Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.313
Mane? hahahahaha
koje su mane što si "žensko", a ko zna da l jesi, ajd....
koje su mane što si "žensko", a ko zna da l jesi, ajd....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nekad bilo, sada muskarci tracaju vise od zena. O, garderobi, parfemima i slicno ne treba trositi reci, plus kada se nekom navuce neka zena koja voli da pegla kartice a nema svoje, tek tada je u problemu.Muskarci su kul jedni drugima i sa pivskim stomakom, nema tracanja. Plus ne treba sminka i hrpa odece, ogromna usteda.
Баш ме занима како би то доказала, али претходно и дефинисала поменуте појмове.Socijalna i emotivna inteligencija im se sporije razvijaju.
Da se razumemo, to je prednost, ne shvata stvari i super mu
Mrzi me, iskrБаш ме занима како би то доказала, али претходно и дефинисала поменуте појмове.
Пффффт. Мрзи те. Супер изговор.Mrzi me, iskr
Ostaje ti da veruješ mom ispravnom uvidu
Muskarci su kul jedni drugima i sa pivskim stomakom, nema tracanja. Plus ne treba sminka i hrpa odece, ogromna usteda.
I mi smo kul jedna drugoj. To muškarci tračare pa se neke slabijeg karaktera povedu.Muskarci su kul jedni drugima i sa pivskim stomakom, nema tracanja. Plus ne treba sminka i hrpa odece, ogromna usteda.
Nije ni toliki blam olaksati se pored drugara. Ne gleda se u tudju alatku a i ako se gleda to nije strasno. Muskarci su skloniji drugarstvu.Ne vidim ja ni prednosti ni ndostatke
mozda jedino
u prirodi negde kad mi se pissa
ja stanem uz drvo ili samo okrenem ledja ekipi kad se udaljim
a zene traze grm veliccine omanjeg sumarka
Кад си женско и носиш довољно кратку сукњу можеш да спаваш на послу..![]()
Zasto tako mislisBiti žensko je u 21. veku veća prednost nego biti muškarac. Daleko pasivnija i ležernija uloga, posebno na ljubavnom planu.
U 21. veku ti bi bio lepa transicaBiti žensko je u 21. veku veća prednost nego biti muškarac. Daleko pasivnija i ležernija uloga, posebno na ljubavnom planu.
treći pol ostavljam tebiU 21. veku ti bi bio lepa transica![]()
Zato što jeste tako. Muškarac uglavnom mora da radi i bori se da bi nešto ostvario, žena naprotiv ima opciju da radi, a može i samo da se uda i reši sve svoje probleme. Do partnera isto lakše ako je iole prosečnog, čak i ispodprosečnog izgleda... inicijativa, smišljanje priče, svo to cimanje se uglavnom očekuje od muškarca...Zasto tako mislis?
Ne slazem se.Zato što jeste tako. Muškarac uglavnom mora da radi i bori se da bi nešto ostvario, žena naprotiv ima opciju da radi, a može i samo da se uda i reši sve svoje probleme. Do partnera isto lakše ako je iole prosečnog, čak i ispodprosečnog izgleda... inicijativa, smišljanje priče, svo to cimanje se uglavnom očekuje od muškarca...
Koji procenat žena pristaje na takav aranžman, ne zajebavaj...Ne slazem se.
Moze i muskarac zenidbom da resi svoje probleme.
Ostalo nista nije tacno.
Tek inicijativa?
Smesno.