Pravoslavlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Licemjerni sljedbeniče proročice u tom videu piše da su ime Isus znači slava Zevsu. Slažeš li se sa tim?
A brate moj, znas za ovaj video a pljujes na druge?
Ovde su vazni samo okultni znakovi u tvojoj crkvi.
Vreme je prljjavlg vesa zasto se bunis?
A vidimo ovo je jako prljavo.
Ti vidus jedan obelisk i pljujes a sada sto vasih okultnih simbola ni jedan nisi vidio?
Kako to?
Pa ti si poceo sa obeliskom ne ja.

A znas za ovaj video a pljujes na druge?
Ovde su vazni samo okultni znakovi u tvojoj crkvi.
Vreme je prljjavlg vesa zasto se bunis?
A vidimo ovo je jako prljavo.
Ti vidus jedan obelisk i pljujes a sada sto vasih okultnih simbola ni jedan nisi vidio?
Kako to?
Pa ti si poceo sa obeliskom ne ja.
Jel ime Isus znači slava Zevsu a? Da ili ne?

Sta hoces da kazem oko toga?
pa jel navodi da je pao vavilon, i onda odmah potom kaze taj stih da je to gumno Bozije - TAJ PAD? da preko vavilona vrsate Bozije gumno, psenicu? ajde kako je to moguce? jel vi sada trebite medju nama ko je idolopoklonik, a ko nije? ko je vas delegirao za taj posao?
kako tumacis? ja tumacim da Isaija raskrinkava vas koji bi opet da obarate vavilon, samo sada navodno duhovni vavilon, tj, idolopoklonstvo nase navodno kako i sam kazes, a u sustini bi kao sotona da vrsate Bozije gumno, i da nas vijate sa sotonom kako Hristos rece
  • LUKA 22,31 (LUKA 22,30)
  • I reče Gospod: Simone, Simone, evo vas zaiska satana da vas vije kao pšenicu.
to isto vi radite kada kazete da smo mi vavilon, tj da pade, pade
jeremija kada prorokova,. rece UJEDANPUT, a ovaj duhovni dva put, i ti cak isto kazes, a vidmo ko vas je nahuskao na nas, ako smo mi psenica, makar u prvim vekovima bili, a vi nas resetate i vijate i vrsete da ima idolopoklonika dosta medju nama u kasnijim vekovima

Poslednja izmena:
Čiji ste vi, mali Srbi?
Mi smo deca Božja. I ljudi arijevske rase kojoj je sudba dodelila počasnu ulogu da bude glavni nosilac Hrišćanstva u svetu. Mi smo članovi velike porodice slovenske, koja je kroz mnoge vekove burno čuvala stražu na kapijama Evrope, da plemena slabije rase i niže vere ne bi uznemiravali krštenu Evropu u njenom mirnom razvijanju i napredovanju. Mi smo narod kršteni, narod hristonosni. I tako, mi smo po krvi arijevci, po prezimenu Sloveni, po imenu Srbi, a po srcu i duhu Hrišćani.”

(Govor vladike Nikolaja Velimirovića, održan na 550. Vidovdan (28. juna 1939. godine) u manastiru Ravanici)

A kakav je to "moj način diskusije"? Trebam trpiti vaša svakodnevna vrijeđanja moje vjere
Navedi dokaze da sam ja vredjao vasu veru i onda me slobodno baniraj zbog te uvrede,zasto da meni gledas kroz prste a da Dedu recimo banujes ?
U najmanju ruku to nije korektno stoga dokaze na sto i deluj kako ti sluzba nalaze ALI AKO UVRED NEMAS onda je red da povuces rec !
Izvoli .
i jeftini sarkazam da se vaša subotarska visočanstva ne bi našla uvrijeđena?
Sta je sad ovo,i benigni sarkazam postao "nedopusten"na ovom forumu ?
Daj i to reci pa da znamo kako su se pravila sluzbe unapredila "pod tvojom kapom"...

Navedi dokaze da sam ja vredjao vasu veru i onda me slobodno baniraj zbog te uvrede,zasto da meni gledas kroz prste a da Dedu recimo banujes ?
U najmanju ruku to nije korektno stoga dokaze na sto i deluj kako ti sluzba nalaze ALI AKO UVRED NEMAS onda je red da povuces rec !
Izvoli .

Sta je sad ovo,i benigni sarkazam postao "nedopusten"na ovom forumu ?
Daj i to reci pa da znamo kako su se pravila sluzbe unapredila "pod tvojom kapom"...
Negiraš da je pravoslavlje hrišćanstvo, Sv. Oce zoveš paganima, novotarima i dekama ismijavajući ih, optužuješ nas za ubijanja i paljenja ljudi. Šta su to ako ne uvrede?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back