pa jel navodi da je pao vavilon, i onda odmah potom kaze taj stih da je to gumno Bozije - TAJ PAD? da preko vavilona vrsate Bozije gumno, psenicu? ajde kako je to moguce? jel vi sada trebite medju nama ko je idolopoklonik, a ko nije? ko je vas delegirao za taj posao?
- 21,8 I povika kao lav [OTK.5,5; 9,11] ... (vidi JEZEKILJ 22,25 i I PETROVA 5,8)
- 21,9 I evo dodjoše na kolima ljudi, u dva reda konjici [OTK. 6,2-8; 9,16 – 19]. Tada povika [OTK. 18,2] i reče [OTK.14,8] : pade, pade Vavilon ...
- 21,10 VRŠAJU MOJ, i PŠENICE GUMNA MOJEGA! što čuh od Gospoda nad vojskama, Boga Izrailjeva, javih vam. !!!
kako tumacis? ja tumacim da Isaija raskrinkava vas koji bi opet da obarate vavilon, samo sada navodno duhovni vavilon, tj, idolopoklonstvo nase navodno kako i sam kazes, a u sustini bi kao sotona da vrsate Bozije gumno, i da nas vijate sa sotonom kako Hristos rece
- LUKA 22,31 (LUKA 22,30)
- I reče Gospod: Simone, Simone, evo vas zaiska satana da vas vije kao pšenicu.
to isto vi radite kada kazete da smo mi vavilon, tj da pade, pade
jeremija kada prorokova,. rece UJEDANPUT, a ovaj duhovni dva put, i ti cak isto kazes, a vidmo ko vas je nahuskao na nas, ako smo mi psenica, makar u prvim vekovima bili, a vi nas resetate i vijate i vrsete da ima idolopoklonika dosta medju nama u kasnijim vekovima