mozgalica za forumske vozace:
nabroj sto preciznije broj prekrsaja sa snimka
racunaj da je neprijavljeni skup
svaki prekrsaj se racuna
e da je zakona ovako bi trebalo postupiti.
pa ajde da se ceramo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
mozgalica za forumske vozace:
Ološ,zato pumpaj bre!!!Moja sestra od tetke je samohrana majka , sa dvoje dece .I kad dvoje direktora odobri da joj na 3 meseca zaposle jedno dete , nista ne vredi jer se pita jedna usrana sns , šarovina od čoveka, za koga znamo da je jedva završio srednju ali fakultet lako i koga je AV stavio kao poverenika za zaposljavanje mladih .
Dok taj ne odobri nema prijema nigde u bilo kojoj firmi .On pravi spisak po donacijama i naložnicama .
U suštini to je i dobro , jer zbog takvih i još dvoje troje Vučić će izgubiti sledeće izbore na lokalu .
Mogu ja još da pričam o takvima , moja druga rodjaka je konkurisala 10 godina bezuspešno u javno zdravstvo , ali takav njegov ološ se pita , tako da nikad nije dobila posao.
Sad radi u privatnom zdravstvu , za vrednog radnika privatnici se otimaju .
Videli smo kad su paori blokirali put u Šapcu da ne mogu da prodju dns autobusi sa marvom kako su ti paori hrabri.
Izasli iz kola u crnom oni rezimski BEEP sa palicama i poceli da lupaju traktore dok su brze bolje poceli poljoprivrednici da se sklanjaju.
Zar toliko malo memorije imamo da se ne secamo toga?
Precedniku je svaki čovek bitan, nemoj tako.ja pa ja
ja sam nebitan![]()
isto je i sa ovima koji hoce da prebace cenzusPrecedniku je svaki čovek bitan, nemoj tako.
Srbi su lijevo od Drine, pricaju Vukovim jezikom, najhrabriji narod na svijetu.Za srpskijance iz rogatica i slicnih prestonica.
Ima posla ko hoće da radi.
Sve više stranaca izabralo Srbiju za život kao cool opciju
Previše Gospode došlo u gradove ..
Da.Srbi su lijevo od Drine, pricaju Vukovim jezikom, najhrabriji narod na svijetu.
Sa Krfa gledano moj ti Srbijanac.Da.
Gledano sa King George ostrva.
Ti mozda ko turista, sumadijski pradeda baganota mi gledao samo na njegov Ljig.Sa Krfa gledano moj ti Srbijanac.
Znaci i ti se ne secas?Машта и жеље често продукују лажна сећања у складу са потребама и интересима .