Predlozite film :)

Najjača hororčina :D
Gledala sam sva tri dijela :lol:

Mislim da je bolje odgledati film projekat vestica iz blera... Ali ga treba gledati sam i u mraku, iance uvek sa hororima nema smisla gledati ih sa nekime ili u svetlu... Problem sa paranormalnom aktivnoscu je sto nije originalni koncept tako da neko ko je vec gledao te "reality" horore verovatno nece biti uznemiren toliko...
Mene je iskreno prvi deo dosta uplasio,ali ne nesto dok sam ga gledao vec vise posle kad sam malo razmisljhao o tome, setio sam se da kad sam bio mali sam cesto vidjao neke oblike u mraku i cinilo mi se da se pomeraju :S xD...

jacob-s-ladder_25247.jpg

Gluma, rezija, scenario sve savrseno... 10/10

<3 Twilight Breaking dawn part 2 <3
Breaking-Dawn-Movie-Poster.jpg

Ako nije ironično:

nothing-to-do-here-template.jpg.scaled500.jpg

12 Angry Men (1997) - Zanimljiva priča i obrt od početka filma do kraja.
MV5BMTk5NjkyMzY4OV5BMl5BanBnXkFtZTcwODc0OTgxMQ@@._V1._SY317_.jpg

Black Swan (2010) - Verovatno vam poznat film već, ali ko nije gledao neka odgleda.
MV5BNzY2NzI4OTE5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjMyNDY4Mw@@._V1._SY317_.jpg

Slumdog Millionaire (2008) - Životna priča o dečku iz Indije koji je kasnije pobedio u kvizu "Ko želi da bude milioner?". Odličan film, moja velika preporuka za gledanje!
MV5BMTU2NTA5NzI0N15BMl5BanBnXkFtZTcwMjUxMjYxMg@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Freedom Writers (2007) - Tinejžerski film, al' nije sa klasičnom radnjom žurke i to, već sa malo dubljom temom.
MV5BMTIxMzExNTgxMV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDUxODM0MQ@@._V1._SY317_.jpg

Saw - Skroz dobar horor, prvi deo je najjači, mada nije na odmet odgledati sve.
MV5BMjE4MDYzNDE1OV5BMl5BanBnXkFtZTcwNDY2OTYwNA@@._V1._SY317_.jpg

The Experiment (2010) - Obrada filma Das Experiment iz 2001., gledala oba verzije i obe su dobre. Radnja filma je zasnovana na ponašanju ljudi u zatvoru. Malo je teži film, ali objašnjava ljudsku psihu u takvim situacijama skroz realno.
MV5BMTk5MDQ4OTQ3NF5BMl5BanBnXkFtZTcwMzQ2NjU4Mw@@._V1._SY317_CR27,0,214,317_.jpg

The Man from Earth (2007) - Zanimljiva priča isto, detalje neću da otkrivam jer onda neće biti zanimljivo dok gledate. :D
MV5BNjUwMDQ2NTQxMF5BMl5BanBnXkFtZTcwMDQ4NDIzMQ@@._V1._SY317_CR15,0,214,317_.jpg

V for Vendetta (2005) - Odličan film sa odličnom pričom i idejom.
MV5BOTI5ODc3NzExNV5BMl5BanBnXkFtZTcwNzYxNzQzMw@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Svi gore navedeni filmovi su ocenjeni na IMDB preko 8, sem jednog, al' mrzi me sad da gledam koji. Pošto svi ovi gore filmovi imaju neku zajebanu radnju, evo i nešto malo opuštenije. :D

Hachi: A Dog's Tale (2009) - Dirljiva priča o čoveku i njegovom psu. Nisam baš osetljiva osoba, al' eto pustih suze dok sam gledala. :rumenko:
MV5BMTAxMDA2MjM4NDReQTJeQWpwZ15BbWU3MDE0NTgxMTM@._V1._SY317_CR3,0,214,317_.jpg

Waiting for Forever (2010) - Ljubavna priča. Inače ne volim takve filmove, ali pošto nije baš klasična priča, odlgedala sam film i svideo mi se.
MV5BMTMyNzg3MDE5MF5BMl5BanBnXkFtZTcwNjM4NTQyNA@@._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Just Go with It (2011) - Ljubavna komedija u kojoj glumi Adam Sandler.
MV5BMjE0MTk3MjE2Nl5BMl5BanBnXkFtZTcwMjE0ODA0NA@@._V1._SY317_CR12,0,214,317_.jpg

Take the Lead (2006) - Antonio Banderas uči neke tinejdžere koji se lože na breakdance ozbiljnim plesovima, pa se oni posle takmiče. Može da prođe za ubijanje vremena.
MV5BMjAwODMxMjk2OF5BMl5BanBnXkFtZTYwNDEwMTY2._V1._SY317_CR0,0,214,317_.jpg

Kad ogledate te ispisaću još par, a do tad neka neko meni predloži neki film poput ovih prvih gore, sa dobrom zamšrenom radnjom. :D

Bilo koji Nolanov film will do the trick :)

Ako oćeš nešto ambijentalno, uzmi gledaj "Idi i Smotri" ili "Ivanovo Detstvo".. to mi zadnje pada na pamet jer sam to zadnje i gledao :eek:
baš dugo nisam bacio pogled na neki film, okupirala me serija "Breaking Bad".. to je isto ebena drama, ako želiš da pratiš

220px-Fountain_poster_1.jpg

Odlčan film, ako neko traži film pun filozofije o životu i trošenju vremena od koga je sastavljen isti, ovo je prava stvar za nju/njega!
Dobar za tinejdžere :D

Pogledam sam Black swan i Requiem for a dream od Arfonskog i posto me je Rekvijem odusevio odlucio sam da pogledam sve njegove osim tog posto nisam bio sigran da li je dobar ali posto ga prepurucujes skidam ga(gledam ga na tvoju odgovornost) :D

Pogledam sam Black swan i Requiem for a dream od Arfonskog i posto me je Rekvijem odusevio odlucio sam da pogledam sve njegove osim tog posto nisam bio sigran da li je dobar ali posto ga prepurucujes skidam ga(gledam ga na tvoju odgovornost) :D

Nećeš pogrešiti.. Nadrealan je film, pa možda "nekima" bude dosadan, ali sve u svemu, javi utiske :D

Odgledah malopre "Devil inside" go'no od filma, jos jedno go'no uradjeno kao dokumentarac, dokumentarcili su mi vise filmovi na tu foru, 'ebo im pas mater....mada, ako nista drugo barem smo odvaljivali dobre fore u toku filma pa je ispalo vise komedija nego horor...

ej bicari i bicarke, evo vam dve brutalno dobre serije na koje sam se navukao

Sons of Anarchy

http://3.***************/_x0m2IMvP7JY/TU3gym29FTI/AAAAAAAAAF8/nYfc6ocFgME/s1600/Holder.jpg

http://2.***************/-nnXWarINDuE/Tgk8CZc1wUI/AAAAAAAA6GA/mazwAB27AaU/s1600/sons_of_anarchy_characters-14290.jpg

glumi i stiven king jednu sporednu ulogu

King-SOA.jpg

Breaking bad

breaking-bad-season-4.jpg

Pogledao prvu epizodu GoT se2

nije loše
Tirion mi još gotivniji nego ranije, Sersei još ebozovnija, Sansa još smornija, crvenu kometu su odradili veoma loše. Krasterova kuća izgleda ko brvnara a zamišljao sam je uvek kao neki drveni dvorac. Hladnoća na severu nije prikazana verodostojno, ovi kao da prolaze kroz sneg na primorju. Melisandra izgleda previše "mekano", izgleda da sam navikao na grube crte lica one sa prednjih korica.Davos odgovara, Stanis tu i tamo ali sve u svemu nije loše.
Ipak je ovo tek početak, a i dijalozi su sveži, najbolje upotrebljeno iz knjiga i ostalo je dobro uklopljeno.

Back