Tree
Aktivan član
- Poruka
- 1.228
Nego, iskusni emigranti, šta kažete da ja napustim posao i da radim nešto drugo negde drugde, hoće li me odbiti za vizu onda?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..
Nisam pronasao kako si ti uradila tvoj n.p.i program(ajd posalji opet)! Kod mene u diplomi pise samo ocjena iz prakse i nista vise!
Obratite paznju na zadnju stranu,od mene samo traze apprenticeship i traineeship, znaci drugo je ok!
Amlap,poslusacu te pa cu sam otkucati plan a ovo cu pojuriti sto prije da zavrsim(praksu) nego treba mi primjerak propratnog pisma koje bih slao uz ove papire!
@montenegrov
Nije problem za review, ali ne znam koliko ce ti znaciti jer moj muz je elektricar, a mi smo u review-u slali dokumenta koja su nam nedostajala, tj samo dokaz o apprenticeshipu i cuveni CV za koji si verovatno vec dobijo uputstva. A u principu smo sve manje vise uradili po Amlapinim i Tree-ovim uputstvima(Trijovim). Samo dodaj to sto fali i salji sto pre.
Samo da znate jos sam tu citam i upijam sve vase muke, zelje, iscekivanja....
Samo napred koliko god da povremeno bude tesko (ovi moji podstanari u glavi koji ne placaju kiriju) sa svojim misllima i nostalgijom koja mi se cini polako nestaje, mislim da svaka odluka da se promeni nesto je vredna pohvale.
Samo napred isplatice se i finansijski i dusevno.
Uvek se mozete vratiti ali ne mozete uvek otici sa Balkana
Samo da znate jos sam tu citam i upijam sve vase muke, zelje, iscekivanja....
Samo napred koliko god da povremeno bude tesko (ovi moji podstanari u glavi koji ne placaju kiriju) sa svojim misllima i nostalgijom koja mi se cini polako nestaje, mislim da svaka odluka da se promeni nesto je vredna pohvale.
Samo napred isplatice se i finansijski i dusevno.
Uvek se mozete vratiti ali ne mozete uvek otici sa Balkana
Brate vodim te ja na burek. Otvorila se pekara kod one prodavnice gde smo kupili kafu. Pa na repertoaru imaju: burek, pogacice, perece, zu zu, ...![]()
i finansijski i dusevno.
Posebno me interesuje DUŠEVNO, mada ni ovo finansijski nije loše....