Povratak otpisanih ! Totalna blokada Novog Sada 15.septembar 2025 god !! Ptica ne može da proleti !! VIDEO

Moja sestra od tetke je samohrana majka , sa dvoje dece .I kad dvoje direktora odobri da joj na 3 meseca zaposle jedno dete , nista ne vredi jer se pita jedna usrana sns , šarovina od čoveka, za koga znamo da je jedva završio srednju ali fakultet lako i koga je AV stavio kao poverenika za zaposljavanje mladih .
Dok taj ne odobri nema prijema nigde u bilo kojoj firmi .On pravi spisak po donacijama i naložnicama .
U suštini to je i dobro , jer zbog takvih i još dvoje troje Vučić će izgubiti sledeće izbore na lokalu .
Mogu ja još da pričam o takvima , moja druga rodjaka je konkurisala 10 godina bezuspešno u javno zdravstvo , ali takav njegov ološ se pita , tako da nikad nije dobila posao.
Sad radi u privatnom zdravstvu , za vrednog radnika privatnici se otimaju .
Ološ,zato pumpaj bre!!! :heart:

Videli smo kad su paori blokirali put u Šapcu da ne mogu da prodju dns autobusi sa marvom kako su ti paori hrabri.
Izasli iz kola u crnom oni rezimski BEEP sa palicama i poceli da lupaju traktore dok su brze bolje poceli poljoprivrednici da se sklanjaju.
Zar toliko malo memorije imamo da se ne secamo toga?

Машта и жеље често продукују лажна сећања у складу са потребама и интересима .

Ima posla ko hoće da radi.
Sve više stranaca izabralo Srbiju za život kao cool opciju
1000009451.webp
1000009452.png

Back