Povratak kraljevine

A mrzim sto sam uvek ja taj koji razbija tvoje iluzije i zablude ali to sto ti znas da plivas ne treba da se razmeces time nije to neko znanje to cak i zivotinje umeju . Prosto u tvom slucaju to je fizicki zakon da suplja tela plutaju i ne tonu ti ne plivas nego plucas !
Životinje umeju, uglavnom, vidim ti ne spadaš u sposobnije plivače.
Šta na jeziku nepismenih orka znači "plucas"?

Životinje umeju, uglavnom, vidim ti ne spadaš u sposobnije plivače.
Šta na jeziku nepismenih orka znači "plucas"?
Htedoh napisati plutas . Prazna tela ne tonu . I dobar sam plivac . Ali i pored toga sto plivanje ne smatram nekom vestinom i sto njom i zivotinje vladaju i sto suplja , prazna tela plutaju ipak mi je tesko poverovati da i ti umes da plivas verujem da samo plutas .

Evo zasto je i od kad je norveska bogata zemlja kao sto smo se usaglasili njeno bogatstvo nema veze sa time sto je ona formalno monarhija! Nego kao sto sam ja tvrdio zato sto ima najveca nalazista gasa i nafte . Ona je najveci proizvodjac nafte na svetu po glavi stanovnika
Norveska je našla ta nalazišta nafte 1960-ih godina a ti si rekao da je početkom 20. veka Norveska zbog nafte bila bogata.

Poslednja izmena:
Norveska je našla ta nalazišta nafte 1960-ih godina a ti si rekao da je početkom 20. veka Norveska zbog nafte bila bogata.
Sustina je da je bogata jer ima najvecu proizvodnju nafte po glavi stanivnika na svetu a ne zato sto ima kralja koji ne ucestvuje u vladanju zemljom . I da pre otkrivanja nalazista nafte i gasa nisu bili kako ti to kazes najcivilizovanija zemlja iako su bili monarhija . Fokusiraj sw na sustinu

Sustina je da je bogata jer ima najvecu proizvodnju nafte po glavi stanivnika na svetu a ne zato sto ima kralja koji ne ucestvuje u vladanju zemljom . I da pre otkrivanja nalazista nafte i gasa nisu bili kako ti to kazes najcivilizovanija zemlja iako su bili monarhija . Fokusiraj sw na sustinu
Norveska je bila bogata zemlja pocetkom 20. veka. Norveska je našla velika nalazišta nafte 1960-ih godina.

Back