<3
Twilight Breaking dawn part 2 <3
Ako nije ironično:
12 Angry Men (1997) - Zanimljiva priča i obrt od početka filma do kraja.
Black Swan (2010) - Verovatno vam poznat film već, ali ko nije gledao neka odgleda.
Slumdog Millionaire (2008) - Životna priča o dečku iz Indije koji je kasnije pobedio u kvizu "Ko želi da bude milioner?". Odličan film, moja velika preporuka za gledanje!
Freedom Writers (2007) - Tinejžerski film, al' nije sa klasičnom radnjom žurke i to, već sa malo dubljom temom.
Saw - Skroz dobar horor, prvi deo je najjači, mada nije na odmet odgledati sve.
The Experiment (2010) - Obrada filma Das Experiment iz 2001., gledala oba verzije i obe su dobre. Radnja filma je zasnovana na ponašanju ljudi u zatvoru. Malo je teži film, ali objašnjava ljudsku psihu u takvim situacijama skroz realno.
The Man from Earth (2007) - Zanimljiva priča isto, detalje neću da otkrivam jer onda neće biti zanimljivo dok gledate.
V for Vendetta (2005) - Odličan film sa odličnom pričom i idejom.
Svi gore navedeni filmovi su ocenjeni na IMDB preko 8, sem jednog, al' mrzi me sad da gledam koji. Pošto svi ovi gore filmovi imaju neku zajebanu radnju, evo i nešto malo opuštenije.
Hachi: A Dog's Tale (2009) - Dirljiva priča o čoveku i njegovom psu. Nisam baš osetljiva osoba, al' eto pustih suze dok sam gledala.
Waiting for Forever (2010) - Ljubavna priča. Inače ne volim takve filmove, ali pošto nije baš klasična priča, odlgedala sam film i svideo mi se.
J
ust Go with It (2011) - Ljubavna komedija u kojoj glumi Adam Sandler.
Take the Lead (2006) - Antonio Banderas uči neke tinejdžere koji se lože na breakdance ozbiljnim plesovima, pa se oni posle takmiče. Može da prođe za ubijanje vremena.
Kad ogledate te ispisaću još par, a do tad neka neko meni predloži neki film poput ovih prvih gore, sa dobrom zamšrenom radnjom.