Svetozar ot Ružičić
Veoma poznat
- Poruka
- 12.269
Пријатно.Dobro me podseti![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Пријатно.Dobro me podseti![]()
Морала би прво да порадиш на својим постовима тако да могућност да се протумаче као пасивна агресија буде минималнаBas cudno Svetozare
Trudicu se da objektivno zakljucujem prateci vas![]()
Морала би прво да порадиш на својим постовима тако да могућност да се протумаче као пасивна агресија буде минимална
До тада се препоручује да уживаш у кокицама![]()
Као бонобо мајмунице што смирују ситуацију сексом?I mogu da zaustave besmislene prepiske i reči nadgornjavanja tako što nežno stave šaku preko usta i poljube u obraz. Eto. Aj dosta sa nadgornjavanjima.
Pa najbolje da nađeš krivca da bi bio u pravu.Као бонобо мајмунице што смирују ситуацију сексом?
Проблеми се не решавају тако што се гурају под тепих и правимо се да не постоји кривацТако се реинфорисају лоше новике и спречава формирање бољих.
Покушај да пољубиш Луле у образ.
Не налазиш га да би био у праву, већ да би решио проблем.Pa najbolje da nađeš krivca da bi bio u pravu.
Moram da ti priznam da trenutno nisam u racionalnom. I tako mi prija.Не налазиш га да би био у праву, већ да би решио проблем.
Ако сматраш да не постоји кривац, имаш право да браниш свој став -- али аргументима.
Ако сматраш да постоји кривац али да не постоји начин да се открије, опет имаш право да браниш свој став -- али аргументима.
Ако не желиш да се бавиш аргументима, а притом хоћеш да други усвоје твоје ставове, онда оно што радиш се зове наметања сопственог става другима, без обзира на то колико је сам чин наметања благ.
Постоји разлика између наметања и уверавања.
Немој да зезаш, Луле. Јасно је и Чет Џипитију шта сам хтео да кажем. Ево његове анализе.
Lepa ideja da se umiri situacija sa SvetozaromMoram da ti priznam da trenutno nisam u racionalnom. I tako mi prija.
Spala si na ovo, žalosnovrlo korisno ! i ja mu stavljam razne inpute da analizira
Nisam tresnula po raciju, imam ga i previše. Činjenica je da se trenutno ne družimo i zabole meLepa ideja da se umiri situacija sa Svetozarom
Ali ja ipak ne bih tresnula po svom raciju.
Jedino u slučaju nevolje, pa da primenim takiju
![]()
Brzo ucis od mene tu pasivnu agresijuАко не желиш да се бавиш аргументима, а притом хоћеш да други усвоје твоје ставове, онда оно што радиш се зове наметања сопственог става другима, без обзира на то колико је сам чин наметања благ.
Постоји разлика између наметања и уверавања.
Ovo je pohvalno. Voleti sebe. Bravo.Prednost je biti žena, zato što sam ja žena i to mi se dopada. Dakle, argument tipa sviđa mi se.
Коначно си се сетила на кога те подсећам? На себе саму?Brzo ucis od mene tu pasivnu agresiju![]()
![]()
![]()
Ако "ниси у рационалном", онда немој да говориш другим људима шта да радеMoram da ti priznam da trenutno nisam u racionalnom. I tako mi prija.
Ijao Svetozare, dozivaš me sa zemlje, a ja sam u balonu. Ali ako balon pukne, najebo si čovečeАко "ниси у рационалном", онда немој да говориш другим људима шта да раде
Дакле, нема ствари попут, "Aj dosta sa nadgornjavanjima."
Кад си већ у балону, јеси чула моје римејкове Ниног дрти тока?Ijao Svetozare, dozivaš me sa zemlje, a ja sam u balonu. Ali ako balon pukne, najebo si čoveče![]()
Jesu li tako glasni?Кад си већ у балону, јеси чула моје римејкове Ниног дрти тока?
Ijao Svetozare, dozivaš me sa zemlje, a ja sam u balonu. Ali ako balon pukne, najebo si čoveče![]()