Posao u Australiji

Za bokadz: vidi što sam našla

Ha ha ha ha

Pardon drugarice moja,

sada sam te skontao ko si.Ti si me spominjala ono u fazonu kao:ko onaj momak 13 nedaj Bože-ha ha ha ha na postu Novog Zelanda.Odavno sam hteo da te izkritikujem za to.

Šta da ti kažem ja sam poslao tako i dobio verifikaciju,da nisam ko zna šta bi bilo.Moj kolega koje je svojevremeno poslao jednu ipo stranicu je puko ko zvečka prvi put idbili su ga.Sada je ponovo poslao ali normalnu tu negde ko ja i sada je dobio verifikaciju i ide na test 12.05.2007. i palimo zajedno pošto je i on za NSW a i isto zanimanje kao i ja.
Ti probaj sa 1,2,3 a ne kao nedaj Bože onaj momak 13 pa ćeš videti kakav ćeš odgovor dobiti.

Što bi s ovim tvojim drugom, je li pošao u Australiju?

Za bokadz: vidi što sam našla

Što bi s ovim tvojim drugom, je li pošao u Australiju?

E palmice taj je u Australiji već 6 meseci.Dobio je independent vizu,ima zanimanje sa modl liste -klima uredjaji servis i montaža i ima skromnih 24 godine.Dobio je vizu za godinu i dva meseca i dobio uslov da se javi do 21 02.2009. u Au a on otišao odmah još u junu 2008 dvadeset dana nakon što mu je viza zalepljena u pasoš.Prodao alat koji je imao,auto i dr i tutavela u Sidnej.Nisam ga od tada čuo.To ti je dokaz dok su ovde ližu se s tobom a kada odu tamo nema ih više na forumima i normalno kukaju kao i svi da im je tamo loše a niko se ne vraća.Ali možda jedna jako bitna stvar.Imao je agenta u Au koji mu je sredjivao sve papire.Koštao ga je agent oko 4500 dolara(neka ženska je bila u pitanju).

Poslednja izmena:
Ša ti je be čoveče, L si u frki...
Pa šta da, pišem ko dalaBu...
Nigde nikog nema a i kada se nešto i napiše > Led ledeni... :(
Valjda smo postali mnogo fini pa nam nije do ćaskanja...
Ja visim redovno na ´´Krsti´´ tu sam...

Bokadz veliki ljubacPo od Hexy~Pepsy ;)

kupovina polovnih kola u pertu ...ima li ko iskustva sa tim

Pre nekih dva meseca sam ostavio post kako i gde sam ja i jos par ljudi trazili i kupili kola i po kojim cenama. Ako si nov u Pertu primetices da imas dosta dilera, ali kod njih je i cena naduvana. MOzes da se cenkas sa njima. Najeftinije je da kupis od privatnog lica, tu je cena pristupacnija. U Viktorija i Osborn parku su najskuplji dileri, ima jos i grupa dilera na Waneroo road - oni su nesto jeftiniji od predhodno navedenih. Kupi novine subotom i nedseljom (Western Australian), tu ces naci dosta oglasa.

Ovde pise svasta,da sam sada skroz zbunjen! Zavrsavam fax(prehrambena tehnologija) i kurs engleskog i voleo bi da zivim i radim u Australiji...Da li mi neko moze reci koje stvari trebam da uradim da bi dosao do te vize...znaci korak po korak,i koliko to kosta? HVALA

Ovo mi zvuchi sve bolje i bolje, zapravo odlichno. Zanimanje klima mechanicar ocigledno dobro prolazi :whistling:
Posto je to i moje zanimanje, a predao sam aplikaciju 12.11.2008., iskreno bio bi veoma srecan kad bi mi odobrili vizu za godinu i 2 meseca :worth:

Kad sam poslala upit prije 20 dana "kad ću dobiti CO" odgovoreno mi je sljedeće:

GSM post-lodgement enquiry

A reference number has been allocated to this enquiry and can
be found in the subject line of this email. Please be assured
that we respond to ALL enquiries as soon as possible. We will
aim to reply to your enquiry within 5 working days. More complex
enquiries may take longer, so there is no need to resend your
enquiry if you don't hear from us during that time.

It is not possible for the ASPC to provide an indicative timeframe
for when your application will be allocated to a case officer
for processing. Applications are generally allocated to case
officers by date of receipt.
You should be aware that there
are a large number of applications already in the application
pipeline at the time you lodge so there may be a significant
time lapse before processing commences.

...tako da ne mislim da je ovo neki automatski odgovor, već odgovor nekog"živog" koji mi je poslat nekoliko dana poslije mog upita. Ovdje kažu da se Co dodjeljuje datumom prispijeća aplikacije...

Što mislite o ovome?

cao svima!
vidim da ste upuceni u iseljenicke vize,
a
mene zanima kako da dobijem radnu vizu za AU?
I da li ljudi zi AU znaju neke sajtove koji traze ljude iz drugih drzava da rade kod njih!

Druze s obzirom kakva je kriza ovde pocela vrlo tesko da ce ti neko dati posao. Imas milion web sajtova pa udri.
Kreni ti regularnim putem dobi boravisnu vizu dodji i nadji posao.

Back