muška😐 dopisivanja imaju izvesnu emotivnu težinu recimo paralelna veza u pokušaju... Uhvatim ženu i pokrenem pitanje .. ali u ona ne priznaje da je ro varanje i opeavda se da nam je brak loš i kao desio se flert... Pređem preko toga.... I tako dođe april a ona krije telefon i promenila šifru...
Pre neki dan kažem ,hajde da pogledamo tvoj telefon čisto da smirim sumnje , nekako mi se ne ponašaš prirodno ... NE NE MOŽE . . NE DA....
ZAPretio sam joj razvodom i rekao da posle onog kiksa u decembru ću tražiti ponekad da zajedno prekontrolišemo njen telefon ...
Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Daj crveni karton.Sta cekas?
Vidis da pravi budalu od tebe,šutni je.

Huh LJUDI POMAGAJTE ...
Srećan ti razvod.

Znači imala je vremena 4 meseca ni jednom joj nisam tražio telefon jesmo imali prepirka... Ali logično je da je poštena pogledali bismo zajedno telefon i odklonili sumnje .. To daj joj vremena nekako mi zvuči " pusti je da se još više udalji i radi šta hoće " a što je i naj bolje nisam tip smarač...
Iskreno receno,da mi muz trazi telefon i da me kontrolise kao neko dijete ili inspektor,i da ga ne varam,ne bih mu dozvolila da gleda moje prepiske sa bilo kim.
I da ga ne varam,pocela bih.😂
Ako nemas povjerenja u zenu,i imas potrebu da je kontrolises,a ne razgovaras normalno,onda od tog braka nema nista.

Ne mogu da vjerujem da će na kraju nasamareni i prevareni muškarac još ispasti kriv za njenu moguću nevjeru? To je brak, to je život, šta uzbuđenje, šta romantika i p materine? Borba jbt, da se obezbijedi djeci klopa, odjeća, obuća, putovanja, školovanje itd. Kakvo k uzbuđenje 42 joj godine...
A sa 42 mislis da treba da umre od dosade? 😂
Sam je rekao da ima nekih problema u braku.Nismo culi kojih.Mozda je on dio problema.
Medalja uvijek ima dvije strane.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back