PREKRAJANJE GRANICA U REGIONU

хтео си да кажеш да стојите нормално у односу на површину земље под углом од 90 степени.

па сте зато и нормални.:twisted:

а како стојите са равнотежом када је спавање у питању:roll:

Ja ti kažem da smo mi Crnogorci najnormalniji. Pre 1941 Peć, Đakovica i Dečani bili su u sastavu Crne Gore, Tito ih je 1945. oduzeo i dao Kosovu i mi to ne prisvajamo, niti crtamo nerealne mape.

Kad smo već u trendu prekrojavanja Srbije i regiona naleteo sam na jednu mapu koja me je baš nasmejala:

attachment.php

Dodajte i vi još ako imate.

Haha :mrgreen:

Zato što su Crnogorci najnormalniji na celom Balkanu.

Nemoj da lupetas gluposti, oni vec zive u velikoj crnoj gori, okupirali su srpsku republiku vasojevici, srpsko pomorje, srpsku boku, srpska brda.... ali uskoro se mi oslobadjamo montenegrina

Da se Vasojevicko drži od Nožice do Lješnice, od Bjelasice do na vrh Ržnice, i Brezojevica crkva, koja cvili meðu turskim gradovima kao ljuta guja meðu ognjevima.

Nemoj da lupetas gluposti, oni vec zive u velikoj crnoj gori, okupirali su srpsku republiku vasojevici, srpsko pomorje, srpsku boku, srpska brda.... ali uskoro se mi oslobadjamo montenegrina

Da se Vasojevicko drži od Nožice do Lješnice, od Bjelasice do na vrh Ržnice, i Brezojevica crkva, koja cvili meðu turskim gradovima kao ljuta guja meðu ognjevima.

Bajke su na trećem spratu. :rotf::rotf::rotf:
Kako cvili guja? Aj opet.... :rotf:

Back