slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Gde,je velika Madjarska
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Interesantno..niko ne spominje Veliku Crnu Goru ?!?!?!?
Zato što su Crnogorci najnormalniji na celom Balkanu.
Gde,je velika Madjarska
A vidi se to.... sto bi rekliZato što su Crnogorci najnormalniji na celom Balkanu.
Neće da se učita slika u Krstaricu. Dao sam link.
Uh,sada mi je lakse.![]()

хтео си да кажеш да стојите нормално у односу на површину земље под углом од 90 степени.
па сте зато и нормални.
а како стојите са равнотежом када је спавање у питању![]()
Kad smo već u trendu prekrojavanja Srbije i regiona naleteo sam na jednu mapu koja me je baš nasmejala:
![]()
Dodajte i vi još ako imate.

Tudje necemo, svoje nedamo.Zato nam i najbolje ide, nemamo svadja sa komshijama, ni teritorijalnih pretenzija prema istima, a ni on bogomi na nashe.... i shto da vi rechem.... gospoda smo,8) oko nas su ljakse...
![]()
Ma sta Hrvatska, Crna Gora, Bosna... zar ti lepo ne stoji da je i Austrija -SRPSKA!
Nemoj da lupetas gluposti, oni vec zive u velikoj crnoj gori, okupirali su srpsku republiku vasojevici, srpsko pomorje, srpsku boku, srpska brda.... ali uskoro se mi oslobadjamo montenegrina
Da se Vasojevicko drži od Nožice do Lješnice, od Bjelasice do na vrh Ržnice, i Brezojevica crkva, koja cvili meðu turskim gradovima kao ljuta guja meðu ognjevima.

ops::wink:Zato što su Crnogorci najnormalniji na celom Balkanu.
starog grada Dubrovnika

vi ste ionako velikiops::wink: