Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Pa koliko vidim o toj opciji ovde izgleda niko ne razmišlja (to da si možda već udata), e draga Emmily 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ovo me zbunilo, taj Confirmation ...jer mi papirnati to nemamo. Postoji jedna opcija gdje mogu preko emaila da pošaljem dodatna dokumenta kao atačment, pa ću tako da probam. Tako sam poslala novi Police.Malo da vam dopunim prevod:
Confirmation by web form je potvrda preko web formulara, koji postoji na tvojoj stranici sa podacima (ono check progres of your application), koju ipak ne znam da li imaju paper based aplikanti.
Jao što je mene sramota!!!!!!!!!!!!!!!!!!
..... aja još ovdjekara.
Ej bre bokadz , šta ti je tebi sa tobom ?![]()
Jeste, to sam i ja negdje vidjela, ali pojma nemam gdje! Ali mom najmladjem djetetu rok važnosti ovog pasoša je ograničen na 2 god, tako da će u novembru da mu istekne, a oni traže validnost pasoša min. 2 god.E, sad pod pretpostavkom da mi pođemo tamo ove godine, ja nemam gdje tamo da mu izvadim novi tj crnogorski.A vidiš Palmo , mi se nešto razmišljamo da ne vadimo ove Nove pasoše...
I ako Plavi pasoši traju do kraja 2009, negde sam na Internetu pročitala da strane zemlje uvažavaju ´´rok važnosti´´ Pasoša do onog datuma koji ti stoji u pasošu...
![]()
kupovina polovnih kola u pertu ...ima li ko iskustva sa tim