Стефан ИПХ
Iskusan
- Poruka
- 6.118
Ја бих мало да Вам се придружим на Вашој теми,ако није почела молитва

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Добро, онда ја тебе од сада зовем "Звездана звезда Гранда"![]()

Када сам те назвао Звездом Гранда мислио сам да ти удељујем комплимет. Мене вређа ако ти мислиш да је рећи некоме да је Звазда Гранда увреда, јер то је једна од мојих омиљених емисија. Последње Звезде Гранда су побожни момци и девојке. Победник Душан Свилар стално ниси бројаницу око руке и певао је дуго година (а можда и даље пева) у црквеном хору православне цркве у Суботици, као и његов брат и мајка. Рада Манојловић је такође са сестром основала црквени хор у свом селу Четереже код Пожаревца и певала у њему, а свештеник је на ТВ-у имао само речи хвале за њу. И други такмичари Звезда Гранда су побожни, крстили су се на ТВ-у, носили бројанице, крстиће, говорили да иду у цркву, верују у Бога, итд.ne mozes da me uvredis..
samo nastavi da pokusavas..
meni je samo mnogo zao ...mora da ti je zivot prazan i bez smisla![]()

Када сам те назвао Звездом Гранда мислио сам да ти удељујем комплимет. Мене вређа ако ти мислиш да је рећи некоме да је Звазда Гранда увреда, јер то је једна од мојих омиљених емисија. Последње Звезде Гранда су побожни момци и девојке. Победник Душан Свилар стално ниси бројаницу око руке и певао је дуго година (а можда и даље пева) у црквеном хору православне цркве у Суботици, као и његов брат и мајка. Рада Манојловић је такође са сестром основала црквени хор у свом селу Четереже код Пожаревца и певала у њему, а свештеник је на ТВ-у имао само речи хвале за њу. И други такмичари Звезда Гранда су побожни, крстили су се на ТВ-у, носили бројанице, крстиће, говорили да иду у цркву, верују у Бога, итд.
А например да мени неко каже да сам хеви-металац, е онда бих то сматрао као увреду.![]()
Када сам те назвао Звездом Гранда мислио сам да ти удељујем комплимет. Мене вређа ако ти мислиш да је рећи некоме да је Звазда Гранда увреда, јер то је једна од мојих омиљених емисија. Последње Звезде Гранда су побожни момци и девојке. Победник Душан Свилар стално ниси бројаницу око руке и певао је дуго година (а можда и даље пева) у црквеном хору православне цркве у Суботици, као и његов брат и мајка. Рада Манојловић је такође са сестром основала црквени хор у свом селу Четереже код Пожаревца и певала у њему, а свештеник је на ТВ-у имао само речи хвале за њу. И други такмичари Звезда Гранда су побожни, крстили су се на ТВ-у, носили бројанице, крстиће, говорили да иду у цркву, верују у Бога, итд.
А например да мени неко каже да сам хеви-металац, е онда бих то сматрао као увреду.![]()

Звезде Гранда је сасвим друга емисија од Гранд шоа или Гранд параде. Звезде Гранда су такмичење младих (момака и девојака) неафирмисаних певача и немају везе са никаквим пороцима. Много боље и лепше организовано од неких сличних емисија типа "Идол" или слично. О томе да певају у црквеном хору (двоје од њих само из прошле поставе од седам финалиста) и да иду у цркву (остали) - прво су сами свештеници рекли за њих (нико није измислио) а за друго су сами исповедили иако су били исмејавани од жирија због тога.
А хеви-металци овде стално мене дирају и омаловажавају, а Звездана звезда ми стално говори да треба да слушам хеви-метал и зове ме на тему "КЛУБ РЕЛИГИОН" да слушам и гледам грозне спотове њене хм групе "Камелот". Такође, ви омаловажавате музику коју ја понекад слушам. А о томе колико и са чиме имају везе хеви-металци (што ни сами не крију и што се види из њихове сценографије и спотова и текстова песама) то ми модератори не дају да овде говорим, а могло би се доста рећи о томе, баш на тему религије и отворити засебна тема. Али ако већ не дате да се открива ко сте, што ни сами хеви-металци не крију за себе, у реду, нећу ни ја да пишем о томе. Али онда и Звездана звезда нек ме више не смара и не зове да гледам хеви-метал спотове. Нек оставе прво мене хеви-металци на миру па ћу и ја њих. И биће све мирно.![]()
.Drzi se ti Granda..necu te dirati,svako neka slusa sta hoce..Ali ne dozvoljavam da mlatis..SA CIM IMA VEZE GRUPA KAMELOT???!!!

Наравно да сам нормалан и да ми се више свиђа да гледам згодне и лепе жене и девојке (људска бића) а не звери, аждаје, демоне, ругобе и слично. А у неким хеви-метал спотовима и на концертима има још више еротике и оскудно одевених жена него на Гранду.Ti si kralj..Taman pomislim da si sve ispalio iz svog repertoara,ali me ti uvek iznenadis.Drzi se ti Granda..necu te dirati,svako neka slusa sta hoce..Ali ne dozvoljavam da mlatis..SA CIM IMA VEZE GRUPA KAMELOT???!!!
Ti bi i temu da otvoris ...
Smeta ti umetnicki spot,borbe dobra i zla,a ne smetaju ti sise i zadnjice koje sevaju na grandu??
Vlado LICEMERU![]()
Наравно да сам нормалан и да ми се више свиђа да гледам згодне и лепе жене и девојке (људска бића) а не звери, аждаје, демоне, ругобе и слично. А у неким хеви-метал спотовима и на концертима има још више еротике и оскудно одевених жена него на Гранду.
А ово је ваша тема "Парвославље СПЦ" па немојте да млатите празну сламу, као што ти кажеш, не удаљујте се од теме, него пишите у вези теме, ако знате и имате шта да пишете.

Moze li ova tema da se zakljuca??Ne vidim svrhu da postoji ,jer sluzi pojedincima za samoreklamu ,za reklamu sekte,offtopic,razna podsmevanja..
Па какви сте ви то православци и чланови СПЦ кад сами тражите да вам се тема закључа? Ово вам је већ друга тема о СПЦ (и прву су вам закључали) а сад хоћете и њу да вам закључају. Свашта. Какви сте ви то верници и православци? Ко вам брани да пишете на овој теми? Нико. Али ви немате воље јер вас православље посебно и не занима, јел тако? А ми зилоти смо и поред ваших сталних упадања на нашу тему успели да изгурамо преко 50 страна и све више нам људи долази, региструје се на форум да би учествовали (писали) на нашој теми. Угледајте се на нас. И немојте пуно да се нервирате и да мене оптужујете да вам ја кварим тему јер то није тачно, па наводно због мене хоћете да вам се закључа сопствена тема...??? Свашта.Moze li ova tema da se zakljuca??Ne vidim svrhu da postoji ,jer sluzi pojedincima za samoreklamu ,za reklamu sekte,offtopic,razna podsmevanja..
Мала исправка: није "Бог у Тројци" него Бог у Тројици, мисли се на Свету Тројицу - Оца, Сина и Светога Духа.Da se kroz tebe proslavi Bog u Trojci, navek veka Amin.
СИМВОЛ ВЕРЕ
Верујем у једнога Бога, Оца, Сведржитеља, Творца неба и земље и свега видљивог и невидљивог.
И у једнога Господа Исуса Христа, Сина Божјег, Јединородног, од Оца рођеног пре свих векова; Светлост од Светлости, Бога истинитог од Бога истинитог, рођеног, не створеног, једносушног Оцу, кроз кога је све постало;
Који је ради нас људи и нашег спасења сишао с небеса, и оваплотио се од Духа Светога и Марије Дјеве и постао човек;
И Који је распет за нас у време Понтија Пилата, и страдао и био погребен;
И Који је васкрсао у трећи дан, по Писму;
И Који се вазнео на небеса и седи са десне стране Оца;
И Који ће опет доћи са славом, да суди живима и мртвима, Његовом Царству неће бити краја.
И у Духа Светога, Господа, Животворнога, Који од Оца исходи, Који се са Оцем и Сином заједно поштује и заједно слави, Који је говорио кроз пророке.
У једну, свету, саборну и апостолску Цркву.
Исповедам једно крштење за опроштење грехова.
Чекам васкрсење мртвих.
И живот будућег века. Амин.
ne moze jer ce nam se posle popeti na glavu. ionako smo 4 Moderatora bezboznika!
ali sve moze da se sredi