Pravoslavlje

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Glasnik ne zna gdje udara. Otkad je antilažov došao ubi ga huja jer se ovaj okomio samo na EGW i onda sad raspaljuje po svima oko sebe.
pazi, ja ne verujem u mitarstva, a on dva puta ponavlja da misli da je egw prosla kroz njih, jel mislis da je to bila ironija i sarkazam njegov? ja mislim da nije
Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
vi verujete u mitarstva?
Mislim da je isla kroz mitarstva.
mislis?
Mitarstva (mitnice- carinarnice) su priče koje vuku poreklo iz paganskih i gnostičkih priča o posmrtnim lutanjima duše u kojima duša pokojnika, da bi stigla u nebesa, prvo mora da savlada demonske stražare.
pa jel vidis da glasnik i maki misle da ce da mitare, podmiciju, a ja sam po ovom pitanju na tvojoj strani - ej, oni ce da podmiciju demone, zamisli sta veruju?!

Ne.
U vasa rekoh.
Koristimo vasa samo
jel kazes da si se samo rugao, da si slagao da ovo mislis?
Ona je sada vec prosla kroz mitarstva...
vi verujete u mitarstva?
Mislim da je isla kroz mitarstva.
mislis? znaci ne mislis, samo si se rugao? lepo te pitam

na kraju ce da ispadne da si se sve samo rugao, da nista ne mislis sto pises, vec da se samo istresas jer si frustriran sa bapskom prevarom

1. da - verujem u mitarstva
  2. ne - ne verujem u mitarstva

sta je problem da nam lepo odgopvoris sta je 1 ili 2? zasto se rugas?

A kakav je to "moj način diskusije"? Trebam trpiti vaša svakodnevna vrijeđanja moje vjere i jeftini sarkazam da se vaša subotarska visočanstva ne bi našla uvrijeđena?
Pa reko sam ti vec 9 puta i opet pitas??
Ne vodi se teoloska diskusija kako smo mi celo vreme peaktikovali, vec se vodi kampanja iznosenja tudjeg vesa.
E sada se iznosi i vas ves pa se uporedjuje ko se vise ...akio

Pa ti sad neugodno...

Ruski episkop Porfirije (Uspenski) je pisao o tim bajkama poput blagodatnog ognja ili da je Presveta Bogorodica bila na Atosu (Svetoj Gori). Običan svet veruje u to iako je to još u 19. veku odbacila nauka.

Pa reko sam ti vec 9 puta i opet pitas??
Ne vodi se teoloska diskusija kako smo mi celo vreme peaktikovali, vec se vodi kampanja iznosenja tudjeg vesa.
E sada se iznosi i vas ves pa se uporedjuje ko se vise ...akio

Pa ti sad neugodno...
A kako ste vi to praktikovali? Tako što ste ismijavali moju vjeru, sprdali se sa njom, nazivali je paganskom, nehrišćanskom, robivek ne može dvije poruke sastaviti da ne vrijeđa. I ja trebam sad hodati po jajima da vas ne diram jer vi ste osjetljive ćudi.

u redu; e sada isto lepo odgovori kada sam citirao ISAIJU
Ko to vrse, i zasto Hristos rece da je satana koji bi da vije hriscane
  • LUKA 22,31 (LUKA 22,30)
  • I reče Gospod: Simone, Simone, evo vas zaiska satana da vas vije kao pšenicu.

A kako ste vi to praktikovali? Tako što ste ismijavali moju vjeru, sprdali se sa njom, nazivali je paganskom, nehrišćanskom, robivek ne može dvije poruke sastaviti da ne vrijeđa. I ja trebam sad hodati po jajima da vas ne diram jer vi ste osjetljive ćudi.
Nista.
Sada je vreme prljavog vesa.
Da li bi hteo da cujes naslov tacke otpada br 18?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back