- Poruka
- 1.857
sto mi cef za boshju na celu srpske 
ta kazna za ovoliko pljuvanje po srbiji je najadekvatnija.

ta kazna za ovoliko pljuvanje po srbiji je najadekvatnija.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kosovo je manji problem od juzne srbije na koju su siptari bacili oko kupujuci nekrenine masovno.Sta mislis koliko ima ljudi koji se i dalje vode da zive na Kosovu, ili bilo gde, a da tamo zapravo vise ne zive? Meni licno ne znaci nista, procitaj kontekst pa vidi na sta sam aludirao. Broj albanaca sam jedino povezivao sa politickim udelom u nekom potencijalnom zivotu u sastavu Srbije (vracanju dela teritorije pod kontrolu maticne drzave). Sto se mene licno tice neka ih bude i 5 miliona, samo kazem da u tom slucaju imaju parlamentarnu vecinu, premijersko mesto, mozda predsednika itd.
ma gde ce bre da se vrati.Ako nekim čudom (ruskim čudom) Kosovo se vrati u pravnopolitički poredak Srbije, tko je ovdje spreman se spakirati i živjeti na Kosovu?
Rusija se nece mesati po pitanju Kosova, Amerikanci ce zaokruziti taj deo Evropi uz ruski amin i to je to. Srbija je jedina, ali jedina, tacka u Evropi koja nije pokrivena NATO i americkom kapom, jedini "faktor nestabilnosti" i kamencic u cipeli. I to se mora resiti, na zalost i na nasu stetu. Ali, sami smo kriviAko nekim čudom (ruskim čudom) Kosovo se vrati u pravnopolitički poredak Srbije, tko je ovdje spreman se spakirati i živjeti na Kosovu?
jok, zna se tacno ko je sve kriv.Ali, sami smo krivi
ma gde ce bre da se vrati.
pre ce siptari sa srpskim soskama ucestvovati u parlamentarnom odlucivanju u srbiji.
sve se to krije od naroda srbije i magli nekim glupostima.
Ko? Za svu nasu nesrecu krivi su pogresni izbor naseg rukovodstva izmedju 90-te i 2000-te. U smrtonosnom zagrljaju komunisticke anakonde iz Kremlja donosili smo pogresne oduke, dok se varsavski pakt rusio, dok je komunizam umirao, i berlinski zid padao, mi smo isli u tom pravcu iskoristeni za tude interese.jok, zna se tacno ko je sve kriv.
dodao ispod nisi video.Ko? Za svu nasu nesrecu krivi su pogresni izbor naseg rukovodstva izmedju 90-te i 2000-te. U smrtonosnom zagrljaju komunisticke anakonde iz Kremlja donosili smo pogresne oduke, dok se varsavski pakt rusio, dok je komunizam umirao, i berlinski zid padao, mi smo isli u tom pravcu iskoristeni za tude interese.
Ok, otprilike si potvrdio moje reci. Nisam video da si dodao komentardodao ispod nisi video.
Znam $amo šta žele velikaši Serbie (verzija bez IJ!)... Dugogodišnji dugoprsti krojači $udbine poznati kao ∆-tandara-manadara [∆™]:Kratka autorska tema.
Kosovo je proglaseno kao nezavisna drzava 2008. godine, zavrsivsi etapu koju je amerika pocela jos pre deceniju do tog momenta. Nakon ove tragicne S(n)S vladavine od 13 godina, Srbija je (govoreci svom narodu da je kosovo nase), redovno potpisivala priznanje kosovske drzavnosti deo po deo, a do sada su gotovo sve dali. Medjutim, to nije tema ovde.
Da li Srbi zaista zele da kosovo bude Srbija? Hipotetski scenario da srpska vojska udje na kosovo i... Sta mislite?
Koliko god, mnogo ih je, i u slučaju da se Kosovo vrati u ustavno pravni poredak Srbije (iako ne vidim miran način za to), to bi dramatično promijenilo političku mapu SrbijeSta mislis koliko ima ljudi koji se i dalje vode da zive na Kosovu, ili bilo gde, a da tamo zapravo vise ne zive? Meni licno ne znaci nista, procitaj kontekst pa vidi na sta sam aludirao. Broj albanaca sam jedino povezivao sa politickim udelom u nekom potencijalnom zivotu u sastavu Srbije (vracanju dela teritorije pod kontrolu maticne drzave). Sto se mene licno tice neka ih bude i 5 miliona, samo kazem da u tom slucaju imaju parlamentarnu vecinu, premijersko mesto, mozda predsednika itd.
Previse ih je imali bi stalno nemire i ovako ne mozemo da se slozimo unutar srpskog naroda. Imaju te 4 opstine na severu gde nema Siptara,tu je moglo nesto da se uradi ali se Vucic i Dacic nisu snasli .Koliko god, mnogo ih je, i u slučaju da se Kosovo vrati u ustavno pravni poredak Srbije (iako ne vidim miran način za to), to bi dramatično promijenilo političku mapu Srbije
Pa upravo o tome sam govorio, i zato potezao broj alabanaca.Koliko god, mnogo ih je, i u slučaju da se Kosovo vrati u ustavno pravni poredak Srbije (iako ne vidim miran način za to), to bi dramatično promijenilo političku mapu Srbije
Србе не занима КиМ, већ само једна ствар, да ли ће АВ да опстане или неће.Kratka autorska tema.
Kosovo je proglaseno kao nezavisna drzava 2008. godine, zavrsivsi etapu koju je amerika pocela jos pre deceniju do tog momenta. Nakon ove tragicne S(n)S vladavine od 13 godina, Srbija je (govoreci svom narodu da je kosovo nase), redovno potpisivala priznanje kosovske drzavnosti deo po deo, a do sada su gotovo sve dali. Medjutim, to nije tema ovde.
Da li Srbi zaista zele da kosovo bude Srbija? Hipotetski scenario da srpska vojska udje na kosovo i (pozeljno) mirno okupira teritoriju i to zapad dopusti. S tim na umu, Srbija bi se pojacala za milion stanovnika, da kazemo 700, 800 hiljada albanci, koji preko noci postaju punopravni gradjani republike srbije. Da zaokruzimo, skoro jedna petina gradjana srbije bi bila da kazemo albanci. To znaci da ti ljudi ce se kretati po celoj zemlji, uzivace ista prava ko ostali, glasace za naseg predsednika, moci ce da rade sta god gde god.
Srbi preziru siptare na drustvenim mrezama, open balkan je izuzetno nepopularna ideja koga god da pitas. Kosovo ne moze biti srbija bez izuzetne autonomije u sastavu zemlje, a oba naroda moraju ziveti zajedno, nema genocida ili proterivanja. Sta mislite?
Jeste, ja sam čuveni ubica i mučitelj, Sizif Frankeštajn.
Imam previše prijatelja Albanaca, Hrvata, muslimana, Amerikanaca, da bih kao ti bio upecan na te gluposti o kolektivnim krivicama celih naroda.
Nažalost, nemaju svi prilike da šarenilo sveta gledaju u prvom licu. Ljudi su osiromašili duhom, i to neće biti bolje dok god se pecaju na te narative na koje su tebe upecali.
I nama bez vas.pasaluk al bez vas iskompleksiranih iz krajina, tacnooooo.
On je provokator,ali nije ni iz Sarajeva ni iz Zagreba,nego iz Srbije.
On ti je Marlon,zan pjer,a sad je colonel Kurtz.
Kaže da je iz Beograda.
da se tebi dezerteru nije stislo dupe od hrvata, do sad bi srbija bila na liniji sa karlobagom .
long live mr ćamil
tek cete vi da vidite kake ebe drug camil...kukacete za kurcom, pardon kurkijem
znas kako se kaze... karma amigo... kad dirnes bozanstvo jednom semo, ok, ali zweimal ili three times ili vise...e onda te stigne.
Kao što sam rekao, nema Srba iz Srbije koji se izjašnjavaju kao Srbijanci, ali je zato i Novi Pazar u Srbiji…ja ti rekoh, jednom je dovoljno da se iskompromitujes pred nekim ko ima mozga.... ovo tvoje kreveljenje moz da prodje samo kod onih ko ti
nismo mi tema...nemoj trolovati
tema je drug, gdin, novi lider srpske, mr. camil.
Kolega, ne nasedaj, u pitanju je bošnjački provokator, pogledaj šta je sve pisao.I nama bez vas.
ae nemo pace maji sima, da ti cika maki bonuI nama bez vas.
Kratka autorska tema.
Da li Srbi zaista zele da kosovo bude Srbija? Hipotetski scenario da srpska vojska udje na kosovo i (pozeljno) mirno okupira teritoriju i to zapad dopusti. S tim na umu, Srbija bi se pojacala za milion stanovnika, da kazemo 700, 800 hiljada albanci, koji preko noci postaju punopravni gradjani republike srbije. Da zaokruzimo, skoro jedna petina gradjana srbije bi bila da kazemo albanci. To znaci da ti ljudi ce se kretati po celoj zemlji, uzivace ista prava ko ostali, glasace za naseg predsednika, moci ce da rade sta god gde god.
Srbi preziru siptare na drustvenim mrezama, open balkan je izuzetno nepopularna ideja koga god da pitas. Kosovo ne moze biti srbija bez izuzetne autonomije u sastavu zemlje, a oba naroda moraju ziveti zajedno, nema genocida ili proterivanja. Sta mislite?
Србе не занима КиМ, већ само једна ствар, да ли ће АВ да опстане или неће.
kolega sima je naseoKolega, ne nasedaj, u pitanju je bošnjački provokator, pogledaj šta je sve pisao.
Providno, uhvaćen si kolega, sve je jasno kao dan. Nisi ti prvi koji je ovde tako botovao i predstavljao se kao nekakav “ljuti Srbijanac” koji ne voli “Prečane”.ae nemo pace maji sima, da ti cika maki bonu
sami ste prizvali sejtana ćamila kurceci se i vredjajuci ovde danima