Prednosti i mane / biti muskarac / biti zena

Dakle ne postoji nikakva društvena stigma u vezi muškarca kog žena vuče i takav nije ni na kakav način manje privlačan većem broju ženske populacije? I muškarac i žena su u potpuno istoj situaciji po ovom pitanju? Čovek stvarno mora pod kamenom da živi pa ovako da misli.

Znači da je to ono što se podrazumeva pod prosečnim ženskim cimanjem i inicijativom...

Vidi, ovako. Nisam pod kamenom.
Takav muskarac je mozda manje privlacan sa strane gledano, al, verujem u nekom ce se trenutku mozda bas svaki muskarac naci u situaciji da bude to i takav.
Dalje, neko ceo zivot tako i prozivi… zasto mislis da ga parterka ne voli? Odakle ti znas sta je u susednom dvoristu?

I vrhunac cudila koje me cudi je podignuta obrva za inicijativu :lol:?
Da ja tebe pitam zasto ne upoznas neku normalnu zenu s kojom ces recima da se sporazumevas a ne animalno?

:think:

Koji procenat? Isti kao i kod zenskog roda.
Дакле, вероватноћа да се мушкарац срећно уда једнака је вероватноћи да се жена срећно уда? 🤔

Moze i muskarac zenidbom da resi svoje probleme.

Дакле, уда се, постане домаћица коју жена издржава, и решио је све своје проблеме? 🤔

Дакле, вероватноћа да се мушкарац срећно уда једнака је вероватноћи да се жена срећно уда? 🤔

Дакле, уда се, постане домаћица коју жена издржава, и решио је све своје проблеме? 🤔

Nisam rekla ni da odobravam ni da ne.
Ne izvrci moja ispisana slova, reci I recenice.
Hvala.

Nisam rekla ni da odobravam ni da ne.
Ne izvrci moja ispisana slova, reci I recenice.
Hvala.
Је л овако изгледа птица пре него што попије прву кафу? 🤔

Рекла си да је проценат исти као код жена. Јасно пише. Да ли си разумела оно на шта си одговорила, то је друга ствар. Ја те питам: хоћеш да кажеш да је вероватноћа да се мушкарац срећно уда једнака вероватноћи да се жена срећна уда?

Шта је твој одговор на то? 🤔
"Нисам рекла ни да одобравам ни да не. Не изврћи моја исписана слова, речи и реченице. Хвала."

Типична реакција жене кад не зна шта да каже 🤔

Nisam pregledavala statistiku. Mislim da je odnos tu negde, slicno je.
Нисам ни је гледао статистику, али се ипак не слажем. То ми превише вуче на модерне егалитаријанске глупости. Постоје како индивидуалне тако и групне разлике. Мушкарцима, генерално, не лежи да буду домаћице.

Нисам ни је гледао статистику, али се ипак не слажем. То ми превише вуче на модерне егалитаријанске глупости. Постоје како индивидуалне тако и групне разлике. Мушкарцима, генерално, не лежи да буду домаћице.
A ti si neki tradicionalni tip muskarca :lol: ?

A ti si neki tradicionalni tip muskarca :lol: ?
Скоро :cool:

Ја сам традиционални тип мушкарца који се не устручава да изађе ван оквирна савременог начина живота с циљем да открјие шта је добро а шта лоше. Неки то зову, "Разимшљање ван кутије."

Ја сам традиционални тип мушкарца који се не устручава да изађе ван оквирна савременог начина живота с циљем да открјие шта је добро а шта лоше. Неки то зову, "Разимшљање ван кутије."

Kad “otkrjues” javi se.
Covek umislio da je misterija.
:kafa:

Који човек?

Pametujes sa ciljem da me iznerviras ili isprovociras :lol: nema sanse :kafa:
Пасивно спроводиш савремену пропаганду.
Безразложно се љутиш што те је неко питао да потврдиш своје ставове.
Избагаваш да уђеш у дијалог.
Улазиш у пасивно агресивни мод.
Љутиш се што ти неко узвраћа.
Оптужујеш људе да хоће да те изнервирају.

:cool:

Који човек?

Пасивно спроводиш савремену пропаганду.
Безразложно се љутиш што те је неко питао да потврдиш своје ставове.
Избагаваш да уђеш у дијалог.
Улазиш у пасивно агресивни мод.
Љутиш се што ти неко узвраћа.
Оптужујеш људе да хоће да те изнервирају.

:cool:

I takve izbegavam u sirokom luku, koliko god mogu i kad mogu.

Svejedno je biti muškarac ili žena sve dok nam je udobno u svojoj koži.
Problem nastaje kada muškarac, ili žena, umisle i žele da postanu suprotan pol.
Muškarac ili žena, u pravom smislu te reči, svako na svoj način je u prednosti.

Volim što sam žena, što sam rađala decu, što sam brinula i ugađala porodici.
Ništa to ne bih mogla bez ljubavi i podrške svog supruga.

Vidi, ovako. Nisam pod kamenom.
Takav muskarac je mozda manje privlacan sa strane gledano, al, verujem u nekom ce se trenutku mozda bas svaki muskarac naci u situaciji da bude to i takav.
Dalje, neko ceo zivot tako i prozivi… zasto mislis da ga parterka ne voli? Odakle ti znas sta je u susednom dvoristu?
tralala... da bi uopšte došao do partnerke treba da bude najmanje ok na poslovnom planu, ako nije opcije mu se sužavaju znatnije nego ženi u istoj situaciji...
I vrhunac cudila koje me cudi je podignuta obrva za inicijativu :lol:?
Da ja tebe pitam zasto ne upoznas neku normalnu zenu s kojom ces recima da se sporazumevas a ne animalno?
da bi muškarac došao do partnerke on mora da se cima, bude pričljiv, aktivan, ne sme biti stidljiv, dakle dosta toga zavisi od njega i ako se ne pokrene teško da će se tu bilo šta samo rešiti ... žena ne mora ništa od toga, potencijalni partneri prilaze, ima ih znatno više nego što ih ima prosečni muškarac i stvari joj se jednostavno "dese"...

Prostije od ovoga ne umem

А што не би био?

Evo sam je pojasnio.
A zasto se ti mesas u nas razgovor :think:?

tralala... da bi uopšte došao do partnerke treba da bude najmanje ok na poslovnom planu, ako nije opcije mu se sužavaju znatnije nego ženi u istoj situaciji...

da bi muškarac došao do partnerke on mora da se cima, bude pričljiv, aktivan, ne sme biti stidljiv, dakle dosta toga zavisi od njega i ako se ne pokrene teško da će se tu bilo šta samo rešiti ... žena ne mora ništa od toga, potencijalni partneri prilaze, ima ih znatno više nego što ih ima prosečni muškarac i stvari joj se jednostavno "dese"...

Prostije od ovoga ne umem

Ovde ide samo jedna recenica:
Nisu sve zene iste, a ti si izgleda imao tu nesrecu da imas posla sa losijim predstavnicama z.roda.

Back