- Poruka
- 9.313
Pitaj Enciklopediju Britaniku.Po cemu ? Sta mislis po cemu je nor. Monarhija
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pitaj Enciklopediju Britaniku.Po cemu ? Sta mislis po cemu je nor. Monarhija
Sad ces na pitanje sta mislis zasto je n. Monarhija napisati zato sto to pise u britanici dakle ti nemas svoje misljenje svoj stav. Ovim odgovorom si samo odgovorio da ti ne mislis ne formiras sam svoj stavPitaj Enciklopediju Britaniku.
Pitacu je kad budem debatovao sa njom sada pokusavam da debatujem sa tobom . Zato tebe pitam STA TI ( OVO TI BIH PODVUKAO ) MISLIS ZASTO JE NORVESKA U CIJOJ VLASTI NE UCESTVUJE MONARH SUSTINSKI MONARHIJAPitaj Enciklopediju Britaniku.
Istina boli, i treba da te boli.Sad ces na pitanje sta mislis zasto je n. Monarhija napisati zato sto to pise u britanici dakle ti nemas svoje misljenje svoj stav. Ovim odgovorom si samo odgovorio da ti ne mislis ne formiras sam svoj stav
Budi musko izdrzi bol i odgovori . Stegni zube i uprkos boli iznesi svoje mislje jeIstina boli, i treba da te boli.
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Budi musko izdrzi bol i odgovori . Stegni zube i uprkos boli iznesi svoje mislje je
Formalno jeste . Ala volis kad ti se deset puta pise istoBudi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Norveska je de fakto monarhija.Formalno jeste . Ala volis kad ti se deset puta pise isto
Sta bi sa tvojim misljenjem ? Nemas ga? Hajde pokusaj nije tesko svi ga uglavnom imamoNorveska je de fakto monarhija.
Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.Sta bi sa tvojim misljenjem ? Nemas ga? Hajde pokusaj nije tesko svi ga uglavnom imamo
Nemam svoje misljenje . I da ga ne mogu objasniti i izdefinisatiNorveska je de fakto monarhija.
Tebe nije stamota sto nemas svoje misljenje ???Budi normalan čovek pa priznaj da je Norveska de fakto monarhija.
Meni bi bilo sramota da radim ono sto ti radiš.Tebe nije stamota sto nemas svoje misljenje ???
Nije to pomalo, već mnogo.Odoh ja ti ako nekad budes imao svoje misljenje mozemo ponovo pokusati da debatujemo . Iskreno pomqlo se glupo osecam pokusavajuci da debatujem sa nekim ko priznaje da nema svoje misljenje. Osecam se ko da debatujem sa mikrotalasnom pecnicom . Ako uspes da oformis svoje misljenje mozemo nastaviti
Eeeee stobom u debatovanju se osecam skroz drukcije od tebe nemam ocekivanja da imas svoje misljenje a zabavan si kad pocnes da k.ecic i da vrdas od cinjenice da sam ti ja pomogao da prestanes u debatovanju da kmecis . Pomalo mi je zao sto sam ti pomogqo da se odviknes od kmecanja bio si smesniji dok si kmecao . Mislim smesan si i sada i sada ti se svi smeju ali bio si vrh dok si kmecaoNije to pomalo, već mnogo.
Ti umes da plivas ???? Eto dokaza da to svi mogu naucitiDobro bre, Nepismene, zašto nisi došao do mene na more, da te naučim bar da plivaš kad nemaš ni jednu drugu veštinu? Uspevao sam ja sekire i ćuskije svašta da naučim.
A mrzim sto sam uvek ja taj koji razbija tvoje iluzije i zablude ali to sto ti znas da plivas ne treba da se razmeces time nije to neko znanje to cak i zivotinje umeju . Prosto u tvom slucaju to je fizicki zakon da suplja tela plutaju i ne tonu ti ne plivas nego plucas !Dobro bre, Nepismene, zašto nisi došao do mene na more, da te naučim bar da plivaš kad nemaš ni jednu drugu veštinu? Uspevao sam ja sekire i ćuskije svašta da naučim.
Preciznije sve tri nase dinastije novovekovne su autohtone . Ali ne vidim pd kakvog je to znacaja? To je samo podatak iz nase istorijeДа ли знате од када је Краљевина Србија парламемтарна монархија и које су још државе у то биле парламентарне монархије у то време ?
Које европске династије су национално аутохтоне у модерно доба? .УСрбији су обе !!!