Prednosti i mane / biti muskarac / biti zena

Bas cudno Svetozare :mrgreen:
Trudicu se da objektivno zakljucujem prateci vas :jede:
Морала би прво да порадиш на својим постовима тако да могућност да се протумаче као пасивна агресија буде минимална :cool:

До тада се препоручује да уживаш у кокицама :cool:

Морала би прво да порадиш на својим постовима тако да могућност да се протумаче као пасивна агресија буде минимална :cool:

До тада се препоручује да уживаш у кокицама :cool:

Dogovoreno.
Bicu samo pasivna :aha:

:ceka:

Žene mogu da prekrste noge i da to lepo izgleda. Mogu da njišu kukovima dok hodaju i da osete divne poglede. I mogu da zaustave besmislene prepiske i reči nadgornjavanja tako što nežno stave šaku preko usta i poljube u obraz. Eto. Aj dosta sa nadgornjavanjima. A da je situacija teška, teška je. Alpha males serija to lepo prikazuje. Toksična muževnost, da se naježiš od ovog toksično. 🙃

I mogu da zaustave besmislene prepiske i reči nadgornjavanja tako što nežno stave šaku preko usta i poljube u obraz. Eto. Aj dosta sa nadgornjavanjima.
Као бонобо мајмунице што смирују ситуацију сексом?

Проблеми се не решавају тако што се гурају под тепих и правимо се да не постоји кривац :cool: Тако се реинфорисају лоше новике и спречава формирање бољих.

Покушај да пољубиш Луле у образ.

Као бонобо мајмунице што смирују ситуацију сексом?

Проблеми се не решавају тако што се гурају под тепих и правимо се да не постоји кривац :cool: Тако се реинфорисају лоше новике и спречава формирање бољих.

Покушај да пољубиш Луле у образ.
Pa najbolje da nađeš krivca da bi bio u pravu.

Pa najbolje da nađeš krivca da bi bio u pravu.
Не налазиш га да би био у праву, већ да би решио проблем.

Ако сматраш да не постоји кривац, имаш право да браниш свој став -- али аргументима.

Ако сматраш да постоји кривац али да не постоји начин да се открије, опет имаш право да браниш свој став -- али аргументима.

Ако не желиш да се бавиш аргументима, а притом хоћеш да други усвоје твоје ставове, онда оно што радиш се зове наметања сопственог става другима, без обзира на то колико је сам чин наметања благ.

Постоји разлика између наметања и уверавања.

Не налазиш га да би био у праву, већ да би решио проблем.

Ако сматраш да не постоји кривац, имаш право да браниш свој став -- али аргументима.

Ако сматраш да постоји кривац али да не постоји начин да се открије, опет имаш право да браниш свој став -- али аргументима.

Ако не желиш да се бавиш аргументима, а притом хоћеш да други усвоје твоје ставове, онда оно што радиш се зове наметања сопственог става другима, без обзира на то колико је сам чин наметања благ.

Moram da ti priznam da trenutno nisam u racionalnom. I tako mi prija.

Brzo ucis od mene tu pasivnu agresiju :kokice: :rotf: :heart:

Back