Posao u Australiji

Zahvaljujem se mladom kolezi Tree - u (jednom) na nadasve opširnom, detaljnom i optimističkom izlaganju činjenica ...
Moram priznati da me taj vudu net malko plaši ! Ako je imao efekat da me zaplaši > uspelo je :)

´´Mlada kolezinica´´ (jedna od one dve) Hexy

Ma ikonica me očarala, pazi mu samo facu kako sa uživanjem i zlobom bocka ovog čovečuljka :vudu: Ja sam vudu imam glavu ludu...

Emmily, ja još uvek ne čekam ništa, jer mi je rano, predao sam u septembru, evo ilustrovano:
event.png

planiram da počnem čekanje tamo na leto negde... dotad ću valjda da ispratim ove dve (znaš sigurno koje su, nemoj da im kažeš, mnogo se ljute kad ih prozivam nešto, jure oklagijama, viču okolo, strašno...) :vudu: i tako bajem svaki dan ovog čovečuljka, ne bi li ih prozvali više...

Pa alo ljudi,nemojte tako pa to je 60.000 viza predatih godišnje.Ako svaka molba ima bar
50 stranica bilo koje vrste to je onda 3 miliona listova A4 formata koji udju ASPC.

Jedna godina ima 365 dana,8760 sati,525600 minuta i 31536000 sekundi.

Prostom računicom:
31536000 sekundi podeljeno sa 3000000 listova A4 formata je 10,5.

Što znači da oni imaju 10 sekundi i 51 stotinku da pročitaju jedan list A4 formata

Imajte u vidu da je računica za 365 dana,a oni nerade svaki dan od 0-24h.Pa to je prosto ne moguće izvesti.

Pa alo ljudi,nemojte tako pa to je 60.000 viza predatih godišnje.Ako svaka molba ima bar
50 stranica bilo koje vrste to je onda 3 miliona listova A4 formata koji udju ASPC.

Prostom računicom:

Što znači da oni imaju 10 sekundi i 51 stotinku da pročitaju jedan list A4 formata

Imajte u vidu da je računica za 365 dana,a oni nerade svaki dan od 0-24h.Pa to je prosto ne moguće izvesti.

Dobro bre bokadz pa nemoj da se uzbuđavaš, eto sada kad si nam tako izračunao evo stidimo se :zstidljivko: :zstidljivko: :zstidljivko: :zstidljivko: :zstidljivko:

Hexy :zima:z:poz:

Ma ikonica me očarala, pazi mu samo facu kako sa uživanjem i zlobom bocka ovog čovečuljka :vudu: Ja sam vudu imam glavu ludu...

Emmily, ja još uvek ne čekam ništa, jer mi je rano, predao sam u septembru, evo ilustrovano:
event.png

planiram da počnem čekanje tamo na leto negde... dotad ću valjda da ispratim ove dve (znaš sigurno koje su, nemoj da im kažeš, mnogo se ljute kad ih prozivam nešto, jure oklagijama, viču okolo, strašno...) :vudu: i tako bajem svaki dan ovog čovečuljka, ne bi li ih prozvali više...

Lepo si mi to cekanje slikovito pokazao..zapravo to je tek vreme od kad si predao application.Ne brini,necu im reci nista z:mrgreen:

Emmily, ti si simpatičan novitet na ovom forumu, odišeš pozitivnošću, ne mrzi te da čitaš i pišeš, odgovaraš fino svakome i komuniciraš sa svima, a ne teraš mikog da ostane kući, jer bi se i ti vratila...:rumenko: postavila si i slike, lepe, verovatno si državljanin, očekujem da počneš uskoro da dobijaš i bračne ponude s foruma z:D z:sp: :rotf::rida:

:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf: hi•lar•i•ous [hi'lejrijÁs]

Prostom računicom:

Emmily, ti si simpatičan novitet na ovom forumu, odišeš pozitivnošću, ne mrzi te da čitaš i pišeš, odgovaraš fino svakome i komuniciraš sa svima, a ne teraš mikog da ostane kući, jer bi se i ti vratila...:rumenko: postavila si i slike, lepe, verovatno si državljanin, očekujem da počneš uskoro da dobijaš i bračne ponude s foruma z:D z:sp: :rotf::rida:

z:shock: Ma daj Tree nemoj ovde da provodadžišeš, pusti to čeljade na miru !
Samo joj još fali da je ovde neki mangupi ´´nanjuše´´ oteraće nam je jadnu ! z:cry:
Sve-sve al´ što je leeepaaa :zstidljivko:

Za svaku pohvalu z;)

z:poz:

Hahaha....eh uzivam da citam vas dvoje kad pricate...sita se "ismejem"z:mrgreen:
Nego,ajde da dodam i ja par reci.
Ovako,kao prvo isla sam da gledam Novaka Djokovica (tenis) - svaka mu cast ma najbolji je!! :ok: Jeste da je bilo jako vruce, na terenu gde su oni "skakutali" bilo je svega 36C, z:shock:ali Boze moj....mi smo bar sedeli u hladu (ako se na toj temperaturi moze to nazvati hlad).
Drugo, Tree hvala na komplimentima, z:poz: nisam lenja,(sada sam jos na godisnjem odmoru,pa imam malo vise vremena) eto drago mi je da mogu i ja sa ove strane da vam dam neki savet,a to za bracne ponude...paaaaaa ja to vise volim uzivo nego preko neta z:mrgreen:
Ako sam te dobro razumela,a mozda i nisam - rece nesto da bi se vratila nazad,htela sam da ti kazem da se na bih vratila,ja dodjem na odmor tamo,ali ne bih mogla da se vratim za stalno.
I tebi Hexy hvala na komplimentima, nego samo da ti kazem nisam ja bas tako mlada kao sto izgledam (svi mi daju ne vise od 25) -stvarnost je mnogo bolnija z:cry: Sta da se radi....Pozdrav za vas oboje z:poz:

Poslednja izmena:
Hexy..to je sve od sunca,veruj -videces i ti kad dodjes podmladices se,pa te Tree nece prepoznati z:shock:
Nego, danas sam isla na tenis da gledam Novaka kao sto sam napisala gore, da znate kakva je vrucina bilaaaaaa...na terernu gde su oni igrali bilo je 36C.z:shock:z:shock:z:shock:
U mom delu grada je bilo 33C - u Penrith-u tacno 40C (pitaj tetku).
A za sutra kod nas predvidjaju od 33 pa navise,a u Penrith-u i dalje 40Cz:shock:

Pozdrav "from baked bacon" z:poz:

Hexy..to je sve od sunca,veruj -videces i ti kad dodjes podmladices se,pa te Tree nece prepoznati z:shock:
Nego, danas sam isla na tenis da gledam Novaka kao sto sam napisala gore, da znate kakva je vrucina bilaaaaaa...na terernu gde su oni igrali bilo je 36C.z:shock:z:shock:z:shock:
U mom delu grada je bilo 33C - u Penrith-u tacno 40C (pitaj tetku).
A za sutra kod nas predvidjaju od 33 pa navise,a u Penrith-u i dalje 40Cz:shock:

Pozdrav "from baked bacon" z:poz:

Blago tebi kako ti je fino toplo! Ma definitivno i meni treba kura podmlađivanja, ove moje koske ne podnose više hladnoću :zima:
A uvalim se tu na kauč i gledam onaj Travel Channel pa prikažu i Australiju počešće, te plaže te vinograde... mora da su strašna ta njihova vina.

Ajde da mi pomognete da ovo protumačim - mail od immija ( onaj enquiry što sam im poslala), a pitala sam ih u vezi moje email adrese koja više nije ista kao ona koju sam navela u aplikacionom formularu. A, .ebeš ga ( izvinite na izrazu) meni sve mora da se iskomplikuje. Nisam je ja mijenjala već moj provajder napravio izmjene svima.

From: no-reply@immi.gov.au <no-reply@immi.gov.au>

Dear Sir/Madam,

Thank you for your e-mail about your visa application under Australia’s
General Skilled Migration programme.

It is noted that you have used an email address that is not the email
address authorised for contact for this visa application. If you wish
another email address to be used for all future communication please
advise us in writing. Confirmation by a web form from the address on your
records will be sufficient
or alternatively you can submit a Form 1193 or
other written communication.

Unless otherwise advised in writing, DIAC will continue to use the email
address currently authorised for contact when communicating with you.

For any further enquiries about the application you have lodged please
refer to our website using the following link http://www.immi.gov.
au/contacts/visa-enquiries/professionals.htm

Yours sincerely,

General Skilled Migration - Adelaide
Department of Immigration and Citizenship

Prevedite mi tačno ono crno boldovano i ono crveno.Razumijem ja što mi pišu ali baš mi TAČAN prevod treba.

E, po mojoj pretpostavci ovo nije automatski odgovor, već ipak neko čita sve te enq. itd.

Poslednja izmena:
Ajde da mi pomognete da ovo protumačim - mail od immija ( onaj enquiry što sam im poslala), a pitala sam ih u vezi moje email adrese koja više nije ista kao ona koju sam navela u aplikacionom formularu. A, .ebeš ga ( izvinite na izrazu) meni sve mora da se iskomplikuje. Nisam je ja mijenjala već moj provajder napravio izmjene svima.

From: no-reply@immi.gov.au <no-reply@immi.gov.au>

Dear Sir/Madam,

Thank you for your e-mail about your visa application under Australia’s
General Skilled Migration programme.

It is noted that you have used an email address that is not the email
address authorised for contact for this visa application. If you wish
another email address to be used for all future communication please
advise us in writing. Confirmation by a web form from the address on your
records will be sufficient
or alternatively you can submit a Form 1193 or
other written communication.

Unless otherwise advised in writing, DIAC will continue to use the email
address currently authorised for contact when communicating with you.

For any further enquiries about the application you have lodged please
refer to our website using the following link http://www.immi.gov.
au/contacts/visa-enquiries/professionals.htm

Yours sincerely,

General Skilled Migration - Adelaide
Department of Immigration and Citizenship

Prevedite mi tačno ono crno boldovano i ono crveno.Razumijem ja što mi pišu ali baš mi TAČAN prevod treba.

E, po mojoj pretpostavci ovo nije automatski odgovor, već ipak neko čita sve te enq. itd.

Primeceno je(zabelzeno je) da koristis e mail adresu koja nije e mail adresa autorizovana za kontakt za ovu (tvoju) aplikaciju za vizu. ... Potvrda promene sa tvoje email adrese iz aplikacije(tvoja stra adresa) bice dovoljna ili alternativno, mozes da posaljes FOrm 1193 ili drugim oblikom napismeno.

E sad palmice, moj predlog je da posaljes taj form 1193 o promenama e mail adrese za komunikaciju, jer mislim da sa svoje stare e mail adrese ne mozes vise slati postu. Pretpostavljam da ta adresa vise i ne postoji.

Ako tako ne postupis DIAC cenastaviti komunikaciju na tvoju staru adresu, a to nikako ne valja. :zima:

Emmily zaista nadji nam nekoliko bracnih partnera (posto ima dosta konkurenata za australiju), pa da ubrzamo i konkretizujemo nase zelje za australiskim drzavljanstvom. za uzvrat mi cemo ti naci supruga ili momka u beogradu, valjevu, nisu , zajecaru, kikindi, prokuplju, kragujevcu ili ... na kraju izbraces sama. e sad, ako ti bas insistiras da to bude novak djokovic, na to vec ne znam sta da ti kazem.

Primeceno je(zabelzeno je) da koristis e mail adresu koja nije e mail adresa autorizovana za kontakt za ovu (tvoju) aplikaciju za vizu. ... Potvrda promene sa tvoje email adrese iz aplikacije(tvoja stra adresa) bice dovoljna ili alternativno, mozes da posaljes FOrm 1193 ili drugim oblikom napismeno.
Hvala Dandi, baš si brz! Ma, ja sam isto ovako prevela ali nisam bila 100 % sigurna u ono "primijećeno je"..
Mada čini mi se da je Telekom objavio da će do maja uporedo raditi obije adrese ali ja bih to već sada odradila. Ali imam u zadnje vrijeme probleme sa spamom jer mi se šalju poruke sa moje stare mail adrese - koja je u stvari još aktuelna. Svašta.

Malo da vam dopunim prevod:
Confirmation by web form je potvrda preko web formulara, koji postoji na tvojoj stranici sa podacima (ono check progres of your application), koju ipak ne znam da li imaju paper based aplikanti.

Emmily zaista nadji nam nekoliko bracnih partnera (posto ima dosta konkurenata za australiju), pa da ubrzamo i konkretizujemo nase zelje za australiskim drzavljanstvom. za uzvrat mi cemo ti naci supruga ili momka u beogradu, valjevu, nisu , zajecaru, kikindi, prokuplju, kragujevcu ili ... na kraju izbraces sama. e sad, ako ti bas insistiras da to bude novak djokovic, na to vec ne znam sta da ti kazem.

Ako se neka zainteresovana javi,poslacu je ovde ne brini - usput hvala ti sto mislis na mene,ali nisi me ni pitao,mozda sam udata vec a ti mi trazis momke?!

Back