sremski vuk
Elita
- Poruka
- 16.220
Nisu . Da bi bile monarhijije u njihovim vlastima morao bi da ucestvuje monarhVelika Britanija, Španija, Holandija, Belgija, Norveska, Danska, Švedska…sve su to i de jure i de fakto monarhije.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisu . Da bi bile monarhijije u njihovim vlastima morao bi da ucestvuje monarhVelika Britanija, Španija, Holandija, Belgija, Norveska, Danska, Švedska…sve su to i de jure i de fakto monarhije.
Velika Britanija, Španija, Holandija, Belgija, Norveska, Danska, Švedska…sve su to i de jure i de fakto monarhije.
Norveska je de fakto monarhija.De fakto kralj koji nema vlast i ne vlada ili bar ne ucestvuje u vlasti nije na vlasti i ne vlada . A drzava kojom ne vlada odnosno ne ucestvuje u vladanju de fakto nije monarhija jer monarhijom vlada parlament i monarh monarh
Po cemu toNorveska je de fakto monarhija.
Jesu.Nisu .
Po cemu u vasti norveske ne ucestvuje kraljNorveska je de fakto monarhija.
Po cemu jesu
Pitaj Enciklopediju Britaniku.Po cemu to
Ali nju niko u svetu ne zarezuje sam si to dokazaoPitaj Enciklopediju Britaniku.
Enciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.One su monarhije jer se tebi tako cini romanticno ?
Ja sam dokazao da si ti manipulator i neozbiljan sagovornik.Ali nju niko u svetu ne zarezuje sam si to dokazao
Po cemu su monarhije? U vladanju monerhijom mora da ucestvuje monarh zato se i zovu monarhije a u vladanju evropskim "monarhijama " ne ucestvuje monarh osim u vatikanuEnciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.
Hajde ti si ozbiljan i kqzi nam sta jednu drzavu definise kao monarhiju ? Sta je to sto monarhija IMA U VLASTI sto republike nemaju ? Sta je ono sto oh razlikuje u vlasti od republikaJa sam dokazao da si ti manipulator i neozbiljan sagovornik.
Kaze li i sta ih to cini monarhijama sta vlast u tim zemljama razlikuje od vlasti u republikama ?Enciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.
Enciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.Po cemu su monarhije? U vladanju monerhijom mora da ucestvuje monarh zato se i zovu monarhije a u vladanju evropskim "monarhijama " ne ucestvuje monarh osim u vatikanu
Зар није да се онај ко влада монархијом зове монарх. Монархија је по некој логици старија од монарха.Po cemu su monarhije? U vladanju monerhijom mora da ucestvuje monarh zato se i zovu monarhije a u vladanju evropskim "monarhijama " ne ucestvuje monarh osim u vatikanu
Po cemu ? Kaze li britanika sta te zemlje cini monarhijamaEnciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.
Pitaj Bitaniku zašto su te zemlje de fakto monarhije.Kaze li i sta ih to cini monarhijama sta vlast u tim zemljama razlikuje od vlasti u republikama ?
Hajde razmisli malo pokusaj sam da oformis svoj stav da britanika pise da skocis u bunar ti bi skocio ? Pa sta pise u britanici valjda je dobro skociti u bunar pa neces jedan ti dovoditi u pitanje pisanje britanikeEnciklopedija Britanika kaže da su te zemlje de fakto monarhije.
Pitam tebe sa tobom debatujem ukoliko se pod debatovanjem moze ivrstiti tvoje ponavljanje jedno te istog .Pitaj Bitaniku zašto su te zemlje de fakto monarhije.
Norveska je de fakto monarhija.Hajde razmisli malo pokusaj sam da oformis svoj stav da britanika pise da skocis u bunar ti bi skocio ? Pa sta pise u britanici valjda je dobro skociti u bunar pa neces jedan ti dovoditi u pitanje pisanje britanike
ritanijom nije monarh nego aktuelni predsednik vlade v. BritanijeЗар није да се онај ко влада монархијом зове монарх. Монархија је по некој логици старија од монарха.
ПС: Толико од мене - нећу више!
Po cemu ? Sta mislis po cemu je nor. MonarhijaNorveska je de fakto monarhija.