PREKRAJANJE GRANICA U REGIONU

:roll:
hm..."Da"....ako je tebi NAJNORMALNIJE granatirati UNESCOV spomenik svetske baštine i kulture svetskog ranga :arrow: starog grada Dubrovnika:!::?:

onda jeste "najnormalniji":rolleyes:

naćera le velikosrpska propaganda i histerija i laži kako su ustaše već stigle u Boku da kolju, i stoka seljačka sa perifernih krajeva CG koja ne zna za bolje.... Mi smo se već vama izvinili-ispričali za to. Ako će ti bit lakše evo ja ti kažem, stidim se tih nesoja. to nije moja Crna Gora. ja sam bio liberal i tad i sad, i na junačko cetinje, srce Crne Gore se pjevalo "sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče"

naćera le velikosrpska propaganda i histerija i laži kako su ustaše već stigle u Boku da kolju, i stoka seljačka sa perifernih krajeva CG koja ne zna za bolje.... Mi smo se već vama izvinili-ispričali za to. Ako će ti bit lakše evo ja ti kažem, stidim se tih nesoja. to nije moja Crna Gora. ja sam bio liberal i tad i sad, i na junačko cetinje, srce Crne Gore se pjevalo "sa Lovćena vila kliče, oprosti nam Dubrovniče"
u redu i hvala.ALI zaista....
...nema potrebe za isprikama...po meni budućnost će biti najbolja isprika ako se tako nešto više nikad ne ponovi i ako ćemo svoju sreću graditi svaki samostalno a opet sa poštovanjem prema onom drugom i sa suradnjom na korist šire regije

toliko o tom

а оно из Горског Вијенца
"са Цетиња Оџа риче"

Nije tako kvazipatrijoto, nemaš pojma :p a toboš si patriota. Ne znaš gorski vijenac. ccccc evo ti 1 iz velikosrpskog nacional klerofašizma.
Ovako ide, da te crnogorac iz stare CG nauči, jer su moji stari akteri te drame :wink:

"Združio se turčin s crnogorcem, Odza riče na ravnom Cetinju, smrad ufati lafa u kljusama..."
Eto, "sedi" pa nauči :p

нисам квазипатријота
а видим да знаш клерофашистички Горски Вијенац
па зар то није забрањено тамо

Gorski vijenac se tumači onako kako je jedino normalno da se tumači. ka djelo koje je fikcija i koje opisuje stanje u staroj CG u 18 vijeku, sa osvrtom na životne okolnosti, Njegoša i njegovo stanje u vremenu kad ga je pisa i slično. jedan ep u kojem je jedinstven slučaj đe je zločin spjevan ka djelo, a tolerancija ka nešto loše.

kako i priliči modernom dobu i civilizaciji, zar ne? ;)

Nije tako kvazipatrijoto, nemaš pojma :p a toboš si patriota. Ne znaš gorski vijenac. ccccc evo ti 1 iz velikosrpskog nacional klerofašizma.
Ovako ide, da te crnogorac iz stare CG nauči, jer su moji stari akteri te drame :wink:

"Združio se turčin s crnogorcem, Odza riče na ravnom Cetinju, smrad ufati lafa u kljusama..."
Eto, "sedi" pa nauči :p

Takvi patriote moj kumara i zatražiše: Karlovac i Karlobag pa dobiše,- Karlu.
A kad kola niza stranu obrnuše to se i patriotski prokometarisalo:
"Hvala bogu ne moramo ih više gurati":-(

Aj sad ti taj patriotizam mrki skontaj?

E sada...

1. Velika Albanija:

greater_albania.jpg

2. Velika Mađarska

http://upload.wikimedia.org/wikiped...18).PNG/300px-Velika_Madjarska_(pre_1918).PNG

3. Velika Srbija

Velika%20Srbija.jpg

4. Velika Bugarska

250px-Khazar0.png

5. Velika Hrvatska

348952.main.jpg

I ko bi svima ugodio :)

i koju poantu izvlačiš iz ovog svog posta?

:idea::idea::idea::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
JA:
dokle god bude itko od ta 4 naroda (Bugare ne računam...njih si po meni pogrešno svrstao u potencijalne "radikale") u ovom dijelu Europe crtao svoju "veliku" držžavu...bit će pi2darija....:idea:

i koju poantu izvlačiš iz ovog svog posta?

:idea::idea::idea::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
JA:
dokle god bude itko od ta 4 naroda u ovom dijelu Europe crtao svoju "veliku" držžavu...bit će pi2darija....:idea:

Eh, kyo, ,,poanta,, je da niko od ta 4 naroda nije izučio ,,šnajderaj-krojenje granica,, već su krojači vazda drugi bili...Mi samo fircamo, da vidimo kako će izgledati kad bude gotovo ,,odelo,,:wink:

A obično nam skroje tesno, je l' da?

podgorickimali;6224457[SIZE="5":
]Gorski vijenac se tumači [/SIZE]onako kako je jedino normalno da se tumači. ka djelo koje je fikcija i koje opisuje stanje u staroj CG u 18 vijeku, sa osvrtom na životne okolnosti, Njegoša i njegovo stanje u vremenu kad ga je pisa i slično. jedan ep u kojem je jedinstven slučaj đe je zločin spjevan ka djelo, a tolerancija ka nešto loše.

kako i priliči modernom dobu i civilizaciji, zar ne? ;)

... da je medju Muslimane najbolje biti prasac
... da ženski djavo izgleda ka andjeo i
... najvažnije, da složenost mozga prelazi granice ljudskog razuma.:-|

Eh, kyo, ,,poanta,, je da niko od ta 4 naroda nije izučio ,,šnajderaj-krojenje granica,, već su krojači vazda drugi bili...Mi samo fircamo, da vidimo kako će izgledati kad bude gotovo ,,odelo,,:wink:

A obično nam skroje tesno, je l' da?

tacy prvo:lol::lol::lol::lol::p:p:lol:

Recimo da je domovinski rat vodjen s ciljem slamanja odbrane otadžbine:neutral: i tako usput ostvariše bankar, psihijatar i general Pavelićev san.
Trebali da čekamo da se rode neki koji će nas izmiriti?

Poz.

tacy prvo:lol::lol::lol::lol::p:p:lol:

Recimo da je domovinski rat vodjen s ciljem slamanja odbrane otadžbine:neutral: i tako usput ostvariše bankar, psihijatar i general Pavelićev san.
Trebali da čekamo da se rode neki koji će nas izmiriti?

Poz.

Pozdrav i tebi.

Ko god ima san, ima i šanse da ga ostvari. Ima naroda koji su odsanjali svoje snove odavno.

Ne treba ništa da čekamo. Svako neka gleda svoja posla, a neka ekonomski motivi prevagnu nad političkim, istorija u čitanke, pa da vidiš kako bi se ,,voleli,, ubuduće. Osim Slovenije koja je imala dobre predispozicije i vreme na svojoj strani, svi ostali u regionu su izgubili. Nema pobednika. Što reče jedan satiričar:,,Pobednici bi se vratili, al' im ne daju pobedjeni!,,

Krojači granica imaju svoje motive koji prevazilaze naše snage da ih u tome ometemo. Čak i kad bi se voleli...Šivenje traje, samo su jedni dobar, a jedni loš model, pa moramo često na probu...Ovde suzi, ovde proširi, skrati (teško da se već skrojeno može produžiti), pa šta ti bog da...Posle na ogledalo:,,Kako mi stoji,,-pitaš se, a nije ti jasno šta ispade od onolikog materijala...:wink:

A kurs šivenja davno izašao iz mode...zato drugi kroje i šiju...

Pozdrav i tebi.

Ko god ima san, ima i šanse da ga ostvari. Ima naroda koji su odsanjali svoje snove odavno.

Ne treba ništa da čekamo. Svako neka gleda svoja posla, a neka ekonomski motivi prevagnu nad političkim, istorija u čitanke, pa da vidiš kako bi se ,,voleli,, ubuduće. Osim Slovenije koja je imala dobre predispozicije i vreme na svojoj strani, svi ostali u regionu su izgubili. Nema pobednika. Što reče jedan satiričar:,,Pobednici bi se vratili, al' im ne daju pobedjeni!,,

Krojači granica imaju svoje motive koji prevazilaze naše snage da ih u tome ometemo. Čak i kad bi se voleli...Šivenje traje, samo su jedni dobar, a jedni loš model, pa moramo često na probu...Ovde suzi, ovde proširi, skrati (teško da se već skrojeno može produžiti), pa šta ti bog da...Posle na ogledalo:,,Kako mi stoji,,-pitaš se, a nije ti jasno šta ispade od onolikog materijala...:wink:

A kurs šivenja davno izašao iz mode...zato drugi kroje i šiju...

zato je aaaMerika uzela ulogu da kroji svukud...al dobro...i njoj će mašina da pokida prste kad tad....mislim da ovo s Kosovom već i sad uviđaju da tu baš i nisu trebali "krojiti" jer će se na mnogim drugim delovima sveta da mnogo toga podere:mrgreen:

Pozdrav i tebi.

]

Dok sam ja sanjao o bratsvu i jedinstvu drugi su vjerovali u moj idiotizam.

zato je aaaMerika uzela ulogu da kroji svukud...al dobro...i njoj će mašina da pokida prste kad tad....mislim da ovo s Kosovom već i sad uviđaju da tu baš i nisu trebali "krojiti" jer će se na mnogim drugim delovima sveta da mnogo toga podere:mrgreen:

Na kraju ti se sve svodi na ,,modne trendove,,. Kako je krenulo, u Srbiji će se duže vreme nositi ,,mini,,:lol:

Eh, majku mu, kad će se vratiti u modu šeširi, iz njih uvek nešto iskoči...Zec il' beli golub, pitanje je sad?

Kyo... je li tebi dobro večeras? :)
Mislim, počeo si da razmišljaš trezveno, da pišeš dobro, da koristiš argumente, a ne naklapanja...
Š'a ti je? Da se nisi prekrstio u pravoslavca? :) :) :)

Izgleda da ne znam. Uputi me malo ;)

теби јасно :arrow:мени јасно
знаш ти нешто:arrow:знам ја нешто

cinjenica da si Hrvat u stranom okruzenju,
sprecava me da ti odgovorim kako si zasluzio, inace bih ti rekla
mnogo vise osim ovoga sto jesi "Krstaricin (srpski) dupelizac"
cak ni to nisi konzekventno,preseravas se od teme do teme, prema
vjetru od kuda puse, manjka ti kicma...ali, kako vec rekoh,
Hrvat si i moja solidarnost ti je sigurna samo zbog toga
ako ukljucis mozag,
koga ocito nemas, onda ce cak i do
tebe doprijeti da Dalai Lama, od prvih dana svoga egzila (u Indiji)
obilazi svijet, drzi predavanja, citanja...sastaje se sa svim
mocnicima svijeta, svojim govorima i poboznoscu puni stadione itd.i
propagira ljubav i razumijevanje...
i prije nego tvrdis da netko laze moras da imas dokaze za to...a samo
tvoje neznanje i neinformiranost je samo dokaz za tvoju glupost, a ne
i za laz drugoga
p.s. toliko dugo koliko dugo ima Hrvata poput tebe, ja cu birati HDZ
jer ti on omogucuje da dobro zivis u demokratskoj Hrvatskoj....HDZ kao
europska demokratska stranka je svijesna cinjenice da u svakom, pa i
hrvatskom drustvu postoji sub (kultur)asocijala koju se treba
njegovati i podrzavati...
postedi me u buducnosti tvojih komentara kako mi se nebi desilo da