Hexy Bee
Buduća legenda
- Poruka
- 36.858
Što reče Sofronije, dva puta ništa je ništa račun je jasan.
Dobro, našao sam sam. Teški su ovi Australijanci kad hoćeš da nadješ jednu sitnu informaciju u okeanu bespotrebnih.
U 2007-08 godini primljeno je 151.685 skill stream aplikacija (to su ove naše, jelda).
2007-08 podrazumeva 1.jul 07 - 30 jun 08.
108.540 je viza dodeljeno u tom periodu.
130.433 aplikacije su ostale "in pipeline" na dan 30. juna 08.
Tu su nam i palma i hex.
Znači oko 20.000 viza su uspeli da dodele u istoj fiskalnoj godini kad su i predate aplikacije, sve ostale čekaju sledeću godinu..
Po svim pomenutim brojevima može se zaključiti da stigne 10-12000 aplikacija mesečno, koliko otprilike i obrade.
U julu je onda bilo 30-40000 aplikacija, koje su uspeli da obrade za oko 3 meseca.
U avgustu ih je sasvim moguće bilo i 50-60.000, koje još nisu uspeli da obrade. Tj obradili su negde četvrtinu za mesec dana, tako da će izaći iz toga za oko 3 meseca.
Sad ja ne znam koliko tih aplikacija se odobri, koliko ne, ali taman im ostaje posle toga još 3 meseca da ispune kvotu za 2008-09, koja baš i ne znam kolika je (kažite mi vi), tj da pregledaju još 30-40.000.
Ja se iskreno nadam, da se svetski emigrantski kadar propisno ispucao u ta dva pomenuta meseca pre velike promene, pa da je posle toga stizalo značajno manje aplikacija. Sa tim bih mogao da isprognoziram da ćeš Palma otići do kraja fiskalne 2008-09, izmedju aprila i jula, a Hexy i njen muž-puž ubrzo za tobom. Pa kad vas dve pošaljemo, onda ću da sednem pa da vidim kad ću ja.
Vidite da se nema tu čega plašiti
Hvala na podacima Mr.Tree od sada ću te zvati Dr.Tree

Hexy ..........