Povratak kraljevine

Odoh ja ti ako nekad budes imao svoje misljenje mozemo ponovo pokusati da debatujemo . Iskreno pomqlo se glupo osecam pokusavajuci da debatujem sa nekim ko priznaje da nema svoje misljenje. Osecam se ko da debatujem sa mikrotalasnom pecnicom . Ako uspes da oformis svoje misljenje mozemo nastaviti

Nije to pomalo, već mnogo.
Eeeee stobom u debatovanju se osecam skroz drukcije od tebe nemam ocekivanja da imas svoje misljenje a zabavan si kad pocnes da k.ecic i da vrdas od cinjenice da sam ti ja pomogao da prestanes u debatovanju da kmecis . Pomalo mi je zao sto sam ti pomogqo da se odviknes od kmecanja bio si smesniji dok si kmecao . Mislim smesan si i sada i sada ti se svi smeju ali bio si vrh dok si kmecao

Да ли знате од када је Краљевина Србија парламемтарна монархија и које су још државе у то биле парламентарне монархије у то време ?
Које европске династије су национално аутохтоне у модерно доба? .УСрбији су обе !!!

Poslednja izmena:
Dobro bre, Nepismene, zašto nisi došao do mene na more, da te naučim bar da plivaš kad nemaš ni jednu drugu veštinu? Uspevao sam ja sekire i ćuskije svašta da naučim.
A mrzim sto sam uvek ja taj koji razbija tvoje iluzije i zablude ali to sto ti znas da plivas ne treba da se razmeces time nije to neko znanje to cak i zivotinje umeju . Prosto u tvom slucaju to je fizicki zakon da suplja tela plutaju i ne tonu ti ne plivas nego plucas !

Да ли знате од када је Краљевина Србија парламемтарна монархија и које су још државе у то биле парламентарне монархије у то време ?
Које европске династије су национално аутохтоне у модерно доба? .УСрбији су обе !!!
Preciznije sve tri nase dinastije novovekovne su autohtone . Ali ne vidim pd kakvog je to znacaja? To je samo podatak iz nase istorije

Back