Маки
Buduća legenda
- Poruka
- 27.896
Slobodno neka reaguje kako želi.Hajde da vidimo tvog pajtasa papistu kako ce na ovo reagovari.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Slobodno neka reaguje kako želi.Hajde da vidimo tvog pajtasa papistu kako ce na ovo reagovari.
Ti praktikujes njegovu metodu pa sam sada preuzeo vasu.Glasnik ne zna gdje udara. Otkad je antilažov došao ubi ga huja jer se ovaj okomio samo na EGW i onda sad raspaljuje po svima oko sebe.
Mitarstva (mitnice- carinarnice) su priče koje vuku poreklo iz paganskih i gnostičkih priča o posmrtnim lutanjima duše u kojima duša pokojnika, da bi stigla u nebesa, prvo mora da savlada demonske stražare.A kako ih trebamo doživljavati? Kao nerealnost? Mitarstva čekaju sve pravoslavne.
Glupost. Jesi nekad čitao svetitelje na temu mitarstava?Mitarstva (mitnice- carinarnice) su priče koje vuku poreklo iz paganskih i gnostičkih priča o posmrtnim lutanjima duše u kojima duša pokojnika, da bi stigla u nebesa, prvo mora da savlada demonske stražare.
pazi, ja ne verujem u mitarstva, a on dva puta ponavlja da misli da je egw prosla kroz njih, jel mislis da je to bila ironija i sarkazam njegov? ja mislim da nijeGlasnik ne zna gdje udara. Otkad je antilažov došao ubi ga huja jer se ovaj okomio samo na EGW i onda sad raspaljuje po svima oko sebe.
vi verujete u mitarstva?Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
mislis?Mislim da je isla kroz mitarstva.
pa jel vidis da glasnik i maki misle da ce da mitare, podmiciju, a ja sam po ovom pitanju na tvojoj strani - ej, oni ce da podmiciju demone, zamisli sta veruju?!Mitarstva (mitnice- carinarnice) su priče koje vuku poreklo iz paganskih i gnostičkih priča o posmrtnim lutanjima duše u kojima duša pokojnika, da bi stigla u nebesa, prvo mora da savlada demonske stražare.
Tooo...pa isti ste samo on nije zao.Slobodno neka reaguje kako želi.
Opa izgleda da sam ipak ja glavna meta.Tooo...pa isti ste samo on nije zao.
Znaci tacka 17 je potvrdjena...
Ne.pazi, ja ne verujem u mitarstva, a on dva puta ponavlja da misli da je egw prosla kroz njih, jel mislis da je to bila ironija i sakrkazam njegov? ja mislim da nije
vi verujete u mitarstva?
Zasto?Opa izgleda da sam ipak ja glavna meta.
A kakav je to "moj način diskusije"? Trebam trpiti vaša svakodnevna vrijeđanja moje vjere i jeftini sarkazam da se vaša subotarska visočanstva ne bi našla uvrijeđena?Zasto?
Samo sam se prebacio ba vas naci diskusije.
Tebi je neugodno samo jer se sada primenjuje i na vas.
Znaci 17 je potvrdjeba!
Ma ne.pa jel vidis da glasnik i maki misle da ce da mitare, podmiciju, a ja sam po ovom pitanju na tvojoj strani - ej, oni ce da podmiciju demone, zamisli sta veruju?!
jel kazes da si se samo rugao, da si slagao da ovo mislis?Ne.
U vasa rekoh.
Koristimo vasa samo
vi verujete u mitarstva?Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
mislis? znaci ne mislis, samo si se rugao? lepo te pitamMislim da je isla kroz mitarstva.
To su neki apokrifi koji su se uvukli u priče i neki od svetaca su naseli na te priče. Sad u to više niko ne veruje.Glupost. Jesi nekad čitao svetitelje na temu mitarstava?
Pa reko sam ti vec 9 puta i opet pitas??A kakav je to "moj način diskusije"? Trebam trpiti vaša svakodnevna vrijeđanja moje vjere i jeftini sarkazam da se vaša subotarska visočanstva ne bi našla uvrijeđena?
Sarkazam...jel kazes da si se samo rugao, da si slagao da ovo mislis?
vi verujete u mitarstva?
mislis? znaci ne mislis, samo si se rugao? lepo te pitam
na kraju ce da ispadne da si se sve samo rugao, da nista ne mislis sto pises, vec da se samo istresas jer si frustriran sa bapskom prevarom
A kako ste vi to praktikovali? Tako što ste ismijavali moju vjeru, sprdali se sa njom, nazivali je paganskom, nehrišćanskom, robivek ne može dvije poruke sastaviti da ne vrijeđa. I ja trebam sad hodati po jajima da vas ne diram jer vi ste osjetljive ćudi.Pa reko sam ti vec 9 puta i opet pitas??
Ne vodi se teoloska diskusija kako smo mi celo vreme peaktikovali, vec se vodi kampanja iznosenja tudjeg vesa.
E sada se iznosi i vas ves pa se uporedjuje ko se vise ...akio
Pa ti sad neugodno...
U to ne vjeruju novotarci. Mitarstva su prihvaćeni koncept. Čitaj avu Justina.To su neki apokrifi koji su se uvukli u priče i neki od svetaca su naseli na te priče. Sad u to više niko ne veruje.
u redu; e sada isto lepo odgovori kada sam citirao ISAIJUSarkazam...
Nista.A kako ste vi to praktikovali? Tako što ste ismijavali moju vjeru, sprdali se sa njom, nazivali je paganskom, nehrišćanskom, robivek ne može dvije poruke sastaviti da ne vrijeđa. I ja trebam sad hodati po jajima da vas ne diram jer vi ste osjetljive ćudi.
Licemjerni sljedbeniče proročice u tom videu piše da su ime Isus znači slava Zevsu. Slažeš li se sa tim?Razlog btoj 17 je u video prilogu.
Sta hoces da kazem oko toga?u redu; e sada isto lepo odgovori kada sam citirao ISAIJU
- 21,10 VRŠAJU MOJ, i PŠENICE GUMNA MOJEGA! što čuh od Gospoda nad vojskama, Boga Izrailjeva, javih vam. !!! (vidi I PETROVU 5,13)
justin je novotarac u pordjenju sa svetim jovanom zlatoustim, kada tumaci ko je knez ovoga svetaU to ne vjeruju novotarci. Mitarstva su prihvaćeni koncept. Čitaj avu Justina.
Daj se nemojte vređati. Ne vređajte naš Balkan koji je stara kultura.Licemjerni sljedbeniče proročice u tom videu piše da su ime Isus znači slava Zevsu. Slažeš li se sa tim?