Posao u Australiji

Malo da vam dopunim prevod:
Confirmation by web form je potvrda preko web formulara, koji postoji na tvojoj stranici sa podacima (ono check progres of your application), koju ipak ne znam da li imaju paper based aplikanti.
Ovo me zbunilo, taj Confirmation ...jer mi papirnati to nemamo. Postoji jedna opcija gdje mogu preko emaila da pošaljem dodatna dokumenta kao atačment, pa ću tako da probam. Tako sam poslala novi Police.

Puno fala z:)

najbolje je da 1193 skineš, popuniš, skeniraš i pošalješ kao attachment sa starog maila; he,he znam da ste rekli to već, nego da ponovim i ja;
ti formulari mogu i direktno da se popunjavaju u Acrobatu, medjutim džaba, jer imaš mesto za potpis, koje moraš ručno.
Ja se mnogo nerviram kad moram to ručno da radim uz svu tehnologiju koju imam, i koju oni tvrde da imaju, ali je koriste sve napola. Pola formulara sam mogao online da popunim, ledan delić offline, ali ipak preko računara, a dobar deo nije bilo druge nego štampa, olovka, skener...
eto

nego, jesam li rek'o da će biti bračnih napada na novu damu na forumu?
pa branite je sad

Poslednja izmena:
Jao što je mene sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ja sam novi na ovde ovome postovi,kako da dobijem vizu brzo tu oko par mececi do pola godine,jer more neko da kaže????Joj što je mene sramota!!!!Vi svi skoro u Australiju aja još ovdjekara.

Nego da se uozbiljim:

Nama objavili ovi na vijestima da će stari - plavetni pasporti važiti do 31.dec 2009. Moram polako da ulažem u vađenje novih 5 komada! To automatski podliježe onom Change of circumstances...
Ajd i taj trošak da podnesem, pa da prebolim i te pare pošto mi se sve više čini da je investicija propala.

A vidiš Palmo , mi se nešto razmišljamo da ne vadimo ove Nove pasoše...
I ako Plavi pasoši traju do kraja 2009, negde sam na Internetu pročitala da strane zemlje uvažavaju ´´rok važnosti´´ Pasoša do onog datuma koji ti stoji u pasošu...

:P

A vidiš Palmo , mi se nešto razmišljamo da ne vadimo ove Nove pasoše...
I ako Plavi pasoši traju do kraja 2009, negde sam na Internetu pročitala da strane zemlje uvažavaju ´´rok važnosti´´ Pasoša do onog datuma koji ti stoji u pasošu...

:P
Jeste, to sam i ja negdje vidjela, ali pojma nemam gdje! Ali mom najmladjem djetetu rok važnosti ovog pasoša je ograničen na 2 god, tako da će u novembru da mu istekne, a oni traže validnost pasoša min. 2 god.E, sad pod pretpostavkom da mi pođemo tamo ove godine, ja nemam gdje tamo da mu izvadim novi tj crnogorski.

Imaju li tvoja djeca sopstvene pasoše ili su na tvoj?

Palmo imaš tamo valjda u AU konzulat ili ambasadu Crne Gore, pa ćeš tamo to da središ...
Našim klincima ističu u februaru 2010...

A detetu lepo ovde izvadi plavi pasoš koji će imati važnost još 2 godine, i onda ti je sve ´´pokriveno´´... ;)

Alo pa gde ste ljudi niste valjda odustali od Au.ŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠŠalim se naravno,ali došao sam sada samo nešto da Vam kažem.U vreme kada sam ja bio zapaljen za odlazak u Au kao i Vi sada imao sam kontakata sa jednom devojkom iz Italije a koja je inače iz Beograda.Radi u Italiji u Rimu kao vodič na onome Koloseumu.Ona je tada pre oko dve godine nepune takodje trebala a i u medjuvremenu otišla u Au.Večeras posle toliko vremena mi je poslala poruku čiji je deo teksta izmedju ostalog i sledeći:" SALILA SAM SE...A JESI LI STIGAO U AUSTRALIJU?
MI SMO BILI I VRATILI SE....POSLE TRI MESECA...NIJE MI SE SVIDELO UOPSTE........"(kraj citata)
Ovom porukom želim eto da ukažem i na mišljenje nekoga ko je već bio tamo.Nemojte pogrešno shvatiti ali imajte reciomo i to u vidu.......Pozzzz

Zdravo koleza pa što nam te nema, nema te od onda kad mi udeli ´´komplimenat´´ za buljavo oko...
A sada nas jošte uvako neurozne od počekivanja nedočekivanih viza ´´veseliš´´ sa neveselim vestima...

A L si ukapiro išta, ja sam sama sebe jedva ukapirala ;) :P

Nemoj tako pričala,ja u opšte to ne mislila.Pa to tvoje okico je jako vrlo čak šta više da pače vrlo vrlasto i lepo.To što ono malo više virilo iz kapkića ne znači da će da ispane napolje.izmedju ostaleg ti sama kazala da je malo buljkavo.Ne se ja tebe uplašila ja znala da ti dobar čovek.Jel kužila drugarica moja.Ebiga Šika i meni da je neko kazala pre godinu i po dana da Australijica ne valja ja bi ga oterio malo u p... m..... tamo njega.Ja tebe skroz razumela.Evo to znala i ona Palamica iz susednu nam bratsku zemlju.

E baš si mi nedostajati moja mila koleg, ovdi sva neki tišine, ko kakfi poofanjak ja nemao sa kim pričalo...

Ja imaš jedna pitenja za teba :

Zašte ljudovi morale kijfati so zotvoreni okance ?

Ja čekaš na tfoj brza odgavaro... :p

Poslednja izmena:
Ja reklo teba odgavaro na pitenja :

Ljudovi morale kijafati so zatvoreni okance zoto da im okance nebe ispadelo !

Auuu al se zamori od oveg pisanija vrlo tačneg grametičkog...

Saćem da idem lepo na pajkinje kod mogi ljubljenega
ka me samo tereš,
a te ideš lepo kod tvogi ljubljenice
sa osmehem na lice
ali se paziš od slomljeni vilice...

Pozdravčić dragi kolega i do skorog pisanija ;) :( :) :P

Back