Predlozite film :)

Nisam ni ja, a ortak svakog dana pokušava da me natera da gledam.. Dosadne su mi te serije o ubistvima i čudesima, serial killa srranjima i tako to

Juče odgledao prvu epizodu "Breaking Bad".. nisam toliko oduševljen jer su je svi baš hajpovali neverovatno.. Doduše, dobra je ta epizoda, mada to je tek početak. Glumci na nivou, priča zanimljiva.. ko zna šta će biti kasnije, nastavljam da gledam, fo' sure :D

Nisam ni ja, a ortak svakog dana pokušava da me natera da gledam.. Dosadne su mi te serije o ubistvima i čudesima, serial killa srranjima i tako to

Juče odgledao prvu epizodu "Breaking Bad".. nisam toliko oduševljen jer su je svi baš hajpovali neverovatno.. Doduše, dobra je ta epizoda, mada to je tek početak. Glumci na nivou, priča zanimljiva.. ko zna šta će biti kasnije, nastavljam da gledam, fo' sure :D

kasnije ce postati nevidjeno sranje
ali ,uzivaj dok ne dodjes do kasnije :D

Zna li neko neku seriju da ima mnooogo misterije, kao sto su El Internado, El Barco... Te dve serije su toliko zarazne da sam ja ovu el internado gledao 12h bez prestanka! Odgledao sve, pa sad nemam sta da gledam. Ako neko zna neku neka kaze. :D

MV5BMTQzMzI2MDcyN15BMl5BanBnXkFtZTcwNDczMDU1MQ@@._V1._SY317_CR4,0,214,317_.jpg

nisam se ovako smejao, pa.. prilično
kraljevi

http://4.***************/-_bJc8RoJW58/TnTB1_9O1NI/AAAAAAAADPc/V-iKYaY7gIE/s400/trainspotting1.jpg

Choose Life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a ******* big television, choose washing machines, cars, compact disc players and electrical tin openers. Choose good health, low cholesterol, and dental insurance. Choose fixed interest mortgage repayments. Choose a starter home. Choose your friends. Choose leisurewear and matching luggage. Choose a three-piece suit on hire purchase in a range of ******* fabrics. Choose DIY and wondering who the **** you are on Sunday morning. Choose sitting on that couch watching mind-numbing, spirit-crushing game shows, stuffing ******* junk food into your mouth. Choose rotting away at the end of it all, pissing your last in a miserable home, nothing more than an embarrassment to the selfish, fucked up brats you spawned to replace yourselves. Choose your future. Choose life... But why would I want to do a thing like that?

Back